Δυο φεύγουν, ένας έρχεται πίσω στην εκπομπή της Μενεγάκη! Το οργισμένο μήνυμα και η πληρωμένη απάντηση της!

 
Ποιοι συνεργάτες της παρουσιάστριας δεν συνεχίζουν στην εκπομπή και ποιος είναι αυτός που παίρνει μια θέση δίπλα της; Το αιχμηρό σχόλιο για τη χλιδή και η οργισμένη απάντηση της παρουσιάστριας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 

Η Ελένη Μενεγάκη έχει φύγει διακοπές, αλλά ο σχεδιασμός για την εκπομπή της την επόμενη σεζόν προχωρά κανονικότατα. Η παρουσιάστρια, είναι γνωστό πως δεν θέλει να αφήνει εκκρεμότητες, έτσι, έχει ήδη αποφασίσει και ανακοινώσει κάποιες αλλαγές στους συνεργάτες της. Στο πλαίσιο των αλλαγών που κάνει, λοιπόν, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η Νάνσυ Παραδεισανού αποχωρούν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επιστρέφει.

 

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου, η Ελένη Μενεγάκη έψαχνε από το Πάσχα ένα αγόρι και ένα κορίτσι προκειμένου να στελεχώσουν το πάνελ της. Το αγόρι έχει βρεθεί και είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Άλλωστε, μετά την τελευταία εμφάνισή του στην εκπομπή, κανείς δεν είχε αμφιβολία για την επιστροφή του στην Ελένη.

 

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως επιθυμεί να κάνει την εκπομπή ακόμα πιο σπονδυλωτή και ως εκ τούτου, θα μπαινοβγαίνει κόσμος στο πλατό ανάλογα με το θέμα.

 

 

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε διακοπές και είναι ενεργή στο instagram, ενημερώνοντας καθημερινά τους followers της για το πώς περνάει και πού βρίσκεται.

Την Πέμπτη (5/7) μία από τις αναρτήσεις της προκάλεσε και την αντίδραση ενός followers, ο οποίος αναφέρθηκε στη χλιδή αφήνοντας αιχμές.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη είχε ποστάρει μία φωτογραφία όπου κοιμάται σε ένα παγκάκι ταβέρνας, με τον ακόλουθό της να γράφει πως: «Άσε μας ρε Ελένη! Που είσαι εύκολος άνθρωπος! Όλοι μας βολευόμαστε σε μία βίλα ενός νησιού με πισίνες, μαξιλάρες και υπηρέτες. Τι μας είπες τώρα;».

Τότε η παρουσιάστρια απάντησε: «αχ ! Με την καλή κουβέντα στο στόμα ! Μπράβο ! Σε ταβέρνα στο νησί κοιμάμαι ! Μάλλον εκεί που εργάζεσαι εσύ δεν επιτρέπεται ! Κρίμα !!! Καλό καλοκαίρι».

Στη συνέχεια δέχθηκε ακόμη ένα μήνυμα που αφορούσε την πολυτέλεια, από τον ίδιο follower και η παρουσιάστρια έκλεισε το θέμα λέγοντας: «Είναι πολυτέλεια να κοιμηθείς το μεσημέρι μισή ώρα σ ένα ταβερνάκι σ ένα μικρό νησί της χώρας μας με 40 βαθμούς ??? Δεν νομίζω ... Το αν έχω μεγάλο σπίτι είναι γνωστό , το αν αμοιβομαι καλά από την δουλειά μου κ αυτό είναι γνωστό ! Το να πας για φαγητό σ ένα ταβερνάκι στην Ελλάδα δεν είναι άπιαστο όνειρο ας κρίνει ο κόσμος ! Οποίος θέλει να ξεσπάσει τα νεύρα του κάπου , καλό είναι να το κάνει σε αυτούς που το προκάλεσαν ! Σίγουρα εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς. Καλό καλοκαίρι με ηρεμία, αγάπη, υγεία και καθαρό μυαλό!».

 

 

Με αφορμή την αντίδραση της Ελένης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως μία διαδικτυακή της φίλη της έγραψε ένα πικρόχολο σχόλιο σε μία φωτογραφία που έβαλε στο προσωπικό της λογαριασμό πρόσφατα!

Συγκεκριμένα είπε: «Πρόσφατα στο πάρτι γενεθλίων των κοριτσιών μου σε έναν μεγάλο χώρο γιατί ήταν δύο τάξεις και είχαμε βάλει ένα φουσκωτό παιχνίδι από εκείνο που πηδάνε τα παιδάκια και υπάρχει σε όλους τους παιδότοπους… Και έβγαλα πραγματικά μία ωραία φωτογραφία και βρέθηκε μία να μου πει «τέτοιες εποχές να χαλάς λεφτά για τα παιδιά σου…» και μπαίνω ρε παιδιά από περιέργεια στο προφίλ της, όπως έκανε η Μενεγάκη και είχε κάνει πάρτι στα παιδιά της… πόσο εύκολο είναι να σχολιάζεις και συ να είσαι στο απυρόβλητο»!

Δείτε τι άλλο ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day και φυσικά ας θυμηθούμε τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει η παρουσιάστρια!

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»