Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Μύρισε Hollywood! Οι πρώτες δηλώσεις του William Baldwin για την ταινία S.O.S.

  14/06/2019 16:01
Μύρισε Hollywood! Οι πρώτες δηλώσεις του William Baldwin για την ταινία S.O.S.

Μύρισε Hollywood! Οι πρώτες δηλώσεις του William Baldwin για την ταινία S.O.S.

  14/06/2019 16:01

.Tα γυρίσματα της πρώτης Χολιγουτιανής ταινίας στην Κύπρο έχουν ήδη αρχίσει στην Λεμεσό και οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας δράσης “S.O.S. – Survive or Sacrifice”, παρευρέθηκαν σε διάσκεψη τύπου στην οποία μίλησαν για την ταινία, την ομάδα παραγωγής και το κάστ. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στην διάσκεψη Τύπου μίλησαν ο παραγωγός, Vitaly Rosset, η ηθοποιός και παραγωγός, Marianne Rosset, ο ηθοποιός William Baldwin και ο Γιώργος Καμπανελλάς εκ μέρους του Invest Cyprus. Η διάσκεψη Τύπου έγινε στο ξενοδοχείο St.Raphael στη Λεμεσό, που περιλαμβάνεται επίσης στους χώρους που πραγματοποιούντε τα γυρίσματα της ταινίας. 


 

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Baldwin δήλωσε κατενθουσιασμένος με την μέχρι τώρα εμπειρία του στην Κύπρο, επισημαίνοντας παράλληλα πως το σχέδιο φορολογικών ελαφρύνσεων που εφαρμόστηκε για την ανάπτυξη της οπτικοακουστικής βιομηχανίας θα τονώσει σημαντικά την τοπική οικονομία.

 
Ενθουσιασμένος που βρίσκεται στο νησί μας δήλωσε και στην κάμερα του Celebrity
 

Από την πλευρά τους οι παραγωγοί Marianne και Vitaly Rosset εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που μέσω της ταινίας “S.O.S. Survive or Sacrifice” συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τομέα του κινηματογράφου σε τοπικό επίπεδο και στην προώθηση της Κύπρου στο εξωτερικό. 

Η Μarianne Rosset δεν δίστασε να εκφράσει την άποψη πως η Κύπρος είναι ο ιδανικότερος προορισμός για την βιομηχανία του κινηματογράφου, άποψη με την οποία συμφώνησε και ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood William Baldwin. 

Δεν έλειψαν πάντως και μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις του William Baldwin όσον αφορά τον γάμο του και τον τρόπο που η σύζυγος του, του έκανε... πρόταση γάμου! 

Στο καστ ηθοποιών από την Κύπρο συμπεριλαμβάνονται ο Κρίστοφερ Γκρέκο, ο Ανδρέας Αροδίτης, η Μαρία Ιωάννου, ο Φίλιππος Κωνσταντίνου και ο Χρίστος Χρίστοφίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας