Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Κωβαίος, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από το #MasterChefGR!

  24/05/2019 10:22
Ο Κωβαίος, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από το #MasterChefGR!

Ο Κωβαίος, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από το #MasterChefGR!

  24/05/2019 10:22

«Έφυγα μόνος μου από το MasterChef! Τα έξοδα έτρεχαν και δεν μπορούσα να κάτσω άλλο μέσα»«Είχα έξω την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου και την κόρη μου! Θα ήταν διαφορετικό αν ήμουν μόνος μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στο star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη έδωσε συνέντευξη ο Σταμάτης Κωβαίος, ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που τον έκανε να αποχωρήσει από το MasterChef. Όπως θυμάστε, ο Σταμάτης έκανε επίτηδες λάθη στη δοκιμασία αποχώρησης, προκειμένου να είναι σίγουρος ότι θα κάνει το χειρότερο πιάτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

«Έφυγα από μόνος μου, είχα την οικογένειά μου έξω, τη γυναίκα και την κόρη μου και δεν μπορούσα να κάτσω άλλο μέσα. Για εκείνες τα έκανα όλα, για εκείνες μπήκα στο παιχνίδι. Βέβαια, αυτός ο εγκλεισμός μέσα στο σπίτι είναι πολύ δύσκολος όταν έχεις οικογένεια, τα έξοδα έτρεχαν, είχα πολλά στο μυαλό μου. Θα ήταν διαφορετικό αν ήμουν μόνος μου. Μπήκα στο παιχνίδι για να κερδίσω το έπαθλο.

Αυτή την περίοδο δουλεύω σε ένα εστιατόριο με κεντρική ιδέα το ψάρι και τα μελλοντικά μου σχέδια είναι να ανοίξω κάτι δικό μου. Θα συνεργαζόμουν σίγουρα με τον Χαράλαμπο και τον Χρήστο σε ένα τέτοιο project. Με τον Χρήστο θα κάναμε σίγουρα κάτι καλό!», είπε ο Σταμάτης Κωβαίος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας