Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Πελεκάνος την είπε στον Παναγιώτη μέσα στα μούτρα στο #SurvivorGR

  23/05/2019 10:54
Ο Πελεκάνος την είπε στον Παναγιώτη μέσα στα μούτρα στο #SurvivorGR

Ο Πελεκάνος την είπε στον Παναγιώτη μέσα στα μούτρα στο #SurvivorGR

  23/05/2019 10:54

Oι Άσπροι και οι Μαύροι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού. Οι δυο μέχρι πρότινος συμπαίκτες διαπληκτίστηκαν έντονα μπροστά σε όλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι παίκτες και των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με πάθος, αφού το έπαθλο ήταν ένα λαχταριστό γεύμα με σνίτσελ κοτόπουλου και πατάτες τηγανιτές, γεύμα που αδιαμφισβήτητα ήθελαν όλοι.

Το αγώνισμα ήταν σαν ένα είδος τυφλόμυγας, με έναν παίκτη να έχει κλειστά μάτια και να καθοδηγείται από έναν συμπαίκτη του προς τον τελικό στόχο.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι, αφού και οι δυο ομάδες έπαιζαν στήθος με στήθος με τη διαφορά να κρίνεται στον έναν με δύο πόντους το πολύ.

Ο τελικός αγώνας ήταν γυναικεία υπόθεση, με τη Σεντά να έρχεται αντιμέτωπη με τη Δήμητρα και τον Μπόρα να καθοδηγεί την πρώτη, ενώ ο Παναγιώτης καθοδηγούσε τη δεύτερη. Ωστόσο μια μόνο κατάφερε να κερδίσει και να κάνει την ομάδα της χαρούμενη, χαρίζοντάς του το πλούσιο γεύμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Οι δυο μέχρι πρότινος συμπαίκτες διαπληκτίστηκαν έντονα μπροστά σε όλους.

Μετά τη λήξη του αγώνα των δύο ομάδων για το έπαθλο φαγητού, οι δυο ομάδες συγκεντρώθηκαν και ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Παναγιώτη, παίκτη της μαύρης ομάδας, ο οποίος αναφέρθηκε σε έντονο κλίμα στο γεγονός ότι δεν καταλαβαίνει γιατί κάποιοι παίκτες παρεξηγούνται από τα λεγόμενα του στο χθεσινό συμβούλιο, όσον αφορά την απόδοση των Ελλήνων παικτών έναντι των Τούρκων, αφού υπάρχουν στατιστικά, με εκείνον να υπογραμμίζει ότι η ομάδα του δεν υποβαθμίζει τους Έλληνες παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Στη συζήτηση στο χθεσινό συμβούλιο ο Παναγιώτης ανέφερε ότι ούτε οι Έλληνες άντρες ούτε οι γυναίκες δε φέρνουν πολλές νίκες, με σκοπό να τονίσει ότι υποψήφιοι θα μπορούσαν να είναι και άντρες και όχι απαραίτητα γυναίκες.

Τότε τον λόγο πήρε ο Κυριάκος Πελεκάνος από την άσπρη ομάδα, ο οποίος του τόνισε ότι η άσπρη ομάδα δεν αναφέρθηκε ποτέ σε στατιστικά και αριθμούς.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Πελεκάνος «κάρφωσε» με το γάντι τον Παναγιώτη 

Οι δύο παίκτες λογομάχησαν αισθητά! 

«Αντιλαμβάνομαι ότι το παιχνίδι φτάνει προς το τέλος κι ο καθένας θέλει να φτιάξει την εικόνα του και να καταστρέψει την εικόνα του άλλου». «Την τόση πολλή έμφαση δεν καταλαβαίνω! Μάλλον ο καθένας κάτι έχει στο μυαλό του», τόνισε ο Κυριάκος με ύφος.

Δείτε το βίντεο με τον διαπληκτισμό των παικτών του Survivor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας