Εξοργισμένος ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης με τους συμπαίκτες του στο #SurvivorGR!

 

«Ήθελα κάποια ενημέρωση και δεν την είχα και άκουγα μόνο τη φωνή του Bora» Την "θάβουν" οι Έλληνες παίκτες από την αντίπαλη ομάδα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης εξοργίστηκε στο αγώνισμα του Survivor με τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος είχε ζητήσει να τον βοηθήσουν στον τελικό στόχο, ωστόσο, όταν έφθασε εκεί, δεν άκουγε τίποτα από την ομάδα του. Ο Παναγιώτης, μετά την ήττα του, τους τα… είπε ένα χεράκι, ενώ εξέφρασε αυτό του το παράπονο και στον Γιώργο Λιανό.

«Είχα ζητήσει να έχω κάποια ενημέρωση και μια βοήθεια στο στόχο, σε περίπτωση που δεν το βρω να αλλάξω κάτι. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Κυριάκο δεν άκουγα τίποτα. Ήθελα μια καθοδήγηση, να δω ο Κυριάκος έχει βάλει καμιά μπάλα, έχει βάλει δύο μπάλες, τι γίνεται; Εγώ ποτέ δεν κοιτάω τι κάνει ο άλλος δίπλα, κοιτά τον στόχο μου.

Ήθελα κάποια ενημέρωση και δεν την είχα και άκουγα μόνο τη φωνή του Bora. Μου είπαν ότι φώναζαν. Όταν όμως φωνάζει κάποιος δίπλα σου, πρέπει κι εσύ να φωνάξεις λίγο παραπάνω. Δεν γίνεται να μιλάς απλά και να σε ακούω, ενώ ο άλλος δίπλα σου φωνάζει. Εκεί χάθηκε η συνεννόηση και δεν είχα αυτό που ζήτησα. Και εκνευρίστηκα που ο πάγκος μας ήταν δίπλα σε μένα, θα μπορούσαν να με είχαν βοηθήσει», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

 

Στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας, η μαύρη ομάδα έχασε και έτσι δυο παίκτες της ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Σπύρος και η Δήμητρα μπορεί να ήταν οι καλύτεροι παίκτες της εβδομάδας και να κέρδισαν το έπαθλο φαγητού που ήταν καγιανάς, αλλά οι συμπαίκτες τους τους ψήφισαν και έτσι το βράδυ της Τρίτης, ένας από τους δυο έφυγε αποχώρησε από το Survivor λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό.

Να σας θυμίσουμε πώς η μαύρη ομάδα έχασε μετά από αρκετό καιρό και όπως είπαν οι παίκτες στο συμβούλιο στην αλλαγή της ψυχολογίας τους έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι άλλαξαν παραλία και έχασαν τη βολή τους.

Μάλιστα, ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα που οι παίκτες θα ξεπεράσουν τα όριά τους για να το κερδίσουν είναι να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αφού θα ταξιδέψουν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε στο video που ακολουθεί ποια ομάδα κέρδισε:

 

Την "θάβουν" οι Έλληνες παίκτες από την αντίπαλη ομάδα!

H Κατερίνα Δαλάκα και η Αφροδίτη Σκαφίδα ήρθαν κοντά και έκαναν παρέα όταν η πρώτη μπήκε στο Survivor Ελλάδα Τουρκία. Στη συνέχεια όμως, η αλλαγή της σύνθεσης των ομάδων τις απομάκρυνε. Στην πορεία, η Κατερίνα Δαλάκα ήρθε σε κόντρα με πολλούς παίκτες της απέναντι ομάδας, κατηγορώντας Έλληνες συμμετέχοντες ως υπεύθυνους για όσα γνωρίζει ο Μπορά για εκείνη.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία, η Αφροδίτη Σκαφίδα συνάντησε στο δάσος την Κατερίνα Δαλάκα και «κάρφωσε» τους Έλληνες παίκτες που την «θάβουν» στην άσπρη ομάδα. Μάλιστα, της ζήτησε και συγγνώμη επειδή την έβαλε στη διαδικασία επιλογής ανάμεσα στους συμπαίκτες της για την επικοινωνία.

«Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που σου μίλησε ο Μπόρα, ήταν πάρα πολύ άσχημος. Το να λες σε κάποιον ότι δεν έχει πάρει μέρος σε Ολυμπιάδα, εγώ το κατακρίνω», είπε η Αφροδίτη και η Κατερίνα επισήμανε πως: «Ξέρει ο Μπόρα για τη ζωή μου ότι έχω βγει Βαλκανιονίκης, ότι πέρυσι βγήκε δεύτερη, εγώ δεν ξέρω τίποτα για τη ζωή του. Άρα κάποιος από την ελληνική πλευρά της ομάδας σου είπε κάποια πράγματα άσχημα για μένα γιατί δεν τον γνωρίζω προσωπικά».

«Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ επηρεάζομαι μερικές φορές από τον Νίκο και τον Κυριάκο γιατί έχουν μιλήσει άσχημα και ο Χικμέτ μιλούσε άσχημα για σένα. Εμένα δεν μου άρεσε αυτό», εξομολογήθηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα. «Η Κατερίνα Δαλάκα ποτέ δεν μίλησε άσχημα για μένα», πρόσθεσε αργότερα μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»