Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του #MasterChefGR! Όσα έγιναν!

Ο Ιωαννίδης χτύπησε τον Κοντιζά!  Οι φωνές και η «συγγνώμη»!  Ιωαννίδης – Κουτσόπουλος πήγαν τουαλέτα, αλλά ξέχασαν τα μικρόφωνα…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η πολυπόθητη επανένωση των 21 διαγωνιζομένων του MasterChef έγινε μετά και την ανάδειξη των δυο μεγάλων φιναλίστ! Για πρώτη φορά στην κουζίνα του MasterChef, αυτή τη χρονιά, όλοι οι διαγωνιζόμενοι έζησαν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης μαζί με τους τρεις κριτές και μέντορες τους.

Μια μικρή ανασκόπηση στις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές στιγμές της φετινής μαγειρικής πορείας και διαδρομής, έκανε τους πάντες να γελάσουν με την καρδιά τους και να θυμηθούν παράλληλα τις πολλές όμορφες και δυνατές στιγμές, που έζησαν στο παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

Ένα από τα βίντεο που προβλήθηκαν είχε να κάνει και με τα backstage των γυρισμάτων! Σε αυτό είδαμε και μια επική στιγμή, όπου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης πήγαν στην τουαλέτα, αλλά ξέχασαν πάνω τους τα μικρόφωνα.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με τα backstage…

Η επιστροφή των παικτών στο πλατό του MasterChef για το μεγάλο πάρτι πριν τον τελικό είχε πολλές εκπλήξεις και απρόοπτα.

Οι κριτές φόρεσαν τις ποδιές τους και μπήκαν στην κουζίνα ο καθένας με την ομάδα του. Οι παίκτες το χάρηκαν και ενθουσιάστηκαν με την χαλαρότητα των chefs.

Στην συνέχεια, πήγαν στην αποθήκη για να πάρουν τα υλικά για τα πιάτα που είχαν συμφωνήσει πώς θα φτιάξουν.

Ο Πάνος Ιωαννίδης πήγε στο ψυγείο για να πάρει αυτά που χρειαζόταν και τότε χτύπησε με το καλάθι του τον Σωτήρη Κοντιζά στο κεφάλι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς άρχισε να φωνάζει από τους πόνους και τότε ο Πάνος Ιωαννίδης έντρομος του ζήταγε συγγνώμη και τόνιζε πώς έγινε καταλάθος.

Ευτυχώς το χτύπημα δεν ήταν σοβαρό και ο Σωτήρης Κοντιζάς το αντιμετώπισε με χιούμορ και ο καθένας συνέχισε με τους παίκτες του να συγκεντρώνει τα υλικά για τα φαγητά του.

Δείτε τι έγινε στο video που ακολουθεί:

 

Το «MasterChef» ρίχνει αυλαία την Τετάρτη 22 Μαΐου, όπου οι τρεις κριτές του διαγωνισμού, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα ανακοινώσουν ζωντανά ποιος παίκτης κερδίζει τον τίτλο του MasterChef  και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η στιγμή της ανάδειξης του επόμενου 'Ελληνα MasterChef πλησίαζε! Δύο είναι οι παίκτες που όπως θα παρακολουθήσουμε θα παραμείνουν έως τις τελικές δοκιμασίες και οι οποίοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο αλλά και το χρηματικό έπαθλο.

Τον μεγάλο νικητή θα ανακοινώσουν οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζωντανά από την κουζίνα του «MasterChef», ο τελικός χωρίζεται σε τρεις φάσεις και αποτελείται από τρεις δύσκολες δοκιμασίες.

Από τη Δευτέρα 20 Μαΐου έως την Τετάρ­τη 22 Μαΐου, όπου θα μάθουμε το όνομα του νικητή, κάθε ημέρα παρακολουθούμε και από μία δι­αφορετική δοκιμασία.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»