Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Οι «24 ΩΡΕΣ» χτυπούν ξανά την πόρτα των πρωταγωνιστών

  12/07/2019 14:56
Οι «24 ΩΡΕΣ» χτυπούν ξανά την πόρτα των πρωταγωνιστών

Οι «24 ΩΡΕΣ» χτυπούν ξανά την πόρτα των πρωταγωνιστών

  12/07/2019 14:56
Ένα ξεχωριστό επεισόδιο με έντονες συγκινήσεις, νέα μηνύματα και πολλές ευχάριστες, αλλά και δυσάρεστες εκπλήξεις... Οι «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου ετοιμάζονται να συναντήσουν για δεύτερη φορά τους περισσότερους εκ των πρωταγωνιστών που μας ενέπνευσαν, μας συγκίνησαν, μας σόκαραν, αλλά και μας δίδαξαν τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα μαθήματα της ζωής.
 
 
Το Σάββατο 13 Ιουλίου στις 21:15, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου ολοκληρώνει -για τη φετινή σεζόν- το όμορφο ταξίδι των «24 ΩΡΩΝ», σ’ ένα ξεχωριστό επεισόδιο με πρόσωπα που άνοιξαν την καρδιά τους, περιγράφοντας τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής τους. Η εκπομπή θα βρεθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της Κύπρου για να καταγράψει, μετά από την προβολή της ιστορίας αυτών των ανθρώπων, τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τα νέα μηνύματα, τις αλλαγές που ακολούθησαν και γενικότερα τη σημερινή ζωή τους.
 
Θα δούμε, επίσης, νέες στιγμές με έντονες συγκινήσεις, που θα περιλαμβάνουν δυσάρεστες, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις... Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, οι «24 ΩΡΕΣ» χτυπούν ξανά την πόρτα των ηρώων που άγγιξαν ευαίσθητές μας χορδές και μας κέρδισαν μέσα από το πόνο τους, τα κατορθώματά τους, αλλά και το μεγαλείο της ψυχής τους. «24 ΩΡΕΣ»: Σάββατο 13 Ιουλίου στις 21:15, στον ALPHA Κύπρου.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας