Αυτή θα είναι η νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς!

 

"Έχουμε γυρίσει ήδη δύο επεισόδια..." Aποκάλυψε ότι κάνει μπάνιο στη θάλασσα γυμνός!  Η γνωριμία με την Κάτια Ζυγούλη ανέτρεψε όσα γνωρίζαμε! Το περιστατικό με τον Σάκη Ρουβά που έφερε σε δύσκολη θέση την Ναταλία Γερμανού. Tο τραγούδι που απέρριψε και τελικά είπε ο Αντώνης Ρέμος. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 


Για την νέα εκπομπή του εκπομπή που θα προβληθεί την ερχόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ, μίλησε ο Σάκης Ρουβάς, στο After Dark και στον Θέμη Γεωργαντά.

«Δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα, είναι όμως μια σειρά από ντοκιμαντέρ! Έχουμε γυρίσει ήδη δύο επεισόδια στα οποία βλέπουμε τις ζωές κάποιων ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή και άφησαν  το στίγμα τους στην τέχνη! Δεν ήταν ιδέα του ΣΚΑΪ, η ιδέα έρχεται από μια ομάδα που έχουμε φτιάξει και που δουλεύουμε μαζί τα τελευταία χρόνια», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Ρουβάς.

Δείτε όσα δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς…

 

Εκεί ήταν και η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που είχε συμβεί ανάμεσα στην ίδια και τον τραγουδιστή, ένα περιστατικό που την είχε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

«Ήταν στα πολύ πρώτα ξεκινήματά του. Εγώ έπαιζα μουσική και τον παρακάλεσα να έρθει εκεί που παίζω μουσική να τραγουδήσει playback. Είχε ένα πατάρι το μαγαζί και τον ανέβασα εκεί. Εγώ θα έβαζα τα κομμάτια κι εκείνος θα τραγουδούσε από εκεί. Πατάω το play, βγαίνει ο Σάκης Ρουβάς με το «Μην αντιστέκεσαι». Μετά πάω να βάλω το δεύτερο τραγούδι και πατάω eject στο πρώτο τραγούδι και τον κρεμάω τον Σάκη. Παύση… οοοο… κάνει όλος ο κόσμος από κάτω, κοιτάζει ο Σάκης από πάνω, κάνω «sorry sorry» και μου λέει «ευχαριστώ πολύ»!

Μεσολάβησαν κάποια εφιαλτικά λεπτά μέχρι να καταλάβω τι έχω κάνει. Ο Σάκης είχε καβαλήσει το κάγκελο, άνετος με το μικρόφωνο και έλεγε: «Περνάμε καλά παιδιά; Δώστε της λίγο χρόνο, καινούρια είναι ακόμα»! Δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου περισσότερο! Φρίκη!», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

 

Ο τραγουδιστής πέρασε και μια βόλτα από το εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά κι εκεί τα ακούσαμε και τα είδαμε όλα.

Ο Σάκης Ρουβάς δε δίστασε να αποκαλύψει on air τι χρώμα εσώρουχο φορούσε. Μαύρο, είπε για όποια ενδιαφέρεται, αποκάλυψε ποιο είναι εκείνο το σημείο στο κορμί της Κάτιας Ζυγούλη που λατρεύει. Τα μάτια της, απάντησε ενώ στην ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά:

«Εκτός από το σεξ και το μπάνιο, ποια άλλη φορά απολαμβάνεις να είσαι γυμνός;», ο Σάκης Ρουβάς απάντησε:

«Το μπάνιο στη θάλασσα. Είναι πολύ ωραίο, να αισθάνεσαι το νερό να κυλά πάνω σου. Κάνω συνεχώς και τώρα αλλά φροντίσω να είναι μια παραλία που δεν έχει κόσμο», είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου».

 

 

Ανάμεσα στις ερωτήσεις για την οικογένεια και την ζωή με την Κάτια με την οποία είναι πια μαζί 15 χρόνια, ο Σάκης αποκάλυψε κάτι που δεν φανταζόμασταν! Η γνωριμία του ζευγαριού δεν έγινε εκεί που πιστεύαμε.

Εμείς, μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως αφορμή της γνωριμία του Σάκη με την Κάτια ήταν το διαφημιστικό για εταιρία κινητής τηλεφωνίας το 2004. 

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο στην Ελούντα της Κρήτης και οι τότε single Ρουβάς και Ζυγούλη έπρεπε να έχουν μια σκηνή ζηλοτυπίας που κατέληγε στο περίφημο χαστούκι της Κάτιας στον Σάκη. 

 

Έλα όμως που ο Ρουβάς αποκάλυψε πως η γνωριμία με την Κάτια είχε γίνει νωρίτερα σε κάποια βραβεία και κατόπιν ήρθε το διαφημιστικό. Kι όχι μόνο! Ο τραγουδιστής εξήγησε πως είχε καταλάβει ότι η Κάτια είναι η γυναίκα της ζωής τους από την πρώτη γνωριμία τους, πολύ πριν το διαφημιστικό αλλά δεν μας έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

 

Όσο για την περίφημη σκηνή με το χαστούκι, ο Σάκης αποκάλυψε πως έφαγε πολλά πολλά χαστούκια ενώ εξαιτίας λάθους του οπερατέρ, οι δύο σταρ έπρεπε να ξυπνήσουν ξανά το επόμενο πρωί των γυρισμάτων για να γυρίσουν εκ νέου τη σκηνή με το χαστούκι.

Σε άλλα νέα, ο Ρουβάς εξήγησε πως η ζωή με τέσσερα παιδιά είναι κάτι που ζει στο φουλ ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος είχε σκεφτεί και είχε δηλώσει στην Κάτια πως θέλει πέντε παιδιά ενώ και οι δύο δεν φαντάζονταν ποτέ πως θα γίνονταν πολύτεκνοι! 

Πάντως στο πλαίσιο αποκαλύψεων, ο Ρουβάς τόνισε στο εξομολογητήριο πως υπήρξε τραγούδι που απέρριψε και το τραγούδισε τελικά ο Αντώνης Ρέμος. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι