Ο τραυματισμός, η αποχώρηση και το ξέσπασμα των παικτών σε κλάματα!

Στην αρχή του χθεσινού αγωνίσματος του Survivor, κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 υπέρ της μαύρης ομάδας, ο Emre και ο Bora πήραν τις θέσεις τους στην αφετηρία. Με το που σφύριξε ο Σάκης Τανιμανίδης, οι δύο τους έτρεξαν προς το πρώτο εμπόδιο, όπου έπρεπε να περάσουν μέσα από μία τρύπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Emre, όμως, στάθηκε άτυχος, καθώς στην προσπάθειά του να “βουτήξει” μέσα στην τρύπα, χτύπησε και από τον πόνο άρχισε να φωνάζει. Αμέσως δίπλα του έτρεξε ο Bora και εν συνεχεία και όλοι οι παίκτες μαζί με τους γιατρούς της παραγωγής.

Όλοι “πάγωσαν” ακούγοντας τις φωνές του Emre, όμως, ευτυχώς, δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό και μετά από λίγη ώρα ο Τούρκος ήταν έτοιμος να αγωνιστεί κανονικά.

Για ένα πολύ σπουδαίο έπαθλο αγωνίστηκαν οι παίκτες του Survivor. Το συγκεκριμένο έπαθλο ήταν “πανάκριβο” και δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο. Οι νικητές, λοιπόν, θα είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά ανθρώπους της οικογένειάς τους.

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης τους έκανε τη σχετική ανακοίνωση, πολλοί δάκρυσαν, σκεφτόμενοι ότι σύντομα μπορεί να δουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Στο φινάλε, η Κατερίνα Δαλάκα κέρδισε τη Seda, έκανε το 10-8 και χάρισε τη νίκη στην μαύρη ομάδα.

Μόλις η Ελληνίδα παίκτρια έβαλε τον τελευταίο κρίκο, όλοι ξέσπασαν σε κλάματα. Οι παίκτες της μαύρης ομάδας επειδή θα έβλεπαν τους δικούς τους και οι παίκτες της άσπρης επειδή έχασαν αυτή τη μεγάλη ευκαιρία.

Εκτός Survivor βρέθηκε τελικά α ο Σπύρος Γουρδούπης! Ο Έλληνας παίκτης, που ήταν υποψήφιος μαζί με τη Δήμητρα Βαμβακούση, αποχώρησε από το παιχνίδι βάσει της μεγάλης ψηφοφορίας των τηλεθεατών, οι οποίοι τον κατέταξαν σε χαμηλότερη θέση από τη συμπαίκτριά του.

«Ήρθα εδώ για ένα πείραμα, δεν περίμενα για κανένα λόγο ότι θα φτάσω μέχρι εδώ. Ήρθα εδώ πραγματικά για ένα, δύο μήνες, να δω τι παίζει, τι γίνεται. Γνώρισα πολύ κόσμο και βίωσα μια κατάσταση που δεν περίμενα. Φοβερά συναισθήματα…», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Γουρδούπης.

Δείτε όσα είπε ο Σπύρος Γουρδούπης…

Ήθελε πολύ να την δει, αλλά πίστευε ότι δεν θα τα καταφέρει, αφού δεν είχε διαβατήριο. Καθώς περίμενε σκεπτικός για το ποιος δικός του έχει ταξιδέψει μέχρι εκεί, ξαφνικά εκείνη πηγαίνει από πίσω του και τον αγκαλιάζει. Εκείνος, την αναγνώρισε αμέσως και άρχισε να κλαίει με λυγμούς, ενώ στην συνέχεια έπεσε στα πόδια της και δεν σταμάτησε να κλαίει.

Ο Γιουσούφ έκανε σαν μικρό παιδί, μπροστά στο χάδι της μητέρας του, η οποία κανόνισε τα πάντα προκειμένου να πάει να δει τον γιο της.

Οι δυο τους συζήτησαν για αρκετή ώρα και ο παίκτης την ρωτούσε για τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ κάποιοι του είχαν στείλει και δώρα.

Η στιγμή ήταν συγκινητική, καθώς ο Γιουσούφ έχει αδυναμία στη μητέρα του και του είχε λείψει πολύ.

Στην συνέχεια, οι παίκτες έφαγαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και είχαν την ευκαιρία να πουν πολλά.

Δείτε τον Γιουσούφ να κλαίει στην αγκαλιά της μητέρας του στο video παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!