H Άση Μπήλιου αποκάλυψε γιατί έφυγε από την Μενεγάκη και άλλα πικάντικα με τον Αρναούτογλου!

"Ήταν μία συμπεριφορά που εγώ την θεώρησα πολύ κακή απέναντί μου, μετά από τα 10 χρόνια που ήμουν εκεί". Είχε κάποιο πρόβλημα με την Ελένη Μενεγάκη; Τι δήλωσε για τη Βίκυ Παγιατάκη;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στον καναπέ του Dot κάθισε το απόγευμα του Σαββάτου η Άση Μπήλιου. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είχαν πολλές ερωτήσεις να κάνουν στη δημοφιλή αστρολόγο. Μεταξύ αυτών, ζήτησαν και κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha. Είχε κάποιο πρόβλημα με την Ελένη Μενεγάκη;

«Με το κανάλι είχα θέμα, όχι με την Ελένη Ήταν μία συμπεριφορά που εγώ την θεώρησα πολύ κακή απέναντί μου, μετά από τα 10 χρόνια που ήμουν εκεί και έτσι μου έλεγε η αξιοπρέπειά μου, ότι θα έπρεπε να φύγω. Αν θα ξαναπήγαινα στον Alpha; Αν ήταν άλλοι άνθρωποι, μπορεί. Από την αρχή έκανα γνωστό στην Ελένη ότι φεύγω γι’ αυτόν τον λόγο, δεν φεύγω γιατί κάτι με έχει προβληματίσει σε σχέση με σένα. Θέλω να με καταλάβεις, να με κατανοήσεις. Το έκανε, οπότε κρατήσαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση, έχω πάει και καλεσμένη αρκετές φορές. Δεν ήταν το θέμα μου η Ελένη Μενεγάκη», ανέφερε η Άση Μπήλιου.

 

Απίθανο σκηνικό σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής!

Ένα απίθανο σκηνικό από την εποχή που συνεργαζόταν με στο πρωινό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε η Άση Μπήλιου στο Dot. Οι συντελεστές της εκπομπής είχαν ταξιδέψει ως την Χαλκιδική για να βγάλουν τις καλοκαιρινές εκπομπές και η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου την προσέγγισε νομίζοντας πως είναι η μαγείρισσα Μαρία Λόη!

Ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ των δύο γυναικών ήταν ξεκαρδιστικός. Η Άση Μπήλιου ντράπηκε να της εξηγήσει ότι δεν είναι μαγείρισσα, αλλά αστρολόγος. Μετά από αρκετή ώρα όμως, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου συνειδητοποίησε το μπέρδεμα κι εκεί ακολούθησε μια ακόμα πιο ξεκαρδιστική ατάκα.

 

"Όταν κάτι σε καίει και σε τσουρουφλίζει, σημαίνει ότι εκείνη τη στιγμή διαστρεβλώνει με κάποιο τρόπο και την κρίση σου γιατί αφορά εσένα".

«Έχεις πάει ποτέ σε άλλο αστρολόγο;», ρώτησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου την καλεσμένη της στο Dot, Άση Μπήλιου. Εκείνη απάντησε αυθόρμητα…

«Ναι αμέ, φυσικά! Όταν ήμουν μικρότερη είχα πάει στη Βίκυ Παγιατάκη. Η ερμηνεία έχει να κάνει με κάτι που είναι πολύ υποκειμενικό. Όταν κάτι σε καίει και σε τσουρουφλίζει, σημαίνει ότι εκείνη τη στιγμή διαστρεβλώνει με κάποιο τρόπο και την κρίση σου γιατί αφορά εσένα. Άρα ναι, σαφώς, μια συμβουλή από έναν συνάδελφο μια χαρά είναι», είπε η Άση Μπήλιου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»