Ξέσπασε σε κλάματα ο Κυριάκος όταν είδε τον γιο του!

Την Τρίτη, οι παίκτες έπαιξαν το πρώτο παιχνίδι με έπαθλο επικοινωνίας μετά την είσοδο των παλαίμαχων παικτών. Αυτοί που κέρδισαν ήταν από τις γυναίκες η Αφροδίτη, η οποία επέλεξε την. Από τους άνδρες κέρδισε ο Κυριάκος, ο οποίος επέλεξε τον Νίκο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Χθες έφτασε η ώρα για τo έπαθλο επικοινωνίας που έφερε συγκίνηση στον Κυριάκο. Αφού αγωνίστηκε και βγήκε νικητής επικοινώνησε με την οικογένειά του και δεν μπόρεσε να μην συγκινηθεί. Άλλωστε, ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές ότι του λείπουν πολύ και κάθε φορά που πρόκειται για έπαθλο επικοινωνίας βάζει τα δυνατά του για να κερδίζει.

Η φωνή του γιού του τον έκανε να λυγίσει και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ενώ οι υπόλοιποι συμπαίκτες του συγκινήθηκαν κι εκείνοι μαζί του. Ο ίδιος ήταν τόσο συγκινημένος που τα δάκρυά του έκαναν και τους συμπαίκτες του να λυγίσουν.

Μετά την ολοκλήρωση της επικοινωνίας του με το σπίτι του, οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον καθησυχάσουν από την έντονη συναισθηματική φόρτιση.

 

Η άσπρη ομάδα αντιμετώπισε τη μαύρη, ενώ και οι δυο αγωνίστηκαν σκληρά για ένα έπαθλο φαγητού.

Άσπροι και Μαύροι λοιπόν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να κερδίσουν, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης τους είχε ανακοινώσει ότι θα έρθουν αντιμέτωποι για ένα γεύμα που περιέχει ραβιόλια, cheesecake και καφέ.

Μάλιστα, ο Νίκος ανέφερε πριν την έναρξη ου αγώνα ότι η άσπρη ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη το συγκεκριμένο γεύμα τονίζοντας ότι τις τελευταίες εβδομάδες πεινάνε αρκετά.

Ο στίβος μάχης ήταν αρκετά δύσκολος, κι αυτό γιατί οι παίκτες του Survivor έπρεπε να βάλουν ταχύτητα και αντοχή για να περάσουν τα εμπόδια και να καταλήξουν στον τελικό στόχο, ο οποίος ήταν αρκετά απαιτητικός.

Ο αγώνας είχε αγωνία και ανατροπές, ενώ το μυαλό όλων των παικτών ήταν σαφώς στο πολυπόθητο έπαθλο φαγητού, καθώς θα τους τονώσει και θα τους χαρίσει ενέργεια, την οποία έχουν ανάγκη.

Η ομάδα που κέρδισε ήταν τελικά η άσπρη που κατάφερε να νικήσει την Μαύρη ομάδα με 10-8 και να απολαύσει το έπαθλο του φαγητού 

 

Μια ανακοίνωση έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης μετά το τέλος του αγωνίσματος στο Survivor για την μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι.

Τι πρόκειται να δούμε διαφορετικό;

Άσπροι και λευκοί έκατσαν στην παράταξη και αφού μίλησαν για τον αγώνα, ο Σάκης Τανιμανίδης ένα σχεδόν μήνα μετά τον μεγάλο τελικό, ανακοίνωσε πως από αύριο οι δυο ομάδες θα μένουν στην ίδια παραλία.

Λέτε να έχουμε εντάσεις;

 

Ο αγώνας με έπαθλο το τελευταίο αυτοκίνητο επαναλαμβανεται στο επόμενο επεισόδιο, ενώ θα παρακολουθήσουμε & ένα special quiz 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες