Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στην τηλεόραση με πρόσωπο έκπληξη στο πλευρό του!

  01/07/2019 11:48
Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στην τηλεόραση με πρόσωπο έκπληξη στο πλευρό του!

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στην τηλεόραση με πρόσωπο έκπληξη στο πλευρό του!

  01/07/2019 11:48

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στην τηλεόραση! Μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1… ο πετυχημένος παρουσιαστής θα κάνει εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ/Sigma με συμπαρουσιάστρια που δεν περιμένεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η εκπομπή του θα είναι καθημερινή και θα έχει μαζί του πρόσωπα – έκπληξη!

Η εκπομπή Happy Day ανέφερε ότι όντως η Κατερίνα Γκαγκάκη δέχθηκε πρόταση για να είναι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και είπε αμέσως το μεγάλο «ναι»!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

 

Η ίδια, η Κατερίνα Γκαγκάκη, όπως είπε και στην εκπομπή «Όλα Λάθος»: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ότι καλύτερο σε άνδρα παρουσιαστή στην Ελλάδα.... Είπα «ναι» στον Λιάγκα να κάνουμε μαζί εκπομπή, αλλά δεν έχουμε πει πρακτικά πράγματα….»!

Τι αποκάλυψε όμως η ομάδα του Happy Day για την επικείμενη συνεργασία του Γιώργου Λιάγκα με την Κατερίνα Γκαγκάκη; Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

 

Η Βίκυ Κάβουρα αποκάλυψε τι θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, τη συνάντησή της με τον Γιώργο Λιάγκακαι το τέλος της παρεξήγησης που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους.

Η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε στη Μύκονο με τον Γιώργο Λιάγκα, έδωσαν ένα τέλος στην παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί και τα είπαν για λίγο. Η ηθοποιός τόνισε ότι δε θα είναι στην εκπομπή που ετοιμάζει ο Γιώργος Λιάγκας στον ΣΚΑΪ!

Συγκεκριμένα είπε: «Με τον Γιώργο Λιάγκα ήμασταν σε ένα event καλεσμένοι, είμαστε μια χαρά. Μιλήσαμε λίγο γιατί είχαμε μια παρεξήγηση στο παρελθόν, τα βρήκαμε και όλα καλά, αυτό έχω να πω μόνο. Δεν θα είμαι στη νέα του εκπομπή, εγώ συνεχίζω στο OPEN με τον Νίκο Κοκλώνη»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας