O Πάνος έκανε προσωπικές αποκαλύψεις! «Κοιμόμουν σε παγκάκι!»

«Έκανα τα πάντα για να κυνηγήσω το όνειρό μου».

Στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε σήμερα ο Πάνος Τόγιας. Ο διαγωνιζόμενος του MasterChef μίλησε για την περίοδο που εργαζόταν στην Αγγλία και αποκάλυψε πως λόγω έλλειψης χρημάτων χρειάστηκε να κοιμάται για τρεις ημέρες σε παγκάκι στο δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Στην Αθήνα έκανα δύο χρόνια τη σχολή μαγειρικής και μετά έφυγα κατευθείαν για Αγγλία. Στην αρχή δούλευα σε ένα χωριό στην Αγγλία, εκεί με βοήθησε να πάω μια κοπέλα. Δούλευα για πολύ λίγα λεφτά εκεί, ήταν περισσότερο για την εμπειρία. Γύρισα για να κάνω Χριστούγεννα στην Αθήνα κι επειδή ήμουν άφραγκος σκεφτόμουν να μην επιστρέψω στην Αγγλία. Ένας φίλος μου με έπεισε να πάμε στο Λονδίνο, εγώ είχα στην άκρη 400 ευρώ κι αυτός 300. Πήγαμε και για κάποιο διάστημα μέναμε σε ένα hostel. Ευτυχώς βρήκαμε κατευθείαν δουλειά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

 

Τα λεφτά μας για το hostel ήταν πολύ μετρημένα και ζητήσαμε από τις δουλειές μας να πληρωθούμε μαζί την ίδια μέρα για να νοικιάσουμε ένα δωμάτιο μαζί. Τα λεφτά μας τελείωσαν τρεις μέρες πριν πληρωθούμε, οπότε αυτές τις τρεις ημέρες κοιμόμασταν σε παγκάκια και απλά κάναμε βόλτες στο Λονδίνο. Έκανα τα πάντα για να κυνηγήσω το όνειρό μου. Στους γονείς μου δεν το είχα πει. Το είπα όταν γύρισα οριστικά από το Λονδίνο, μετά από πολύ καιρό», είπε ο Πάνος Τόγιας.

Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τατουάζ- πεταλούδα που έχει στο χέρι του και τι σημαίνει για αυτόν.

«Η πεταλούδα έχει πολύ νόημα από πίσω. Κάποτε μου έλεγε ο σεφ μου “She gave me my butterfly ”, το έλεγε για την γυναίκα του που του έδωσε το παιδί του. Απλά εμένα αυτό το “She gave me my butterfly ” με χαρακτηρίζει και στο κομμάτι της μαγειρικής. Η μαγειρική μπορεί να με εκφράζει γιατί πολλά πράγματα τα κρατάω μέσα μου και μέσω της μαγειρικής μου μπορώ να δείξω αν είμαι στεναχωρημένος, νευριασμένος, χαρούμενος, μπορώ να εκφραστώ μέσα από αυτό.

Χρειαζόμουν χρήματα και η μαγειρική ήταν εκεί να μου τα δώσει. Πάντα όταν ήμουν στεναχωρημένος τα ξέχναγα όλα. Έχει και άλλο νόημα από πίσω. Πως είναι όταν οι κάμπιες που έγιναν πεταλούδες γίνονται κάτι όμορφο; Η εξέλιξη δηλαδή που έγινε μέσω της μαγειρικής. Το έκανα σε αυτό το σημείο γιατί απλά μου αρέσει.», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Τόγιας.

Δείτε όσα είπε ο Πάνος Τόγιας…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»