Aποχαιρετούν το Τατουάζ οι πρωταγωνιστές της σειράς

Το βράδυ της Πέμπτης, το «Τατουάζ» έριξε αυλαία με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο έπειτα από δύο τηλεοπτικές σεζόν καταιγιστικών εξελίξεων. Χιλιάδες Έλληνες συντονίστηκαν στους δέκτες τους, προκειμένου να δουν τους αγαπημένους τους ήρωες αλλά και να παρακολουθήσουν το τέλος των ιστοριών τους. Οι περισσότεροι από του πρωταγωνιστές της γνωστής σειράς έβλεπαν στην τηλεόρασή τους το επεισόδιο και αντάλλαζαν μηνύματα με τους διαδικτυακούς φίλους τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Με ένα μακροσκελές κείμενο ευχαρίστησε τους πάντες που πήραν μέρος στη σειρά που σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης επί δύο σεζόν!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Τίτλοι τέλους για το #tatouaz μας... θέλω να ευχαριστήσω πρώτα την σκηνοθετική μου ομάδα. Τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Γιώργο Ευαγγέλου, τον Θοδωρή Νικολαίδη και τον Κωνσταντίνο Χριστοδουλίδη. Τους διευθυντές φωτογραφίας για το μεράκι τους και την υπέροχη δουλειά τους. Ευχαριστώ όλα μας τα συνεργεία που ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες και πολλές φορές τον εαυτό τους. Και φυσικά την Πανίτσα Χατζηαράπη, που κατάφερε με την ομάδα της αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο. Ευχαριστώ και τη Μαρία Μαθά, τη Μαρία μου.. και της ζητώ συγνώμη που την αναγκάσαμε να φάει τόσο φαγητό από το άγχος που της προκαλούσαμε.
Κάθε μέρα με 4 συνεργεία ήταν μια μάχη! Και τα καταφέραμε!!!! 522 επεισόδια!!!!!

Μπράβο ρε παιδιά. Μπράβο σε όλους τους ηθοποιούς μας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, παρόλο που πολλές φορές χρειάστηκε να είναι μακριά από τα σπίτια τους. Όλοι μαζί περάσαμε έντονες αγαπησιάρικες στιγμές που θα μου λείψουν πολύ.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω ξεχωριστά μια γυναίκα όχι μόνο γιατί με βοήθησε να βρω τον ‘Νικολα’ αλλά γιατί χωρίς την ενέργεια της στο γυρισμα, οι στιγμές δε θα ήταν ίδιες. Μέχρι να ξαναέρθουν τέτοιες στιγμές θα αισθάνομαι λειψός Εβελινάκη μου, ή ‘Παπουλίνα’ μου όπως σε λέει ο Κούλλης. Ο Κούλλης μου!!! Κούλλη μου; Βάνα μου;

Είμαστε ευλογημένοι. Βάνα μου είμαι τόσο συγκινημένος που θέλω απλά να σας πάρω μια αγκαλιά χωρίς να πω τίποτα. Είσαι τόσο ταλαντούχα ρε Βανούλι μου. Ευχαριστώ όλους εσάς που μας ακολουθείται και μας στηρίζεται τόσα χρόνια. Κάθε μέρα, στο γύρισμα, σας έχουμε μαζί μας νοερά. Γιατί η αγάπη σας μετράει στο αποτέλεσμα. Αποφασίσαμε να σταματήσουμε Το Τατουάζ μας φέτος για να τελειώσει ψηλά και εσείς το απογειώσατε. Σας υπόσχομαι ότι τα καλύτερα έρχονται. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Alpha. Ήταν η καλύτερη συνεργασία που θα ευχότανε να έχει κανείς. Δουλέψαμε όλοι μαζί πολύ όμορφα, όλοι... because together we MAKE IT !!!».

 
 
Με τη σειρά ευχαρίστησε τους πάντες και η Εβελίνα Παπούλια.
 
"Αγάπες μου σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Όλους όσους δουλέψαμε μαζί και όλους εσάς, τους τηλεθεατές, που αγαπήσατε το Τατουάζ μας! Ευχαριστώ την Βάνα Δημητρίου για τον υπέροχο ρόλο που μου έγραψε και τον Ανδρέα Γεωργίου που παίξαμε μαζί και με σκηνοθέτησε" έγραψε ανάμεσα σε άλλα στο μήνυμα της. 
 

 

Η Έλενα Πιερίδου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Ελένης κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο με τις υποκριτικές ικανότητές της όσο και με την εξωτερική εικόνα της. Η ταλαντούχα ηθοποιός, αφού παρακολούθησε το τελευταίο επεισόδιο μοιράστηκε με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις σκέψεις της για όλο αυτό που έζησε και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που την βοήθησαν.

 

To δικό της μήνυμα έστειλε και η Έλενα Λιασίδου.

"Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην 2η μου οικογένεια! Στα παιδιά μπροστά και πίσω από τις κάμερες! Τους αγαπημένους μου συναδέλφους, τα παιδιά στα συνεργεία, τους σηνοθετάρες μου! Εις το επανιδείν μωρά μου! Σας αγαπώ πολύ!@georgiou82 @koulisnikolaou και Βάνα μου σας ευχαριστώ τόσο πολύ που μου εμπιστευτήκατε την Αφροδιτούλα μου! Να ξέρατε πόσο την αγάπησα... Αντίο Τατουάζ μου... Θα μου λείψεις... #tatouazalpha¨"

 

Η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, την πρώτη και την τελευταία που έβγαλε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς.

«Πρώτη Φωτογραφία και Τελευταία Φωτογραφία στα γυρίσματα του #tatouaz... Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στους Τρεις που το εμπνεύστηκαν και στους Πάρα Πολλούς που το παρακολούθησαν.  Ένα Χαμόγελο για όσα ωραία συνέβησαν και για όσα Επόμενα θα έρθουν..! #oloimiaomada #2xronia #theend», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος με το ρόλο του κατά συρροήν δολοφόνου ο οποίος πεθαίνει τελικά στο νοσοκομείο μετά από σφαίρα που δέχεται στο στήθος!

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος που ξεχώρισε με την συγκλονιστική ερμηνεία του στο ρόλο του δολοφόνου δημοσίευσε ένα βίντεο, τη στιγμή που πέφτει στο έδαφος χτυπημένος από τη σφαίρα… Έτσι αποχαιρέτησε και την σειρά που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THE END

A post shared by Nikos polideropoulos (@nikospolideropoulos) on

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου