Συνελήφθη για κλοπή ο Ερρίκος Πετιλόν!

 

Στα κρατητήρια οδηγήθηκε ο Ερρίκος Πετιλόν, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί ως μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιαστής, γιατί αποπειράθηκε με συνεργό του να αρπάξουν ένα κινητό τηλέφωνο από νεαρή κοπέλα που βρισκόταν σε στάση στο Σύνταγμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον άλλοτε ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 90 σημειώθηκε μέρα μεσημέρι της Τρίτης στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας μπροστά στα μάτια οδηγών και περαστικών.

Ο 58χρονος παρουσιαστής που οδηγούσε σκουτεράκι στο οποίο συνοδηγός ήταν ένας 45χρονος φίλος του σταμάτησε μπροστά από τη στάση λεωφορείου που βρισκόταν η 20χρονη κοπέλα, ο συνεπιβάτης κατέβηκε και επιχείρησε να αρπάξει το τηλέφωνο από νεαρή. Η κοπέλα αντέδρασε με αποτέλεσμα περαστικοί να ορμήξουν πάνω στον φίλο του παρουσιαστή αλλά και στον ίδιο και να τους ακινητοποιήσουν.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και το δίδυμο των ληστών, οδηγήθηκε στο Α.Τ Συντάγματος. Εκεί, ο ηθοποιός με χειροπέδες στα χέρια και σκυμμένο το κεφάλι δεν θέλησε να δώσει εξηγήσεις για την πράξη του και λίγες ώρες αργότερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου αφέθη ελεύθερος καθώς η υπόθεση πήρε αναβολή.

Οι πληροφορίες λένε ότι κατά τη διάρκεια του συμβάντος τόσο ο Ερρίκος Πετιλόν όσο και ο συνεργός του ήταν υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών ουσιών. Κάτι το οποίο παραδέχτηκε ο 45χρονος ενώ και ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνεντεύξεις του έχει παραδεχθεί ότι στο παρελθόν είχε βυθιστεί στον κόσμο των ουσιών και πάλευε με τους δαίμονες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερρίκος Πετιλόν υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους γόηδες στην ελληνική σόου μπίζνες και στο παρελθόν συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Οι μεν και οι δεν», «Μαρία η άσχημη», αλλά και σε εκπομπές, μεταξύ αυτών το «Μεταξύ μας» το 1996 στο Mega και το «Super Star» το 2002 στο Star. Τον Μάρτιο του 2008 έγινε θέμα στο δελτίο ειδήσεων, όταν η Αστυνομία τον συνέλαβε με ποσότητα ναρκωτικών στην κατοχή του.

Σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε παραδεχτεί πως στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε 11 κέντρα απεξάρτησης και επισκεπτόταν ψυχιάτρους, μέχρι που διαγνώστηκε από το Κέντρο Έρευνας Ανθρωπίνων Συμπεριφορών πως έπασχε από χρόνια διπολική διαταραχή. 

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε