H ανακοίνωση που έκανε τους παίκτες του #SurvivorGR να ξεσπάσουν σε κλάματα!

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μια ανακοίνωση στους παίκτες του Survivor, οι οποίοι δεν την περίμεναν. Τα όσα είπε ο παρουσιαστής έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν σε κλάματα, αλλά και σε γέλια χαράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Tην ίδια ώρα οι ήττες φέρνουν τσακωμούς ανάμεσα στους παίκτες του Survivor.

Η μαύρη ομάδα έχασε στο δεύτερο πρώτο αγώνισμα της ασυλίας και έτσι επικράτησε αναβρασμός ανάμεσα στους παίκτες.

Η Κατερίνα Δαλάκα έγινε έξαλλη, αφού έχασαν και όπως τόνισε στο σημείο που έχουν φτάσει δεν χωράνε λάθη. Το μέρος της Δαλάκα πήρε ο Παναγιώτης και οι δυο τους «έστησαν» στον τοίχο τη Δήμητρα. Μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα της είπε ν’ αφήσει τις δικαιολογίες.

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Αφροδίτη είναι πλέον σε διαφορετικές ομάδες στο Survivor. Όταν η Κατερίνα Δαλάκα μπήκε στο παιχνίδι επιβίωσης, οι δυο τους ήρθαν κοντά.

Στην συνέχεια, η Αφροδίτη πήγε στην άσπρη ομάδα και έτσι απομακρύνθηκαν. Η Κατερίνα Δαλάκα πιστεύει ότι κάποιοι Έλληνες από την άσπρη ομάδα την κατηγορούν και γι’ αυτό τον λόγο ο Μπορά γνωρίζει τόσα πολλά για εκείνη.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο δάσος της παραλίας και η Αφροδίτη έδωσε στεγνά τους συμπαίκτες της στην Δαλάκα, αφού της είπε ότι ο Κυριάκος και ο Νίκος την κατηγορούν και δεν έκρυψε πώς έχει επηρεαστεί.

Η Αφροδίτη ζήτησε συγγνώμη από τη φίλη της επειδή την έβαλε στη διαδικασία επιλογής ανάμεσα στους συμπαίκτες της για την επικοινωνία και μιλώντας στην κάμερα είπε ότι ίσως εκείνοι το έκαναν επίτηδες έτσι ώστε να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική έτσι ώστε να έχουν περισσότερες νίκες.

Δείτε όλα όσα συζήτησαν οι δυο τους στο video παραπάνω:

Μόνο τέσσερις ήταν οι τυχεροί που κατάφεραν να μιλήσουν με βίντεο κλήση με τα αδέλφια τους, ενώ ο Κυριάκος Πελεκάνος μίλησε με τον γιο του.

Η συγκίνηση απ΄όλους ήταν μεγάλη και έντονη. Ο Νίκος μίλησε με την μικρή του αδελφή και όταν την είδε δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Μάλιστα, της ζήτησε να ετοιμάσει μια λίστα με όλα εκείνα που θέλει να κάνουν ότι επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το παιχνίδι επιβίωσης έχει μπει στην τελική ευθεία και σε λίγες μέρες όλοι θα επιστρέψουν για τον μεγάλο τελικό.

Όσο περνούν οι μέρες, οι παίκτες ανυπομονούν να δουν και ν’ αγκαλιάσουν τους δικούς τους, αφού έχουν να τους δουν αρκετούς μήνες.

Μετά από αρκετό καιρό, έχασαν την ασυλία του Survivor και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο για να ψηφίσουν εκείνον που θέλουν ν’ αποχωρήσει.

Η μαύρη ομάδα ήταν στη δυσάρεστη θέση να υποδείξει εκείνους που είναι οι πιο αδύναμοι παίκτες ή θεωρούν ότι δεν προσφέρουν στην παραλία, αφού ο καθένας ψηφίζει με διαφορετικά κριτήρια.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε στους παίκτες ότι αυτή είναι από τις τελευταίες ασυλίες, καθώς, το παιχνίδι φτάνει σιγά – σιγά στο τέλος του!

Η μαύρη ομάδα πήγε στο συμβούλιο μετά από αρκετό καιρό, αφού είχαν να βρεθούν σε αυτή τη θέση από την ημέρα που έφυγε ο Ατακάν.

Η Κατερίνα Δαλάκα είπε ότι η πτώση της ομάδας της ξεκίνησε όταν μετακόμισαν στην ίδια παραλία με την αντίπαλη ομάδα και ίσως αυτό οφείλεται στο καινούργιο περιβάλλον, αφού τους επηρέασε την ψυχολογία, καθώς είχαν συνηθίσει στην άλλη ομάδα.

Ο Σπύρος συμφώνησε μαζί της και τόνισε ότι δεν του άρεσε η αλλαγή που έγινε.

Δείτε ποιοι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο video παρακάτω:

Το επόμενο αγώνισμα κρύβει ένα έπαθλο, που οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους έτσι ώστε να το κερδίσουν.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι στο επόμενο αγώνισμα όποια ομάδα κερδίσει, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από ένα αγαπημένο τους πρόσωπο που θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως αντιλαμβάνεστε, οι παίκτες δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους!

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει ξαναζήσει αυτή τη στιγμή και πέρυσι ήταν από τις τυχερές αφού η ομάδα της κέρδισε και έτσι ένα μέλος της οικογένειάς της ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να βρεθεί κοντά της.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Aποθεώθηκε η Τάμτα, εκρηκτική η Ελένη Φουρέιρα στο Athens Pride!

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»