Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τα «Καμώματα τζι αρώματα» πάνε για 5ον κύκλο

  13/06/2019 15:28
Τα «Καμώματα τζι αρώματα»  πάνε για 5ον κύκλο

Τα «Καμώματα τζι αρώματα» πάνε για 5ον κύκλο

  13/06/2019 15:28
Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου έδωσε το πράσινο φως για να συνεχίσει και αυτή την τηλεοπτική σεζόν (2019 – 2020), η αγαπημένη μας σειρά «Καμώματα τζ Αρώματα», από το ΡΙΚ1. 
 
 
Για πέμπτη συνεχή χρονιά, οι μουχτάρηδες Παναής και Αναστάσης, θα συνεχίσουν τις λυκοφιλίες τους, οι γυναίκες τους Μαρούλα και Θεονίτσα θα φροντίζουν να τους ξελασπώνουν και ο καφετζής και η μπακάλαινα θα μπλέκουν σε καινούργιους μπελάδες. Η Ροδούλα θα συνεχίζει να καταπιέζει με τις αππωμάρες της τον Γιαννή, ενώ η Αντριανού και ο Ιωσίφης περιμένουν το παιδί τους. Η Ανθούσα και ο Γιακουμής παντρεύτηκαν αλλά ο γάμος τους ήταν επεισοδιακός και η Μαρικκού κυνηγά ακόμα το Χαμπή. Η παπαδιά συνεχίζει το τροπάριό της, ο παπάς κάνει υπομονή και η κοκόνα Δέσποινα κάνει ότι μπορεί.
 
Είναι ένα χωριό που όσο κι’ αν ψάξετε δεν θα το βρείτε πουθενά στο χάρτη. Το χωριό Παραδείσα και οι ιδιόρρυθμοι κάτοικοι του, μας κρατούσαν συντροφιά για τέσσερα χρόνια. Τέσσερα ξεχωριστά χρόνια. Τέσσερα επιτυχημένα χρόνια.  
 
Και φυσικά από το τέλος του Σεπτέμβρη, όλοι αυτοί θα βρίσκονται και πάλι στο σαλόνι μας και θα φροντίζουν να περνάμε καλά. Να αποβάλλουμε το άγχος και την κούραση της ημέρας και το χαμόγελο να στολίζει το πρόσωπό μας από την αρχή του κάθε επεισοδίου μέχρι και το τέλος του.
 
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας