Η Madonna ανάρτησε την εμφάνιση στην #Eurovision2019 με ήχο στούντιο!

Σκληρή είναι η κριτική και όχι άδικη που ασκεί η γερμανική Welt στην χθεσινοβραδινή εμφάνιση της ποπ σταρ Madonna στον τελικό της 64ης Eurovision, με ένα άρθρο της εφημερίδας που κλείνει με τη φράση: «Ήταν το βράδυ που η Γερμανία τραγούδησε καλύτερα από την Madonna».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Η εμφάνιση της σούπερ σταρ ήταν αδύναμη. Ξεκίνησε με την προσπάθειά της να τραγουδήσει μία διασκευή του «Like a Prayer», που έκλεισε φέτος 30 χρόνια από την κυκλοφορία του, αλλά η φωνή έβγαινε λάθος καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού με τη Μαντόνα να δείχνει ότι πασχίζει να τραγουδήσει και να κινείται με δυσκολία πάνω στη σκηνή.

 

Στη συνέχεια τραγούδησε το νέο της single «Future», αυτή τη φορά προφανώς ηχογραφημένο, αλλά με την ίδια να κινείται με δυσκολία πάνω στη σκηνή, χωρίς ρυθμό και νεύρο.

Έτσι ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τη διοργάνωση, αυτό της εμφάνισης της «Βασίλισσας της Ποπ», που επισκίασε ακόμα και τον Ολλανδό νικητή Ντάνκαν Λόρενς, θα το θυμούνται όλοι για το πόσο κακή ήταν η εμφάνιση της Μαντόνα και η εφημερίδα αναρωτιέται εάν η Madonna ξέχασε να τραγουδάει ή τραγουδούσε έτσι πάντα.

 

Το Ισραήλ και η κυβέρνησή του είναι εκνευρισμένο με την πρωτοβουλία της να περάσει ένα πολιτικό μήνυμα ενώνοντας δυο χορευτές που «κουβαλούσαν» στην πλάτη τους την ισραηλινή και την παλαιστινιακή σημαία.

Η υπουργός Πολιτισμού του Ισραήλ, λοιπόν, Miri Regev, δήλωσε στους ισραηλινούς δημοσιογράφους, πριν από υπουργικό συμβούλιο, μια μέρα μετά τη Eurovision ότι η εμφάνιση της Madonna «ήταν ένα λάθος, αφού τα πολιτικά και τα πολιτιστικά events δεν χρειάζεται να μπλέκουν, με όλο τον σεβασμό στη Madonna».

Η Regev, όμως, έκανε και την κριτική της και στο KAN, τον ισραηλινό ραδιοτηλεοπτικό φορέα, που δεν κατάφερε να αποτρέψει αυτό που συνέβη με τους χορευτές της Madonna. Από την πλευρά τους, οι διοργανωτές της Eurovision στο Ισραήλ εξήγησαν: «Αυτό το κομμάτι της performance δεν υπήρχε στις πρόβες και γενικά είχαμε δώσει τη συμβουλή στη Madonna να αποφύγει τις πολιτικές αναφορές»

Η ίδια η Madonna υποστήριξε την επιλογή της γράφοντας στo Twitter: «Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να περάσω το μήνυμα της για ειρήνη και ενότητα στον κόσμο».

Κάποιοι είπαν την εμφάνιση αμήχανη, άλλοι αδιάφορη και άλλοι την αποκάλεσαν παράφωνη. Σε αυτό το τελευταίο η αλήθεια είναι δεν μπορεί κανένας να διαφωνήσει, μιας και τα φάλτσα της ήταν φανερά ακόμη και σε ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από μουσική.

Επειδή όμως η Madonna είναι πονηρή και αλανιάρα, πήρε την εμφάνισή της και απτόητη επεξεργάστηκε τη φωνή της ανάρτησε την εμφάνιση της στους προσωπικούς της λογαριασμούς σε Instagram και youtube με ντουμπλαρισμένη φωνή και ήχο στούντιο και όχι το live που γίναμε όλοι μάρτυρες το βράδυ του Σάββατου!

Φυσικά τα λαγωνικά του διαδικτύου το παρατήρησαν και την έκαναν ολίγον… βούκινο! Παρακάτω σου έχουμε και τα δύο video για να δεις και να συγκρίνεις.

 
 
Πιο κάτω ακολουθεί βίντεο μέσα από την αρένα της Eurovision με τον ήχο που άκουσαν οι παρευρισκόμενοι

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»