Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Sin Boy ξαναχτυπά! Θέλει να μαθαίνουν στα σχολεία την... γλώσσα του

  23/07/2019 13:25
Ο Sin Boy ξαναχτυπά! Θέλει να μαθαίνουν στα σχολεία την... γλώσσα του

Ο Sin Boy ξαναχτυπά! Θέλει να μαθαίνουν στα σχολεία την... γλώσσα του

  23/07/2019 13:25

Στην απονομή πλατινένιου digital single στον Sin Boy, για το κομμάτι «Mama» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής του Open, Καλοκαίρι #not.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Sin Boy έκανε δηλώσεις και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους στόχους του, τη ζωή, την καριέρα του και το νέο του κομμάτι με τίτλος «Κάγκουρας».

«Είμαι ένας κάγκουρας. Δεν έχω καμία σχέση με fashion icon, ούτε να το πω δε μπορώ. Συνδυάζω ακριβά ρούχα με κάποια από τη λαϊκή, έχω σετ που το κάτω είναι από τη λαίκή και το πάνω κάνει ένα χιλιάρικο. Είμαι απλά κάγκουρας, κάνω ό,τι θα έκανε κάθε κάγκουρας. Δηλαδή αν αύριο ένας κάγκουρας κάνει καριέρα, θα κάνει ό,τι κάνω εγώ.

Βεβαίως περίμενα την επιτυχία που έκανε το Mama και περιμένω να κάνω και πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτή σύντομα. Ο επόμενος στόχος είναι να γίνω νούμερο ένα παγκόσμια και όχι μόνο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Θέλω να κάνω την ελληνική γλώσσα να τη χορεύουν παγκοσμίως. Θέλω να κάνω τη γλώσσα του Sin Boy παγκόσμια γλώσσα. Αν γίνεται να την μαθαίνουν και στα σχολεία, θα με βόλευε» είπε ο Sin Boy είπε, μεταξύ άλλων, ο Sin Boy ενώ η δήλωση του που προκάλεσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν ότι θα ήθελε να διδάσκουν την "γλώσσα του Sin Boy" στα σχολεία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας