Πανωλεθρία στον τελικό του #MasterChefGR!

Η επική γκάφα του Παντελή και η αντίδραση του Κουτσόπουλου! «Θα μας βλέπουν οι καθηγητές μας από το σχολείο και θα… αυτοκτονούν». Δεν παρέδωσε ένα πιάτο ο Μανώλης! Ξέχασε τα κουκούτσια μέσα η Σπυριδούλα… Τα «πήρε» ο Κοντιζάς: «Δεν μ’ ενδιαφέρει τι είχες φτιάξει. Πες μας τι θα φάμε» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  
 

Ο Μανώλης και η Σπυριδούλα μαγείρευαν στην κουζίνα του MasterChef και πάνω στον εξώστη σύσσωμοι οι παίκτες παρακολουθούσαν τη “μάχη” των δύο φιναλίστ.

Σε κάποια στιγμή, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβηκε πάνω και την προσοχή του τράβηξαν οι κάλτσες του Πάνου, ο οποίος τον ενημέρωσε πως έχει πάρει επίσης κι ένα ζευγάρι με την Μόνα Λίζα.

Π.Τ.: Πήρα και κάτι άλλες με την Τζοκόντα. Είναι μαύρο, πράσινο και η Τζοκόντα. Θα σας τις δώσω να τις βάλετε στον τελικό.

Π.Β.: Του Πικάσου είναι η…

Λ.Κ.: Ποιανού Πικάσου; Του Πικάσου;

«Έχουμε σκοτώσει τη γλώσσα, έχουμε σκοτώσει τη χημεία, τη φυσική εδώ πέρα μέσα… Θα μας βλέπουν οι καθηγητές μας από το σχολείο και θα… αυτοκτονούν», είπε λίγο αργότερα ο Παντελής γελώντας.

 

Η επιστροφή στα πάτρια εδάφη ίσως να εφησύχασε τους δύο φιναλίστ του MasterChef, Μανώλη Σαρρή και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, όχι όμως για πολύ καθώς το επόμενο και πολύ απαιτητικό μέρος του τελικού δεν τους άφησε και πολλά περιθώρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 

Οι δυο τους λοιπόν κλήθηκαν σε μια μαραθώνια δοκιμασία, προκειμένου να παρουσιάσουν στους κριτές ένα δικό τους μενού. Ένα αναβαθμισμένο, επιπέδου MasterChef, ολοκληρωμένο μενού degustation, αποτελούμενο από 6 διαφορετικά πιάτα, που θα κάνουν τη διαφορά.

Οργάνωση σκέψης, απόλυτη συγκέντρωση και απομόνωση του εξώστη, που ήταν γεμάτος με όλους τους παίκτες του φετινού διαγωνισμού μετά από καιρό, πειθαρχία και απόδειξη μαγειρικής αντίληψης, συμβάλλουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι δυο φιναλίστ μπήκαν στην κουζίνα και ξεκίνησαν την παρασκευή του menu που είχαν σκεφτεί οι ίδιοι να παρουσιάσουν στους κριτές.

Κατά την διάρκεια της δοκιμασίας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πέρασε από τους πάγκους και τους έκανε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με τα φαγητά τους.

Όταν ο κριτής, πήγε στην Σπυριδούλα εκείνη σηκώθηκε και έφυγε έτσι ώστε να πάει στο ψυγείο κάτι που έπρεπε. Μπορεί να ζήτησε συγγνώμη από τον σεφ, αλλά εκείνος δεν έδειξε συμπόνια και όταν εκείνη επέστρεψε στη θέση της, εκείνος, ανέβηκε στον εξώστη και είπε: «Να κοπούν όλα τα πλάνα της Σπυριδούλας στον τελικό».

Δείτε την αντίδραση της παίκτριας στο video που ακολουθεί:

 

Και οι δύο διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσπάθησαν να βγάλουν εις πέρας αυτή την πάρα πολύ δύσκολη δοκιμασία. Ενώ απέμεναν λίγα δευτερόλεπτα, ο Μανώλης είχε ετοιμάσει πέντε πιάτα και είχε έτοιμα μπροστά του τα υλικά για το έκτο.

Ο διαγωνιζόμενος θεώρησε ότι δεν προλαβαίνει να στήσει το πιάτο του, όλοι όσοι ήταν στον εξώστη του φώναζαν να ολοκληρώσει το πιάτο, αλλά ο ίδιος δεν έκανε τίποτα και, ουσιαστικά, τα παράτησε. «Δεν θέλω να πάω στους κριτές, είμαι σαν το παιδάκι που έχει κάνει χαζομάρα και κρύβεται από τους γονείς του, νιώθω κάπως έτσι. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη. Δεν φοβάμαι κάτι, απλά ντρέπομαι για τον εαυτό μου», είπε ο Μανώλης.

 

Ο Μανώλης προσπάθησε να δικαιολογηθεί και να εξηγήσει πώς τα είχε φτιάξει όλα, αλλά δεν πρόλαβε να τα βάλει στα πιάτα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε πώς δεν τον ενδιαφέρει τι είχε φτιάξει, αλλά τι τους πήγε για να δοκιμάσουν.

Τα πιάτα του Μανώλη άρεσαν αρκετά στους τρεις σεφ, σε αντίθεση με της Σπυριδούλας, όπου βρήκαν αρκετά λάθη, εκτός από ένα το οποίο ήταν εξαιρετικό. Στο ένα πιάτο της, μάλιστα, που είχε χρησιμοποιήσει σταφύλια, είχε ξεχάσει μέσα τα κουκούτσια!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!