Οι δηλώσεις της Τάμτα μετά την πρόκριση στον τελικό της #Eurovision2019!

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision. Δεκαεπτά χώρες εμφανίστηκαν στη σκηνή του Expo Tel Aviv, διεκδικώντας μια θέση στον τελικό του Σαββάτου. Μόνο δέκα όμως πήραν το εισιτήριο μετά την ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών, αλλά και του τηλεοπτικού κοινού. Ανάμεσά τους, τόσο η Ελλάδα, όσο και η Κύπρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Η Κατερίνα Ντούσκα και η Τάμτα, λοιπόν, κέρδισαν την πρόκριση και, όπως κληρώθηκαν στην press conference που ακολούθησε, Ελλάδα και Κύπρος θα εμφανιστούν στο πρώτο μισό του μεγάλου τελικού.

Λίγη ώρα αργότερα, η Τάμτα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για την εμπειρία της, αλλά και για την Κατερίνα Ντούσκα.

«Όταν κατέβηκα από τη σκηνή νομίζω ήμουν σαν μια τρελή. Το χάρηκα πάρα πολύ, ήταν από τα πιο εξαιρετικά πράγματα που έχω ζήσει στην καριέρα μου. Αισθάνθηκα υπέροχα, πέρασα υπέροχα. Είναι μαγικό όταν βγαίνεις, δεν μπορείς να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες… Έλεγα που ήμουν τόσο καιρό; Είναι πολύ όμορφο αυτό να το ζει ένας καλλιτέχνης… Σίγουρα θα βρω πράγματα που δεν θα μου αρέσουν, είμαι λίγο απαιτητική. Αυτή τη στιγμή θέλω να χαρώ που πήγαμε στον τελικό. Είναι πολύ όμορφο αυτό που ζούμε, έχει χαρά και συγκίνηση… Η Κατερίνα Ντούσκα ήταν καλύτερη από όλες τις πρόβες που έχει κάνει. Πάμε τώρα να το διασκεδάσουμε όλοι μαζί στον τελικό», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρω πως τα είπα γιατί δεν έχω δει το βίντεο ακόμα. Ένα πράγμα μόνο ξέρω. Ήταν από τα πιο εξαιρετικά πράγματα στη καριέρα μου. Αισθάνθηκα υπέροχα»

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

 

Η Κατερίνα Ντούσκα με την σειρά της ανέφερε: «Δεν έχω δει την εμφάνισή μου για να μπορώ να την κρίνω. Η  πρώτη αίσθηση όταν κατέβηκα από τη σκηνή ήταν φανταστική. Πιστεύω ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά και θα πάμε έτσι και στον τελικό…. Έχουμε ζητήσει κι άλλες αλλαγές και μας έχουν υποσχεθεί ότι θα έρθουν όλα μέχρι τον τελικό. Οι αλλαγές αυτές έχουν να κάνουν με την σκηνοθεσία. Δεν ξέρω τι συνέβη σήμερα αλλά έχουμε ζητήσει κάποιες αλλαγές σε κομβικά για μένα σημεία. Χρησιμοποιώ ακουστικό ένα μήνα και αυτό είναι ο εφιάλτης κάθε τραγουδιστή, δεν έχω ποτέ πλήρη αντίληψη και εικόνα του πως έχω τραγουδήσει όταν φοράω ακουστικό. Μου είπαν ότι πήγε καλά και πιστεύω  και εγώ ότι έχει πάει καλά…Για την Τάμτα έχω να πω τα καλύτερα. Είχαν δυσκολίες αλλά σήμερα δεν φάνηκε τίποτα να τους δυσκολεύει».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά