Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Επιστρέφει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, με νέο ριαλιτι και δυο επεισόδια την εβδομάδα!

  19/08/2019 09:08
Επιστρέφει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, με νέο ριαλιτι και δυο επεισόδια την εβδομάδα!

Επιστρέφει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, με νέο ριαλιτι και δυο επεισόδια την εβδομάδα!

  19/08/2019 09:08
 

Λίγες ημέρες πριν, σας είχα ενημερώσει ότι ο Πέτρος επρόκειτο να παρουσιάσει δεύτερη εκπομπή, μετά τον Τροχό της τύχης, που προβάλλεται στο Star/Omega. Mάλιστα, είχαμε αναφέρει ότι το κονσεπτ είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί και πρόκειται για μεγάλο επαγγελματικό στοίχημα για τον Πέτρο...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

O Πέτρος θα παρουσιάσει το νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι με επώνυμους, που έχει κατοχυρώσει το κανάλι και λέγεται Globetrotters! Παραλλάσσοντας λίγο το αρχικό κόνσπετ του ξένου φορμάτ, όπου οι βασικοί παίκτες είναι τρεις επώνυμοι, η ελληνική εκδοχή θα έχει 6 παίκτες σε δυάδες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το νέο ριάλιτι που θα δούμε τον χειμώνα με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Κάθε δίδυμο θα μεταφερθεί σε διαφορετικό μέρος του κόσμου και θα αναλάβει να λύσει γρίφους και να κερδίσει. Εδώ μπαίνει και ο ρόλος του Πέτρου! Ο ίδιος, από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Αθήνα, που θα θυμίζει σε ατμόσφαιρα το La Casa de papel, θα είναι εκείνος που θα αναθέτει τις αποστολές στους παίκτες, θα παρακολουθεί την πορεία τους και θα τους παρέχει οδηγίες και στοιχεία! Μάλιστα το ριάλιτι θα μεταδίδεται 2 φορές την εβδομάδα στην βραδινή ζώνη.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, όπως είναι φυσικό, δηλώνει αρκετά ενθουσιασμένος και έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά του, αφού το ριάλιτι είναι το μεγάλο στοίχημα του σταθμού! 

«Θα έχουν ένα χαμηλό μπάτζετ, θα πρέπει να συλλέξουν κάποια στοιχεία και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Προφανώς θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, μπορεί να είναι μόνο στην Ελλάδα, μπορεί να είναι μόνο στο εξωτερικό, αυτό ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί. Οι παίκτες δεν θα αλλάζουν, θα είναι σταθεροί. Και θα είναι και σε ζευγάρια, τριάδες, θα δούμε πώς θα είναι.

Τα ονόματα που μου είπαν ότι θα είναι η Αντελίνα Τελώνη Βαρθακούρη μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη. Επίσης, θα είναι ο Στέλιος Κρητικός μαζί με τους γιους του. Ο επόμενος υποψήφιος θα είναι ο Χρήστος Μπάρκας! Υπάρχει και άλλος υποψήφιος από το MasterChef, ο Παντελης Βούρος. Θα είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος θα είναι εδώ φυσικά και θα κάνει τις συνδέσεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας