Στον τελικό του #MasterChefGR Σπυριδούλα – Μανώλης!

Η τελευταία φάση των ημιτελικών του MasterChef έκρινε ποιοι θα είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ του φετινού διαγωνισμού. Ίσως το πιο σημαντικό Mystery Box του διαγωνισμού, με υλικά επιλογής του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, σήκωσαν σήμερα ο Μανώλης Σαρρής, ο Χρήστος Μπάρκας και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Τα υλικά που επέλεξε ο διακεκριμένος σεφ ήταν: χοιρινά μάγουλα, πιπέρι σετσουάν, σχινόπρασο, παστράμι, τυρί Νιβατό, πράσο, φιστίκι Αιγίνης, φρέσκο κρεμμύδι, θυμάρι, γίγαντες, φρέσκα φασολάκια, ντομάτα, πράσινο μήλο, κάρδαμο, λάιμ, μύδια, γλυκοπατάτα, μπέιμπι τζεμ και φυσικά όλα τα βασικά υλικά του πάγκου.

Οι τρεις φιναλίστ μαγείρεψαν και οι κριτές, αφού δοκίμασαν, αποφάσισαν πως το καλύτερο πιάτο από τα τρία ήταν της Σπυριδούλας, η οποία πέρασε απευθείας στον τελικό.

Με τη Σπυριδούλα, λοιπόν, στον εξώστη, ο Μανώλης και ο Χρήστος μπήκαν σε δοκιμασία αποχώρησης. Οι δυο τους κλήθηκαν αυτή τη φορά να αντιγράψουν ένα πιάτο του πρώτου Έλληνα Chef με δυο αστέρια Michelin, Άγγελου Λάντου. Ένα πιάτο φαινομενικά απλό αλλά στην ουσία εξαιρετικά πολύπλοκο και χρονοβόρο.

Το άγχος των δύο παικτών ήταν τόσο έντονο που ο Μανώλης κάποια στιγμή «την είπε» άσχημα στη Σπυριδούλα η οποία δεν σταματούσε να μιλάει, στην προσπάθειά της να καθοδηγήσει τους συμπαίκτες της. Όμως, αντί να τον βοηθάει, αποδείχτηκε ότι τον άγχωνε παραπάνω και γι’ αυτό ο Μανώλης έφτασε στο σημείο να της μιλήσει έντονα, ζητώντας της να σταματήσει να του μιλάει.

Η βαθμολογία των παικτών…

Μανώλης (8+8+8+8) – 32 βαθμοί

Χρήστος (7+7+7+7) – 28 βαθμοί

Ο Χρήστος Μπάρκας είχε την χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε από τον διαγωνισμό, τερματίζοντας στην τρίτη θέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Μανώλης Σαρρής προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Όσο για τον μεγάλο τελικό, θα γίνει σε… τρία μέρη και θα διαρκεσει 3 μέρες. 

Στο πρώτο μέρος, τη Δευτέρα, οι παίκτες θα βρεθούν στην Ισπανία για μία σειρά από δοκιμασίες, την Τρίτη επιστρέφουν στο στούντιο για… κόντρες με τους κριτές, αλλά ο μεγάλος τελικός της Τετάρτης θα έχει εκπλήξεις. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το τελευταίο μέρος του MasterChef θα μεταδοθεί ζωντανά την Τετάρτη από τα στούντιο, ενώ όπως ακριβώς έγινε και πέρσι, η βαθμολογία των δύο φιναλίστ θα δοθεί την τελευταία στιγμή στην κυριολεξία, ώστε να μην διαρρεύσει το αποτέλεσμα πριν αυτό ανακοινωθεί στον αέρα της εκπομπής.

Πάντως, μία ακόμη διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι ότι η Σπυριδούλα και ο Μανώλης θα πρέπει να αναμένουν την βαθμολογία από όλες τους τις προσπάθειες στον τελικό, το βράδυ της Τετάρτης.

Απόψε στις 21:00 στο 81ο Επεισόδιο του MasterChef 3: Η πολυπόθητη επανένωση των 21 διαγωνιζομένων γίνεται μετά και την ανάδειξη των δυο μεγάλων φιναλίστ!

Για πρώτη φορά στην κουζίνα του MasterChef, αυτή τη χρονιά, όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα ζήσουν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης μαζί με τους τρεις κριτές και μέντορες τους. Μια μικρή ανασκόπηση στις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές στιγμές της φετινής μαγειρικής πορείας και διαδρομής, κάνει τους πάντες να γελάσουν με την καρδιά τους και να θυμηθούν παράλληλα τις πολλές όμορφες και δυνατές στιγμές, που έζησαν στο παιχνίδι.

Μανώλης και Σπυριδούλα, ξεκουράζονται λίγο πριν ξεκινήσει ο μεγάλος φετινός τελικός, γνωρίζοντας και οι δυο πολύ καλά πως τους περιμένουν μαραθώνιες και κοπιαστικές, για το μυαλό και το σώμα, δοκιμασίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»