Αυτοί είναι οι δυο μεγάλοι νικητές του #PowerΟfLoveGR

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε από την 1 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε για τους παίκτες του #PowerΟfLoveGR. Ένα κορίτσι και ένα αγόρι κέρδισαν από 10.000 ευρώ! Μετά από σχεδόν έξι μήνες τηλεοπτικής παρουσίας με ένταση, η νικήτρια έχει καταγωγή από την Σωτήρα Αμμόχωστου και επιλέχθηκε από το κοινό! Δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι, κέρδισε από πριν 12,500 ευρώ ως αγαπητή παίχτρια και τα 10.000 του τελικού!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Μαρία Μπακοδήμου, ανήρτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Instagram μία φωτογραφία και σχολίασε το τέλος του ριάλιτι της αγάπης!

Η Μαρία Μπακοδήμου έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο instagram: «Τελειώνει σήμερα. Στις 9.00 στο ΣΚΑΙ, ο τελικός του Power of Love θα αναδείξει τους 2 νικητές του. Ηταν ένα ακόμα ταξίδι . Ευχαριστώ όλους τους συνταξιδιώτες ❤»!

 

Η Μαρία δεν δίστασε να πει την γνώμη της μπροστά στους φιναλίστ και να συγκρίνει το περσινό με το φετινό ριάλιτι της αγάπης.

 

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν μία πολύ διαφορετική χρονιά. Το κοινωνικό μας πείραμα είχε άλλα αποτελέσματα. Πέρσι είχαμε περισσότερους έρωτες, φέτος είχαμε περισσότερη ίντριγκα και στρατηγικές…Πολύ σασπένς και εκπλήξεις.»

Πώς όμως αντέδρασαν οι παίκτες του Power of love 2 ακούγοντας τη Μαρία να λέει αυτά τα λόγια;

 

Κι όμως η Μαρία Μπακοδήμου μέσα στο σπίτι της αγάπης, είπε και η ίδια δημόσια «σ’ αγαπώ» σ’ έναν άντρα και τόνισε ότι θα της λείψει πολύ!

Καυτά φιλιά, έρωτες, κόντρες, ίντριγκες, ψέματα, καβγάδες αλλά και δάκρυα είχε το φετινό Power of love!

Ποιες στιγμές σημάδεψαν τους παίκτες του ριάλιτι της αγάπης;

Τι έγινε μέσα σε αυτούς τους έξι μήνες;

Όλα σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο!

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας τους στο παιχνίδι, κέρδισαν τις εντυπώσεις, ο καθένας για τον δικό του λόγο. Ποιοι όμως ήταν οι μεγάλοι νικητές του φετινού ριάλιτι αγάπης;

Ο τελικός τα είχε όλα. Λάμψη, αναμνήσεις, γλυκές κουβέντες αλλά και πολλή συγκίνηση.

Οι οκτώ φιναλίστ, τέσσερα αγόρια και τέσσερα κορίτσια που λίγο πριν το τέλος και την ανάδειξη των μεγάλων νικητών έγιναν τέσσερις, στη μεγάλη αποψινή βραδιά μίλησαν από καρδιάς, έκαναν την αυτοκριτική και τον απολογισμό τους για τους τελευταίους έξι μήνες που διήρκεσε το παιχνίδι και αντάλλαξαν γλυκά και τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε στους παίκτες πως οι ψήφοι του καθένα θα μετατραπούν σε πόντους, τόσο στην ψηφοφορία του σπιτιού, όσο και σε αυτή του τηλεοπτικού κοινού. Οι δύο παίκτες (άντρας – γυναίκα) με τις περισσότερες ψήφους θα πάρουν 4 πόντους, ενώ αυτοί με τις λιγότερες από 1. Και φυσικά, στο… ενδιάμεσο θα έχουμε 2 και 3 βαθμούς για τους παίκτες.

Στην ψηφοφορία των παικτών για τις γυναίκες, υπήρξε τετραπλή ισοβαθμία με τρεις ψήφους. Άρα, το κοινό θα ήταν αυτό που θα αποφάσιζε για τη μεγάλη νικήτρια. Αντίθετα, στην ψηφοφορία του σπιτιού για τους άντρες, ο Τζόνι Αμπατζόπουλος πήρε 5 ψήφους, 3 ο Παύλος Παπαδόπουλος και από 2 ο Παύλος Τερζόπουλος και ο Βασίλης Χαλκιάς.

 

Σε ό,τι αφορά τώρα τους μεγάλους νικητές του φετινού Power of Love, από την ομάδα των αγοριών, εκείνος που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του μέσα στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει το μεγάλο έπαθλο, μόνο low profile δεν κράτησε αφού ο δυναμικός,έκρυθμος και εκρηκτικός χαρακτήρας του ήταν αδύνατον να καταπιεστούν!

Έφυγε από το παιχνίδι αλλά ξαναγύρισε καθώς η αγάπη και η αγκαλιά του κόσμου τον ήθελαν ξανά μέσα στο σπίτι του ριάλιτι αγάπης. Και αυτή, αποδείχτηκε τελικά η μεγάλη δικαίωση για τον ίδιο.

Ο Τζόνι Αμπατζόμπουλος αν και πήρε την υψηλότερη βαθμολογία από την ψηφοφορία των συμπαικτών του, δεν ψηφίστηκε από το κοινό.

 

Ο Τζόνι Αμπατζόπουλος είπε πως κατά τη διάρκειά του στο ριάλιτι της αγάπης μιλούσε με τον Πάνο και του συμπαραστεκόταν. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όσο ήμουν εδώ μου συμπαραστεκόταν ένας άνθρωπος που δεν είναι εδώ μέσα και θέλω να το αναφέρω. Μου συμπαραστεκόταν από την πρώτη στιγμή… Του οφείλω πολλά, μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές. Είχα πει όταν βγω θα τα πούμε… Σου είχα πει Μαρία ότι ήμασταν παιδικοί φίλοι. Συγγνώμη που σε στεναχώρησα Μαρία»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Power of love!

 

Ο Βασίλης Χαλκιάς αν και φιναλίστ, βρέθηκε στην τρίτη θέση.

 

Ο Παύλος Τερζόπουλος αναμετρήθηκε με τον Παύλο Παπαδόπουλο για την πρώτη θέση

 

Μεγάλος νικητής του φετινού Power of Love είναι, από τα αγόρια, ο Παύλος Παπαδόπουλος.

 

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τη Μαρία Μπακοδήμου

Οι καλύτερες στιγμές του Παύλου Παπαδόπουλου!

Δειτε τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση για τον νικητή στην επίσημη σελίδα του παιγνιδιού στο fb

Όσο για το κορίτσι που κατάφερε να κερδίσει τη μεγάλη νίκη, σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα της, ήταν το ακριβώς αντίθετο από τον άντρα παίκτη που βρέθηκε κοντά της στο βάθρο των νικητών. Πάντα γλυκομίλητη, χαμηλού προφίλ και ήρεμη ως άνθρωπος, κατάφερε να κερδίσει την καρδιά των τηλεθεατών.

Ποια ήταν; 

H Ρένια Τσακίρη στην τελευταία κρίσιμη ψηφοφορία. Η Ρένια κατέληξε με έξι βαθμούς και πήρε την τρίτη θέση.

 

Η Ρεγγίνα Γκαϊνά, αν και φιναλίστ, δεν είχε πολλές ελπίδες να κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο. Μάλιστα ήταν αυτή που από το κοινό πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία.

 

Η Ζένια Σολδάτου παραδέχτηκε στον μεγάλο τελικό ότι γνώρισε την αγάπη μέσα στο Power of Love. 

Η Ζένια αναμετρήθηκε μέχρι και την τελευταία στιγμή με την Άννα Ελευθερίου για την πρώτη θέση. 

Η αγωνία και το άγχος χτύπησαν... κόκκινο λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

 

Μεγάλη νικήτρια, τελικά αναδείχτηκε η Άννα Ελευθερίου, η οποία κέρδισε 10.000 ευρώ, όπως και ο Παύλος Παπαδόπουλος.

 
 
Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του αποτελέσματος...
 

 

 Οι καλύτερες στιγμές της Άννας!

 
 
Βέβαια τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση για τον νικητή στην επίσημη σελίδα του παιγνιδιού στο fb ήταν τα γνωστά αναμενόμενα πικρόχολα σχόλια που γίνονται παραδοσιακά για τους Κύπριους νικητές.... Δείτε τα
 

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!