Οι «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου θα… ειπωθούν στον Alpha Kύπρου!

Στον Alpha Κύπρου θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές τη νέα δραματική σειρά  "8 Λέξεις" του Ανδρέα Γεωργίου, της Βάνας Δημητρίου και του Κούλλη Νικολάου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Όπως έγινε ήδη γνωστό, στην Ελλάδα η σειρά θα προβάλλεται από τον ΣΚΑΙ, ενώ μετά από ανακοίνωση του Ανδρέα Γεωργίου, στην Κύπρο η προβολή θα γίνεται από τον Alpha Κύπρου.

Σε ζωντανή σύνδεση με την Κέρκυρα όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς, ο Αντρέας Γεωργίου ανακοίνωσε στην τελευταία εκπομπή της σεζόν του "Λούης Night Show", ότι η νέα σειρά που ετοιμάζουν με τους συνεργάτες του, Κούλλη Νικολάου και Βάνα Δημητρίου, "8 Λέξεις" θα προβάλλεται από την τηλεόραση του Alpha Κύπρου. Ο ίδιος δήλωσε:

"Θέλω να ανακοινώσω ότι αυτό το ταξίδι με τον Alpha Κύπρου θα συνεχιστεί. Η νέα μας σειρά "8 Λέξεις" στην Κύπρο θα προβάλλεται από τον  Alpha Κύπρου. Το κίνητρο μας είναι πάντα η αγάπη του τηλεθεατή και φυσικά ο στόχος μας είναι να τον ταξιδέψουμε, να του δώσουμε εικόνα, συναίσθημα και παραμύθι… Όλοι λατρεύουν τα παραμύθια, γιατί αισθάνονται και πάλι παιδιά! Στο δικό μας παραμύθι, αυτές οι “8 Λέξεις” θα μπουν στις ζωές των ηρώων μας και θα τους αλλάξουν για πάντα!"

 

Το κανάλι προχώρησε επίσης σήμερα σε επίσημη ανακοίνωση: 

"Η νέα σειρά μυθοπλασίας «8 ΛΕΞΕΙΣ», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και παραγωγή-σκηνοθεσία των Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου, ΕΡΧΕΤΑΙ από το ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ στον ALPHA Κύπρου. Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης, γεμάτης διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις, εισβάλλει στις οθόνες του τηλεοπτικού κοινού, με πλήθος καταξιωμένων και νέων ηθοποιών. Κάθε ήρωας καλείται να κάνει μία καινούργια επιλογή, να βγάλει τη μάσκα και να δείξει το αληθινό του πρόσωπο, αφού σε κάθε απρόσμενη στροφή της ζωής του, θα του ζητείται να ερμηνεύσει τις «8 ΛΕΞΕΙΣ» που είναι και το «κλειδί» αυτής της συναρπαστικής περιπέτειας!

Οι πρωταγωνιστές βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες, τη στιγμή που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους. Δεσμοί αίματος θα δοκιμαστούν σε ακραίες συνθήκες, ζευγάρια που στήριξαν την ευτυχία τους σε ανομολόγητα μυστικά, πολιτικά πρόσωπα που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ψεύτικη δημόσια εικόνα τους και ένας έρωτας που θα κάψει τα πάντα στο πέρασμά του είναι μόνο η αρχή της ιστορίας...

Μόνο «8 ΛΕΞΕΙΣ» έχουν ειπωθεί και κάθε μία απ’ αυτές θα θέσει τα θεμέλια μίας ιστορίας που θα ανατρέψει τα γεγονότα. Το αύριο των χαρακτήρων προδιαγράφεται με αβεβαιότητα, τρόμο, ερωτική έξαψη, πάθος, αλλά και όνειρα που δείχνουν ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν.

«8 ΛΕΞΕΙΣ»: Έρχεται από το Σεπτέμβριο στον ALPHA Κύπρου".

Πάρτε μια γεύση από την σειρά με το πρώτο trailer που κυκλοφορεί:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες