Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Aυτός είναι ο τελευταίος Έλληνας παίκτης που αποχώρησε από το #SurvivorGR

  25/06/2019 08:44
Aυτός είναι ο τελευταίος Έλληνας παίκτης που αποχώρησε από το #SurvivorGR

Aυτός είναι ο τελευταίος Έλληνας παίκτης που αποχώρησε από το #SurvivorGR

  25/06/2019 08:44

Σε λίγες μέρες, οι παίκτες θα βρεθούν στην Αθήνα προκειμένου ν’ αναδειχθεί ο φετινός Survivor. Σε αυτό το αγώνισμα ασυλίας έπεσαν κορμιά με όλη τη σημασία της λέξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι δυο ομάδες έπαιξαν τρία παιχνίδια προκειμένου ν’ αναδειχθεί η νικητήρια ομάδα. Τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα, αφού όλοι οι παίκτες ξεπέρασαν τον εαυτό τους.

Η νίκη όμως, έφερε και ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων.

Ο Παναγιώτης από την μαύρη ομάδα έδειξε προσβεβλημένος με τον Μπορά και τη συμπεριφορά του απέναντί τους.

Η ένταση συνεχίστηκε και μετά το τέλος του αγωνίσματος και ο Παναγιώτης έριξε ευθύνη και στον Νίκο αφού στο παρελθόν όπως είπε του είχε κάνει συστάσεις για την συμπεριφορά του, ενώ στον Μπορά δεν λέει τίποτα.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video παραπάνω:

Το Survivor φτάνει στο τέλος του και η τελευταία αποχώρηση για τους Έλληνες από το ριάλιτι επιβίωσης είναι γεγονός. Δύο Έλληνες παίκτες ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση και ένας από τους δύο δεν έφτασε στον ημιτελικό. Ο λόγος για την Δήμητρα και τον Παναγιώτη από την μαύρη ομάδα, αφού έχασαν την τελευταία ασυλία του παιχνιδιού.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε με βάση την κατάταξη των παικτών από την ψηφοφορία των τηλεθεατών. Έτσι, το ταξίδι του Survivor τελείωσε για τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο οποίος έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό.

«Πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό! Καλός ή κακός έτσι μου τα έφερε η ζωή, όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Θα αποκομίσω από το παιχνίδι μόνο τις καλές στιγμές και όλα αυτά που μου δίδαξε!», είπε μεταξύ άλλων Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Tι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας