Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τα «Πάνω Κάτω» στον ALPHA Κύπρου με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο

  01/07/2019 16:13
Τα «Πάνω Κάτω» στον ALPHA Κύπρου με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο

Τα «Πάνω Κάτω» στον ALPHA Κύπρου με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο

  01/07/2019 16:13
Ο Χρήστος Φερεντίνος από την καινούρια σεζόν φέρνει τα «Πάνω Κάτω» στον ALPHA Κύπρου! Το τηλεπαιχνίδι «Πάνω Κάτω», μετά την επιτυχημένη πορεία του στην αμερικανική τηλεόραση, έρχεται στον ALPHA Κύπρου με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο.
 
 
Δύο παίκτες, δύο κερκίδες, δύο ομάδες, πολλά βραχιολάκια. Οι δύο αντίπαλοι καλούνται να τοποθετήσουν στη σωστή σειρά τα πιο ανατρεπτικά αριθμητικά δεδομένα από το μεγαλύτερο στο μικρότερο. Στο «Πάνω Κάτω» οι παίκτες δεν χρειάζεται να γνωρίζουν με ακρίβεια τους αριθμούς, αρκεί με τη βοήθεια της κερκίδας τους να μπορούν να μαντέψουν σωστά ποιος αριθμός μπαίνει πάνω και ποιος κάτω. Για παράδειγμα ο παίκτης πρέπει να υπολογίσει: Πόσοι είναι οι ακόλουθοι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Instagram Πόσα ζευγάρια παντρεύονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα; Ποιοι είναι περισσότεροι; Ποιο πάει «Πάνω» και ποιο «Κάτω»;
 
Καθημερινά, ο νικητής μπορεί να κερδίσει έως και 10.000 ευρώ, ενώ κάποιος από τους followers του στην κερκίδα μέχρι και 5.000 ευρώ. Γιατί όλοι κερδίζουν στο «Πάνω Κάτω»!
 
Χιούμορ, ένταση και γρήγοροι ρυθμοί σε ένα παιχνίδι-γιορτή που όλοι μπορούν να παίξουν και να κερδίσουν ή να κερδίσουν χωρίς να παίξουν! Δηλώσεις συμμετοχής για Κύπρο στο τηλέφωνο 22 212444
 
Το «Πάνω Κάτω» βασίζεται στο τηλεπαιχνίδι «Winsanity» της εταιρείας Propagate Content που παράγει και διανέμει ψυχαγωγικό περιεχόμενο παγκοσμίως.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας