H Δαλάκα τα κατάφερε! Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του #SurvivorGR

 

Όλα όσα έγιναν στο τελευταίο αγωνισμα και συμβούλιο του νησιου! Ποιος είναι ο δεύτερος παίκτης του τελικού του #SurvivorGR;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στο τελευταίο συμβούλιο του παιχνιδιού επιβίωσης, αποχώρησε ο Μπορά από την άσπρη ομάδα.

Ο παίκτης κρατούσε την κυριολεξία την τύχη του στα χέρια του, αφού ήταν ο τελευταίος που αγωνίστηκε και δεν κατάφερε να κερδίσει με αποτέλεσμα να είναι εκείνος που θα επιστρέψει στην χώρα του σύμφωνα με την κατάταξη του κοινού.

Ο Μπορά λίγο πριν αποχαιρετήσει τους Έλληνες και του Τούρκους συμπαίκτες του, έκανε τον απολογισμό του για την πορεία του στο παιχνίδι και παραδέχτηκε πως η συμπεριφορά του δεν ήταν η καλύτερη και ο κόσμος αυτό το είδε.

Πώς όμως σχολίασαν την αποχώρησή του οι Έλληνες και οι Τούρκοι συμπαίκτες του;

Η Κατερίνα Δαλάκα τόνισε ότι ο κόσμος δεν υπήρχε περίπτωση να βλέπει κάτι διαφορετικό από αυτό που συνέβαινε στην παραλία και στον στίβο μάχης, αφού ο Μπορά έκανε bullying στους συμπαίκτες του.

Ο Νίκος και η Αφροδίτη παρατήρησαν ότι τελικά εκείνος και μόνο όπως αποδείχτηκε είχε την τύχη στα χέρια του, καθώς ήταν εκείνος που έπαιξε στο τελευταίο αγώνισμα.

Τι είπαν οι Τούρκοι παίκτες για την αποχώρησή του;

Δείτε το video που ακολουθεί:

 

Λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουν την παραλία του Survivor, οι παίκτες έκαναν τον απολογισμό τους και ο καθένας ήταν βυθισμένος στις σκέψεις του.

Σκέψεις για την πορεία τους στο παιχνίδι επιβίωσης, αλλά και για τον μεγάλο τελικόπου δεν αργεί να έρθει.

Έλληνες και Τούρκοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές όλοι μαζί, να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους και να λύσουν τις όποιες παρεξηγήσεις υπήρξαν κατά την διάρκεια του Survivor.

Ο Νίκος έκανε δώρο ένα βραχιόλι στην Σεντά για να της φέρει τύχη στον τελικό. Η παίκτρια το πήρε και συγκινημένη τον αγκάλιασε και τον ευχαρίστησε.

Δείτε το video παραπάνω:

 

Μία ανάσα πριν ολοκληρωθεί για τη φετινή σεζόν βρίσκεται το Survivor. Ο Τελικός πλησιάζει και θα μάθουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού. Στο τελευταίο αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός, ενημέρωσε τους παίκτες πως μόνο δύο θα προκριθούν στον τελικό.

Οι τέσσερις Έλληνες παίκτες ρίχτηκαν στον στίβο μάχης, διεκδικώντας ο καθένας μια θέση στον μεγάλο τελικό. Η αγωνία των παικτών είχε φτάσει στο όριο καταρρεύσεις, καθώς το αγώνισμα τα είχε όλα και η κούραση ήταν μεγάλη.

Ο Νίκος ήταν από τους πρώτους που έχασε τις ζωές του και έτσι δεν κατάφερε να μπει απευθείας στον τελικό. Στην συνέχεια και η Αφροδίτη έχασε τις ζωές της με αποτέλεσμα, η Κατερίνα Δαλάκα και η Δήμητρα να είναι οι δυο παίκτριες που κονταροχτυπήθηκαν για την νίκη, όπου μια από τις δυο θα περνούσε απευθείας στον τελικό.

Ωστόσο, η Κατερίνα Δαλάκα, κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις αντίξοες συνθήκες και να κερδίσει μία θέση στον τελικό του Survivor.

Δείτε όσα έγιναν στο στίβο μαχής…

 

Ο δεύτερος παίκτης που πέρασε στον τελικό του Survivor που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Τουρκία, θα βγεί έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το που μπορούν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη και εκείνοι με την σειρά τους είπαν γιατί να τους ψηφίσει το κοινό, ενώ μίλησαν και για τα συναισθήματά τους.

 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»