H Εurovision από κoντά! 5 πράγματα που δεν βλέπεις από την οθόνη σου!

Eurovision σημαίνει καναπές, φίλοι και junk food. Έτσι παρακολουθεί τουλάχιστον, κάθε χρόνο, χιλιάδες κόσμου την Eurovision! Τι συμβαίνει όμως όταν τα άστρα ευθυγραμμίζονται με τέτοιο τρόπο που έχεις την μοναδική ευκαιρία να βρεθείς στην καρδιά του μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Βιώνοντας από κοντά τον παλμό του μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού, καταλαβαίνεις για πρώτη φορά ότι η Eurovision είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που παρακολουθούμε στις οθόνες μας.

1. Όλα είναι πολύ μεγαλύτερα και πολύ πιο εντυπωσιακότερα από όσο νομίζεις!

Αρχικά αξίζει να αναφέρει κανείς πως όλα είναι πολύ μεγαλύτερα από όσο νομίζεις. Η σκηνή από μόνη της είχε 36 μέτρα πλάτος and 12 μέτρα ύψος, φτιαγμένη από 12 περιφερόμενες οθόνες των 180 μοιρών. Τα φώτα σε τυφλώνουν, τα σκηνικά είναι πελώρια, ενώ φέτος χρησιμοποιήθηκαν 18 μηχανές καπνού, 10 μηχανές ομίχλης, 8 γιγαντιαίοι ανεμιστήρες και 48 συσκευές εκτόξευσης φωτιάς και πυροτεχνημάτων εδάφους.  

Στην Eurovision της οθόνης βλέπεις μόνο ένα show που μπορεί άνετα να σε εντυπωσιάσει ή που μπορεί και όχι. Στην Eurovision up and personal, ακόμη και να μην το θέλεις, θα εντυπωσιαστείς και θα παρασυρθείς στους ρυθμούς της. Όλα είναι πολύ πιο εντυπωσιακά από κοντά. Τα φώτα, η μουσική, το χειροκρότημα, η αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα μεγάλο show το οποίο εξελίσσεται σε ένα απίθανο πάρτι!

2. Υπάρχει μια.. επιδημία και ονομάζεται Εurovision!

Tο να το ζεις από κοντά ξαφνικά σου δίνει την υπερδύναμη της απόλυτης ελευθερίας να αφεθείς και να χειροκροτήσεις με την καρδιά σου, να ζητωκραυγάσεις με την ψυχή σου ή ακόμα και να συγκινηθείς χωρίς να ανησυχείς για κανένα. Το πιο πιθανό είναι να δεις τον διπλανό σου να κάνει ακριβώς το ίδιο και ο λόγος είναι απλός! Είσαι στην αρένα της Eurovision που σημαίνει ότι κάθε άτομο που βρίσκεται εκείνη την στιγμή εκεί, περίμενε ολόκληρο τον χρόνο για αυτή την στιγμή και ζει σίγουρα στους ρυθμούς της Eurovision τους τελευταίους μήνες με αποκορύφωμα εκείνη ακριβώς την στιγμή. Επιβάλλεται λοιπόν, αν είσαι εκεί να το ζήσεις όσο πιο δυνατά και ελεύθερα μπορείς.

Αρκεί μόνο ένας θεατής της αρένας να σηκωθεί για να χειροκροτήσει δυνατά κάποιο από τα τραγούδια και τότε η πρωτοβουλία εξαπλώνεται σαν επιδημία μέχρι την στιγμή που θα δεις ολόκληρο το στάδιο να σηκώνεται από την θέση του!

3. Έτσι φτάνουν κοντά σου αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο όλα τα νέα της Eurovision

Την ώρα που παρακολουθείς την Eurovision αλλά και τις προηγούμενες μέρες, ακριβώς δίπλα από την αρένα βρίσκεται το press room που φιλοξενεί εκατοντάδες δημοσιογράφους από ολόκληρο τον κόσμο που καλύπτουν ασταμάτητα το μουσικό γεγονός. 

Την ώρα του τελικού κλείνουν οι κάμερες και τα λαπτοπ και σταματούν οι μεταδόσεις. Όλοι οι δημοσιογράφοι μετατρέπονται σε απλούς ταπεινούς φαν του μουσικού διαγωνισμού που διασκεδάζουν με πανηγυρισμούς κάθε συμμετοχή!

4. Στο... ενδιάμεσο!
 
Βλέπεις όλη την προσπάθεια που απαιτείτε στο ενδιάμεσο των τραγουδιών για το στήσιμο της σκηνής. Δεκάδες άνθρωποι τρέχουν για να στήσουν να ξεστήσουν και να μεταφέρουν! Μόνο οι θεατές στην αρένα μπορούν να δουν ακριβώς τι συμβαίνει κατά την διάρκεια των εναλλαγών στην σκηνή. Συμμετοχές όπως η Αυστραλία κάνουν αυτή την διαδικασία πιο ενδιαφέρουσα καθώς η τραγουδίστρια της χώρας περίμενε υπομονετικά να την... κυλήσουν έξω από την σκηνή προκαλώντας γέλιο στο κοινό. 

5. Η αποστολή του ΡΙΚ στο Τελ Αβίβ. Ναι! Υπάρχει λόγος!

Μπορεί να έχεις ακούσει διάφορα και να αναρωτιέσαι γιατί η αποστολή του Ρικ ταξιδεύει μαζί με την εκπρόσωπο μας για την διεξαγωγή της Eurovision. H αλήθεια λοιπόν είναι πως κάθε άτομο της αποστολής έχει το δικό του ρόλο και δεν είναι υπερβολή να πω ότι ολόκληρη η ομάδα εργάζεται ασταμάτητα για την ομαλή συμμετοχή της χώρας μας στον διαγωνισμό αλλά και την επίλυση των συνεχή προβλημάτων που παρουσιάζονται.

Από τον Γενικό Διευθυντή του ΡΙΚ Μιχάλη Μαραθεύτη, την Ανώτερη Λειτουργό προγραμμάτων του ΡΙΚ Εύη Παπαμιχαήλ, μέχρι τον Υπεύθυνο τύπου της Κυπριακής συμμετοχής Αντρέα Αναστασίου και την Assistant Head of Delegation Λουκία Αρέστη, έχουν ο κάθε ένας τον ρόλο τους. Χωρίς υπερβολή, τα άτομα της αποστολής ξεχνούν ακόμα και να φάνε καθώς ο ρόλος τους απαιτεί να βρίσκονται στο πόδι ολόκληρη την μέρα.

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!