20 σειρές για να κολλήσεις στον καναπέ βλέποντας Netflix

Mπορεί να έχει καλοκαιριάσει και ο καναπές να είναι πιο σπάνιος ωστόσο θέλει και το καλοκαίρι τον καναπέ του και βεβαίως το Netflix του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Πιο κάτω θα βρείς μια λίστα με 20 σειρές για να "λιώσεις" στον καναπέ βλέποτνας Netflix! 

Sense8 

Είδος: Επιστημονική φαντασία

Η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από οκτώ αγνώστους σε διαφορετικά σημεία του κόσμου οι οποίοι αποκτούν μια σπάνια σύνδεση πνευματική και συναισθηματική. Παρόλο που η σειρά κόπηκε μετά από δύο σεζόν, η απίστευτη υποστήριξη του κοινού ανάγκασε την παραγωγή να βγάλει ένα τελευταίο επεισόδιο. 

Jessica Jones

Είδος: Σειρά με υπερήρωες/Αστυνομική 

Άλλη μια δημοφιλής σειρά με υπερήρωες της Marvel, το “Jessica Jones” με την Krysten Ritter (φωτ.) ως πρώην υπερήρωας με ειδικές δυνάμεις η οποία ανοίγει το δικό της γραφείο ερευνών. 

Master of None 

Είδος: Κωμωδία-Δραματική

Η σειρά αφηγείται την ιστορία ενός 30χρονου ηθοποιού, του Dev (Aziz Ansari), ο οποίος προσπαθεί να διαχειριστεί τη ζωή του και την καριέρα του εν μέσω ξεκαρδιστικών καταστάσεων στη Νέα Υόρκη. Με δύο σεζόν ήδη να έχουν βγει στον αέρα, η σειρά χάρισε στον Ansari το Primetime Emmy σε κωμωδία για δύο συνεχείς χρονιές, και το οποίο μοιράστηκε με τον Alan Young το 2016 και την Lena Waithe το 2017.

Suits 

Είδος: Κωμωδία/Δραματική

Μια δημιουργία του Aaron Korsh, η οποία αφηγείται την ζωή του Mike Ross (Patrick J. Adams), ο οποίος παράτησε το κολλέγιο και έπιασε δουλειά ως δικηγόρος στο καλύτερο δικηγορικό γραφείο της Νέας Υόρκης με τον Harvey Specter (Gabriel Macht).

A Series of Unfortunate Events 

Είδος: Κωμωδία/Δραματική

Βασισμένο στην ομώνυμη παιδική σειρά του Lemony Snicket, η ιστορία είναι βασισμένη στις ζωές των ορφανών Violet, Klaus, και Sunny Baudelaire, καθώς καταφέρνουν να το σκάσουν από τα νύχια ενός μοχθηρού συγγενή, του Κόμη Olaf, ο οποίος είναι αποφασισμένος να τους κλέψει την κληρονομιά. Ο Neil Patrick Harris (αριστερά) υποδύεται τον διεστραμμένο Olaf, ενώ ο Louis Hynes (δεξιά) και η Malina Weissman υποδύονται τον Klaus και την Violet, αντίστοιχα. Η σειρά θα συνεχίσει για τουλάχιστον δύο σεζόν ακόμη. 

13 Reasons Why

Είδος: Δραματική/Μυστηρίου

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Jay Asher του 2007, το σκοτεινό αυτό μυστήριο ακολουθεί τη ζωή ενός μαθητή, του Clay Jensen (Dylan Minnette, φωτ.), ο οποίος λαμβάνει ένα κουτί με κασέτες τις οποίες είχε γράψει η φίλη του Hannah Baker (Katherine Langford), πριν αυτοκτονήσει. Οι κασέτες αποκαλύπτουν τους λόγους και τα άτομα που έπαιξαν ρόλο στην απόφασή της να αυτοκτονήσει.

Stranger Things 

Είδος: Επιστημονική φαντασία/Τρόμου

Η ιστορία διαδραματίζεται στην φανταστική πόλη Hawkins, όπου η εξαφάνιση ενός αγοριού, του Will Byers (Noah Schnapp), πυροδοτεί μια σειρά από μυστηριώδη και σκοτεινά φαινόμενα. Η δεύτερη σεζόν ξεκινά με τον Byers να αρχίζει να βλέπει τρομακτικά οράματα κάποιας επίθεσης ενός τέρατος στο Hawkins και ο αγαπημένος χαρακτήρας όλων, η Eleven (Millie Bobby Brown) επιστρέφει με τις θανατηφόρες ψυχοκινητικές της ικανότητες. 

The Punisher

Είδος: Ηπερήρωες/Αστυνομική

Το καταιγιστικό αυτό θρίλερ ακολουθεί τα βήματα του Τιμωρού, ο οποίος ανακαλύπτει μια σκοτεινή συνομωσία η οποία οδήγησε μεταξύ άλλων και στην δολοφονία της οικογένειάς του. 

The Crown

Είδος: Ιστορική/Δραματική

Το σενάριο έχει βασιστεί στη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η μοναδική Claire Foy στον πρωταγωνιστικό ρόλο μας παρουσιάζει τη ζωή της βασίλισσας από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο (Matt Smith), το 1947 μέχρι σήμερα. Για την ερμηνεία της η Foy κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ηθοποιού σε τηλεοπτικό δράμα το 2017. 

The OA 

Είδος: Δραματική/Φαντασίας/Μυστηρίου

Σειρά με πολλά στοιχεία υπερφυσικού και επιστημονικής φαντασίας στην οποία πρωταγωνιστεί η Brit Marling στο ρόλο της Prairie Johnson, μιας νέας γυναίκας η οποία επιστρέφει σπίτι μετά από επτά χρόνια. Η Johnson, η οποία ήταν στο παρελθόν τυφλή, ζητά να την φωνάζουν πλέον “The OA” και πλέον βλέπει, κάτι που πανικοβάλλει και ταράζει τους κατοίκους της πόλης. 

House of Cards 

Είδος: Πολιτικό δράμα 

Ο Αμερικανός πρόεδρος Francis Underwood (Kevin Spacey, φωτ.) και η Πρώτη Κυρία Claire Underwood (Robin Wright)  κλέβουν την παράσταση σε αυτό το καταιγιστικό θρίλερ. Για την ερμηνεία του ο Spacey κέρδισε την πρώτη και μοναδική του μέχρι σήμερα Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού σε τηλεοπτικό δράμα. 

Wet Hot American Summer: First Day of Camp

Είδος: Κωμωδία

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία του Netflix ως πρίκουελ της σάτυρας του David Wain “Wet Hot American Summer” (2001). Οι περισσότεροι ηθοποιοί της πρωτότυπης ταινίας συμμετείχαν στη σειρά μαζί με διάσημους γκεστ σταρ όπως οι Chris Pine, Jon Hamm, Kristen Wiig και πολλοί άλλοι. 

Grace and Frankie 

Είδος: Κωμωδία-Δραματική

Η σειρά αφηγείται την ιστορία της Grace Hanson και της Frankie Bergstein, και της παράξενης φιλίας που αναπτύσσεται μεταξύ τους όταν οι άντρες τους τούς αποκαλύπτουν ότι είχαν ερωτική σχέση μεταξύ τους πάνω από 20 χρόνια.

Flaked 

Είδος: Κωμωδία

Η σειρά είναι μια δημιουργία του ηθοποιού Will Arnett (φωτ.) και του σεναριογράφου Mark Chappell και ακολουθεί την ιστορία ενός γκουρού αυτοβοήθειας, του Chip, ο οποίος προσπαθεί να πείσει ότι τα ξέρει όλα με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. 

The Defenders 

Είδος: Superhero/Αστυνομική fiction

Οι Jessica Jones, Iron Fist (Finn Jones, 2ος από αριστερά), Daredevil και Luke Cage συνεργάζονται όχι και πολύ πρόθυμα για να προστατεύσουν την Νέα Υόρκη σε μια επική σειρά. 

Peaky Blinders 

Είδος: Αστυνομική/Δραματική

Η σειρά αφηγείται την ιστορία της εγκληματικής συμμορίας Peaky Blinders με αρχηγό τον Tommy Shelby (Cillian Murphy) στο Μπέρμινχαμ το 1919. Ο άλλος πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο επιθεωρητής Chester Campbell (Sam Neill), ο οποίος προσλαμβάνεται για να αντιμετωπίσει τη συμμορία. 

Breaking Bad

Είδος: Αστυνομική/Δραματική/Thriller

Ο Walter White (Bryan Cranston, φωτ.) είναι ένας καθηγητής σε σχολείο ο οποίος μαθαίνει ότι πάσχει από μη εγχειρίσιμο καρκίνο. Για να εξασφαλίσει ένα ασφαλές μέλλον για την οικογένειά του, μπαίνει στην παρανομία και γίνεται παραγωγός μεθαδόνης. 

30 Rock

Είδος: Κωμωδία

Η σειρά βασίζεται σε γενικές γραμμές στην εμπειρία της Tina Fey στα γυρίσματα της εκπομπής “Saturday Night Live.” Πρωταγωνιστεί η Fey ως Liz Lemon—σεναριογράφος της εκπομπής “TGS with Tracy Jordan”—και παρακολουθούμε τη σχέση της με τον σταρ Tracy Jordan (Tracy Morgan) και το στέλεχος του δικτύου τον οποίο υποδύεεται ο Alec Baldwin. 

Luther 

Είδος: Αστυνομική/Δραματική/Μυστηρίου

Η ερμηνεία του Idris Elba είναι εκπληκτική και του χάρισε μια σειρά από βραβεία. Περισσότερα στο trailer! 

Black Mirror 

Είδος: Επιστημονική φαντασία/Θρίλερ

Μια ανθολογία επιστημονικής φαντασίας η οποία επικεντρώνεται στον σκοτεινό κόσμο της κοινωνίας και των νέων τεχνολογιών. 

Sherlock

Είδος: Αστυνομική/Δραματική/Μυστηρίου

Σειρά που βραβεύθηκε με Έμμι και βασίζεται στις ιστορίες του Sir Arthur Conan Doyle. Ο Βρετανός ηθοποιός Benedict Cumberbatch (αριστερά) υποδύεται τον Σέρλοκ και ο Martin Freeman (δεξιά) τον Γουότσον. 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»