Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H φαντασμαγορική έναρξη της #Eurovision2019 με το αεροπλάνο on stage!

  18/05/2019 17:59
 H φαντασμαγορική έναρξη της #Eurovision2019 με το αεροπλάνο on stage!

H φαντασμαγορική έναρξη της #Eurovision2019 με το αεροπλάνο on stage!

  18/05/2019 17:59
Η Netta και η παρέλαση των χωρών που συμμετέχουν! 
 

 Πραγματοποιήθηκε χθες βραδύ η Final Dress Rehearsal, της αποψινής βραδιάς του μεγάλου τελικού του 64ου Διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που διεξάγεται στο Τελ Αβίβ, χάρης την νίκη της Nettas με το Toy, στο εκθεσιακό κέντρο και συγκεκριμένα στο International Covention Center (ICC), γνωστό και ως Tel Aviv Fairgrounds, το οποίο χωράει 10.000 άτομα!
 
Και όπως ήταν αναμενόμενο, αμέσως μετά το χαρακτηριστικό σήμα της Eurovision, την έναρξη θα κηρύξει η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού Netta, όπου θα εμφανιστεί αφού εισέλθει στην σκηνή ένα αεροπλάνο που θα την μεταφέρει, υπό τους ρυθμούς του Τoy!
 
Αυτή ακριβώς την στιγμή θα ξεκινήσει και η παρέλαση των εκπροσώπων κάθε χωράς. Το νήμα θα κόψει πρώτη η Μάλτα και ακολουθούν οι υπόλοιπες 25 χώρες, με την Τάμτα και την Κύπρο να χαιρετά το κοινό 11η στην σειρά και η Κατερίνα Ντούσκα για την Ελλάδα 13η!

H Τάμτα και μαζί της η Κύπρος τολμά να ονειρευτεί. Η κατάκτηση της κορυφής περνά από το Τελ Αβίβ. Το Celebrity του REPORTER στην καρδιά του μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού! Παρασκήνιο, παραλειπόμενα, πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό!  

Ζήστε τον παλμό της Eurovision στο Celebrity News Cyprus 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας