Αυτή είναι η σειρά του Netflix που θα παίξει ο Γιάννης Σπαλιάρας!

 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά στα επαγγελματικά του και είναι αποφασισμένος να ξεχωρίσει και στην παγκόσμια βιομηχανία θεάματος. Πως έκλεισε το μεγάλο deal; Ποιος είναι ο ρόλος του; 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το όνομά του έχει συνδυαστεί με το αντρικό modeling, ενώ παράλληλα έχει καταφέρει να κάνει σημαντικά βήματα στο εξωτερικό και να πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες που πολλοί θα ήθελαν.

Εκτός από αυτό, έχει καταπιαστεί και με την υποκριτική, καθώς η συμμετοχή του σε ελληνικές σειρές είναι πολλές και ο κινηματογράφος υπάρχει επίσης στο βιογραφικό του.

Τώρα, ήρθε η ώρα να ανοίξει κι άλλο τα φτερά του, αφού μια μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό ήρθε στον δρόμο του. Ο Γιάννης Σπαλιάρας λοιπόν θα συμμετάσχει σε μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες σειρές του Netflix, στη σειρά «The Lord of the Skies».

Πρόκειται για μια σειρά δράσης, η οποία προβάλλεται από το 2013 και αφορά στη ζωή και στο κυνήγι ενός από τους μεγαλύτερους drug dealers όλων των εποχών, του Amado Carrillo Fuentes. Η σειρά έχει μεγάλο fan club παγκοσμίως κι έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων αυτό του International Emmy Award για μη αγγλόφωνη σειρά και αυτό της καλύτερης σειράς της χρονιάς για τρία συνεχόμενα χρόνια (Premios Tu Mundo).

 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στο gossip-tv.gr και μοιράστηκε τα συναισθήματά του για το εν λόγω project. Εξήγησε πώς συνέβη, ποιος είναι ο ρόλος του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι θα χρειαστεί να απουσιάσει από την Ελλάδα για τα γυρίσματα. Αποκάλυψε τις δυσκολίες που κλήθηκε να διαχειριστεί αλλά και την ευκολία ή δυσκολία με την ισπανική γλώσσα που θα πρέπει να μιλήσει!

Παράλληλα,  μίλησε για την οικογένειά του και πώς βίωσε και βιώνει τον χαμό του πατέρα του, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει αν ονειρεύεται τη δημιουργία οικογένειας και ποια είναι η μελαχρινή καλλονή που είδαμε να αναρτά στο instagram με μια καρδιά στη μέση!

 

Ένα ακόμη μεγάλο βήμα προστίθεται στο βιογραφικό σου. Μίλησε μου γι’ αυτό.

Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη, προσπαθώ όμως! Το πρώτο τηλεφώνημα έγινε Καθαρά Δευτέρα, έχουν περάσει βέβαια έξι μήνες από τότε, οι οποίοι ήταν πολύ αγχωτικοί. Πρόκειται για μια δουλειά έξω από τα ελληνικά δεδομένα και δεν σου κρύβω ότι δυσκολεύτηκα να διαχειριστώ την όλη κατάσταση.

Πώς προέκυψε η εν λόγω πρόταση;

Χτύπησε το τηλέφωνό μου και στην άλλη άκρη του ακουστικού ήταν η Ηλέκτρα Αποστολάκη -Ελληνίδα casting director- η οποία κάνει τόσο ελληνικές όσο και ξένες παραγωγές ταινιών και σειρών που έρχονται στη χώρα μας για γυρίσματα. Με πρότεινε λοιπόν για τον ρόλο μαζί με κάποιους άλλους Έλληνες.

Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο για εμένα, γιατί είμαι λίγο ανοργάνωτος και φαντάσου δεν είχα cv ούτε στα ελληνικά αλλά ούτε είχα συγκεντρωμένο το υλικό μου από τα ελληνικά σήριαλ στα οποία είχα παίξει κι έπρεπε να το βρω και να κάνω μεταφράσεις! Κι έπειτα, η παραγωγή μου έστειλε ένα ισπανικό κείμενο και κλήθηκα να πω κάποιες φράσεις.

Συνεπώς, θα χρειαστεί να λείψεις από την Ελλάδα.

Ναι! Ξεκινάω στα μέσα Αυγούστου γυρίσματα στο Μεξικό για δύο εβδομάδες. Μετά έχουν προγραμματιστεί κάποια γυρίσματα στην Ελλάδα!

Ποιος θα είναι ο ρόλος σου στη σειρά αυτή;

Θα υποδυθώ έναν Έλληνα, το Νίκο, ο οποίος δουλεύει για την CIA. Προσπαθεί λοιπόν να συλλάβει τον Amado Carrillo Fuentes τον μεγαλύτερο έμπορο ναρκωτικών της εποχής.

Θα κληθείς να μιλήσεις Ισπανικά. Θα ανταπεξέλθεις καλά θεωρείς; Έχεις κάποια επαφή με τη γλώσσα;

Θα μιλάω Ισπανικά, Αγγλικά και Ελληνικά. Μιλάω λίγα Ιταλικά, γιατί έχω μείνει για μεγάλα διαστήματα στο Μιλάνο. Οι λατινογενείς γλώσσες έχουν αρκετά κοινά κι έτσι στην αρχή με βοηθούσε. Στη συνέχεια όμως με μπέρδευε, γιατί όταν ήθελα να πω κάτι στα ισπανικά μου ερχόταν πρώτα το ιταλικό. Όσο όμως περνά ο καιρός αποβάλλω τα ιταλικά και εξοικειώνομαι περισσότερο με την ισπανική γλώσσα.

Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ όταν μου έστειλαν μια σκηνή που έπρεπε να πω στα αγγλικά και στα ισπανικά. Ενώ αποστηθίζω εύκολα κείμενα, όταν έφτασε η ώρα για τα ισπανικά αγχώθηκα γιατί είχα μόλις τρεις ώρες για να προετοιμαστώ και ήθελα να στείλω κάτι αξιοπρεπές, ώστε να νιώθω καλά με τον εαυτό μου.

Το έχεις συνειδητοποιήσει ότι θα παίξεις σε μια σειρά παγκοσμίου βεληνεκούς;

Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα! Δυσκολεύομαι αφενός μεν επειδή πρόκειται για μια μεγάλη δουλειά, αφετέρου γιατί όσο καιρό περίμενα δεν ήθελα να βάζω στο κεφάλι μου ότι θα «κλείσει» για να μην απογοητευτώ σε περίπτωση που δεν «κλείσει». Έτσι λοιπόν σκεφτόμουν συνεχώς «τι είχαμε τι χάσαμε;». Τέτοιες δουλειές είναι πολύ δύσκολο να «κλείσει» ένας Έλληνας ηθοποιός όσο βρίσκεται στην Ελλάδα. Είναι μηδαμινές οι πιθανότητες. Συνήθως για να πάρεις ένα μικρό ρόλο πρέπει να αφιερώσεις μια πενταετία στο Los Angeles και νιώθω πολύ τυχερός!

Τι δηλώνεις πλέον; Μοντέλο ή ηθοποιός ή και τα δύο;

Δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες ούτε νιώθω την ανάγκη να βάλω έναν τίτλο δίπλα από το όνομά μου. Κάνω πράγματα που μου αρέσουν, που με γεμίζουν, που με κάνουν να νιώθω δημιουργικός και βγάζω χρήματα μέσα από αυτά.

Όταν ξεκινούσες τα πρώτα σου βήματα οραματιζόσουν την πορεία σου κάπως έτσι;

Όχι! Δεν μπορούσα να φανταστώ κάτι τέτοιο! Έχω πετύχει πράγματα στην καριέρα μου που δεν τολμούσα ούτε να τα ονειρευτώ. Σίγουρα το να «κλείσω» έναν ρόλο στο αμερικάνικο NBC και στο Netflix ενώ μένω στην Ελλάδα δεν είναι κάτι που περίμενα ότι θα μου συμβεί! Με γέμισε άγχος αυτό, αλλά όσο περνούσε ο καιρός και αισθανόμουν πως είμαι όλο και πιο κοντά έβαζα όλη μου την ενέργεια και όλη μου τη συγκέντρωση σε αυτό.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε μερικά χρόνια από τώρα; Έχεις κι άλλα πράγματα που θέλεις να κάνεις και να κατακτήσεις;

Είναι πολύ απρόβλεπτη η ζωή μας και η δουλειά μας. Δεν μου αρέσει να κάνω μακρινά σχέδια! Θέλω να είμαι υγιής και να απολαμβάνω κάθε στιγμή. Αυτό που εύχομαι είναι υγεία και η δημιουργία οικογένειας ίσως.

 

Είναι στα πλάνα σου η οικογένεια;

Η οικογένεια δε νομίζω ότι είναι κάτι που μπαίνει σε πλάνο ούτε μπορούμε να το προγραμματίσουμε.

Προσφάτως είδαμε ένα instastory σου με μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και μια καρδιά από κάτω. Τι σημαίνει αυτό άραγε;

Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για τα προσωπικά μου, οπότε ό, τι καταλαβαίνεις (γέλια).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Ισπανίδα καλλονή η νέα σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα

 

Θα ήθελες κάποια στιγμή να γίνεις πατέρας;

Τα λατρεύω τα παιδιά και θα ήθελα. Είμαι 44 ετών και δεν σου κρύβω ότι από τα 39 και μετά άρχισα να αισθάνομαι πως είναι ωραίο να έχεις κάποιον να σε περιμένει στο σπίτι, κάτι που πριν δεν έβρισκα γοητευτικό. Μου άρεσε αυτή τυχοδιωκτική ζωή του modeling και πριν δυόμισι χρόνια που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου με έκανε να αλλάξω τρόπο ζωής και προτεραιότητες.

Από τότε που έχασα τον πατέρα μου έπεσα πάνω στη μητέρα μου. Πριν είχα κάπως τυπικές σχέσεις με τους γονείς μου. Η απώλειά του με σοκάρισε και έχω έρθει πιο κοντά με τη μητέρα μου. Περνάω περισσότερο χρόνο μαζί της και την προσέχω περισσότερο!

Σου λείπει ο πατέρας σου; Τον σκέφτεσαι;

Ξέρεις τι! Όταν έχασα τον πατέρα μου κατάλαβα ότι η οικογένεια είναι πιο σημαντική από την καριέρα μας. Σε κάθε μεγάλη δουλειά που «κλείνω» και σε κάθε μεγάλη πόρτα που ανοίγει η πρώτη σκέψη είναι ο πατέρας μου κι όχι τα χρήματα. Η αγάπη κι η οικογένεια είναι πολύ πιο σημαντική από οποιαδήποτε καριέρα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»