H Σπυριδούλα αποκάλυψε γιατί μάλωσε με τον σύντροφο της για το #MasterChefGR!

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η πιο αμφιλεγόμενη παίκτρια του MasterChef βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής στη Φωλιά των Κου Κου. Η 25χρονη φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον σύντροφό της, Αποστόλη, αποκαλύπτοντας για ποιον λόγο της έκανε παρατήρηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«O αρραβωνιαστικός μου ήταν στον τελικό, αλλά δεν ήθελε να είναι μπροστά στις κάμερες. Δεν θα τον πίεζα να το κάνει. Ο γάμος ήταν 8 Ιουνίου. Θα αναβληθεί, θα πάει λίγο παραπίσω. Μάλλον Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη.

Ο σύντροφός μου πολλές φορές με μάλωνε από την τηλεόραση. Υπήρχαν πράγματα που δεν πίστευε πως θα κάνω για κανένα λόγο. Συγκεκριμένα το περιστατικό με την Εύα και τον σκαμπό. Αλλά δεν είναι όπως φάνηκε. Όντως πονούσε η μέση μου. Υπήρχε μια κουβέντα από πριν. Είχα συζητήσει με την Εύα πριν από λίγο. Φάνηκε υπερβολικά άσχημο. Και εγώ όταν το είδα ήταν άσχημο», είπε χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

 

Έτσι αντέδρασε η Σπυριδούλα όταν είδε για πρώτη φορά τα αρνητικά σχόλια για εκείνη

«Δεν είναι καθόλου ωραίο να βγαίνεις έξω και να βλέπεις ότι υπάρχει όλο αυτό το κακό με το όνομά σου. Δεν είναι ωραίο. Εγώ πέρασα τόσο ωραία πραγματικά και βγήκα έξω και είπα μας εγώ πως γίνεται να το ζούσα έτσι και να παίρνω αυτό από τον κόσμο; Βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρά που ο κόσμος μου λέει πως είμαι αυθεντική. Επίσης είναι δύο κόσμοι. Ο κόσμος του δρόμου και ο κόσμος του Ίντερνετ. Υπάρχουν πράγματα τα οποία θα τα ξαναέλεγα διαφορετικά, όχι με αυτόν τον τρόπο και το ύφος. Έχω ζητήσει συγγνώμη προσωπικά από κάποια παιδιά» είπε, μεταξύ άλλων, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Η φιναλίστ του MasterChef απάντησε μεταξύ άλλων και για τα δύο σκηνικά με την Εύα και την καρέκλα, αλλά και την Ασημίνα με τους εγκέφαλους γαρίδας.

«Το περιστατικό με την Εύα και το σκαμπό δεν είναι όπως φάνηκε. Όντως πονούσε η μέση μου και έπρεπε να καθίσω. Απλά υπήρχε μια κουβέντα πριν με την Εύα και την Ιωάννα για το ποιος θα καθίσει. Επειδή ο αρχηγός και ο υπαρχηγός πρέπει να κάθονται, για να μην σηκώσω κάποιο από τα παιδιά κι επειδή είχα συζητήσει την Εύα πριν από λίγο, οπότε μου είπε αν θέλω να κάτσω, να σηκωθεί. Εσείς είδατε από την ερώτηση του κυρίου Κουτσόπουλου και μετά που απάντησα ότι θα σηκωθεί η Εύα, όχι τόσο γλυκά όσο τώρα. Απλά φάνηκε υπερβολικά άσχημο κι εγώ όταν το είδα, ήταν πολύ άσχημο.

 

Έχω ζητήσει συγγνώμη προσωπικά στα παιδιά, και στην Ασημίνα και της το είπα και πάλι και πάλι μετά τον τελικό που βγήκαμε όλοι μαζί. Υπάρχουν παιδιά που τους είπα συγγνώμη. Δεν θυμάμαι να πέταξα το βούτυρο. Δεν ξέρω αν είδατε τον πάγκο μας, δεν θυμάμαι πραγματικά τι πέταξα. Η εντολή που είχα ήταν να κατέβω και να μαζέψω τον χαμό και να κάνω ότι προλαβαίνω από παρασκευές για να συνεχίσει ο επόμενος. Πέρασαν τέσσερις μέρες και μετά μας το είπε ο Ζαχίρ», είπε μεταξύ άλλων η Σπυριδούλα.

 

Στη εκπομπή «Ευτυχείτε» παραχώρησε συνέντευξη ο αδελφός της φιναλίστ του MasterChef. Ο Γιώργος Καραμπουτάκης μίλησε για τον χαρακτήρα της Σπυριδούλας αλλά και για το εάν υπήρχε εύνοια απέναντι στο πρόσωπο του Μανώλη.

«Εγώ την ξέρω καλύτερα την Σπυριδούλα, σίγουρα εάν την γνωρίσεις, στην αρχή μπορεί να την παρεξηγήσεις, απλά ότι θέλει να πει και ότι νιώθει, το λέει εκείνη την ώρα. Εγώ δεν είμαι κριτής, σίγουρα οι κριτές ξέρουν καλύτερα ποιος άξιζε και ποιος όχι. Αν πω εγώ ότι άξιζε ή δεν άξιζε η Σπυριδούλα είναι σαν να αναιρώ την θέση των κριτών.

Δεν στενοχωριέται εύκολα η Σπυριδούλα με αυτά που διαβάζει, πολλές φορές μπορεί να κάνει και πλάκα με αυτά που γράφονται. Ο καθένας έχει την γνώμη του, έμενα αυτό που με ενοχλεί είναι ότι χωρίς να ξέρουν κάποιον βρίζουν, μιλούν άσχημα και χυδαία! Αν υπήρχε εύνοια απέναντι στον Μανώλη, θα μου το είχε πει η Σπυριδούλα. Δεν φταίει το γλυκό που δεν κέρδισε τον τίτλο του MasterChef.»

 

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε το Πρωινό και όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής!

Κόλαφος για τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ήταν το βίντεο που ετοίμασαν και παρουσίασαν στον αέρα της εκπομπής Πρωινό. Το βίντεο αφορούσε συγκεκριμένα κάποιες στιγμές της παίκτριας από το παιχνίδι και όπως χαρακτηριστικά αναφερόταν και στο σουπεράκι της εκπομπής: “Όλη η αλήθεια για τη Σπυριδούλα. Οι στιγμές της όπως μας τις έδειξαν στο MasterChef που έκαναν το κοινό να την αντιπαθήσει”.

«Αυτό που έλεγε ότι είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, το δέχομαι γιατί δικαιούται να λέει ότι θέλει. Αλλά αυτό που έκανε στην Εύα με το σκαμπό μου θυμίζει καψώνι αισχίστου είδους στο στρατό που δεν γίνονται πια αυτά. Όπως και αυτό με τον Παντελάκο, με τα μανιτάρια», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά την προβολή του βίντεο.

«Εγώ δεν θέλω να πω τίποτα, δεν σχολιάζω τίποτα», τόνισε η Φαίη Σκορδά που δεν θέλησε από την πλευρά της να σχολιάσει το συγκεκριμένο βίντεο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες