Φουρέιρα, Ευρυδίκη, Ελπίδα, Ρακιτζής, μια γροθιά για την #Eurovision2019!

Πολλές οι εκπλήξεις, τα παρατράγουδα και τα αστεία γεγονότα του Διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  
 
41 χώρες από τρεις ηπείρους, 200 εκατομμύρια τηλεθεατές, 205 κριτές, 4.756 βαθμοί -όσοι δηλαδή θα αποδοθούν από τις επιτροπές και την ψηφοφορία του κοινού- αναζητούν τον νικητή του φετινού 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. 

Η μεγαλύτερη σε διάρκεια ζωντανή μουσική τηλεοπτική εκδήλωση, αφού αγγίζει πια τις τέσσερις ώρες -και με τη βούλα του Βιβλίου των Ρεκόρ Γκίνες από το 2015-, πραγματοποιείται φέτος στο Τελ Αβίβ και οι Ισραηλινοί αποφάσισαν να στήσουν τη ναυαρχίδα των διαγωνισμών δαπανώντας μέσω του δημόσιου τηλεοπτικού δικτύου ΚΑΝ 28 εκατ. ευρώ. Καθόλου άδικα, θεωρούν τη Eurovision έναν πρώτης τάξεως μοχλό για το rebranding της χώρας τους.
 
Τυχαίο που επέλεξαν για μότο της φετινής διοργάνωσης τη φράση «Dare to Dream» ή επιστράτευσαν άπαντες τους Ισραηλινούς σταρ με διεθνή ακτινοβολία;
 
Από το μοντέλο Μπαρ Ρεφαέλι που θα αναλάβει την παρουσίαση μαζί με τον Ερέζ Ταλ μέχρι την κινηματογραφική «Wonder Woman» Γκαλ Γκαντότ, όλοι οι ντόπιοι celebrities θα συμμετέχουν στην πανστρατιά προκειμένου να περάσουν την εικόνα της πατρίδας τους με ένα «user-friendly» λούστρο.
 
Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τους δύο ημιτελικούς, σήμερα (με τη συμμετοχή της Κύπρου και της Ελλάδας), την Πέμπτη και τον μεγάλο τελικό της 18ης Μαΐου, μια παραγωγή που δεν μπορεί να είναι τίποτα λιγότερο από ψυχαναγκαστικά κουρδισμένη. 
 
Απολαύστε τον Τσέχο φετινό εκπρόσωπο, Albert Černý απο τους Lake Malawi και την Τάμτα να ερμηνεύουν το γνωστό τραγούδι «Shallow»
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
 
H Ελπίδα είναι ανάμεσΑ στους καλλιτέχνες που φιλοξενήθηκαν και φέτος για τον εμβληματικό διαγωνισμό! Εμφανίστηκε χτες το βραδύ live στο Euroclub και ερμήνευσε το “Σωκράτη Εσύ super star“ και ενθουσίασε τους παραβρισκόμενους! Απλά καταπληκτική! 
 

 

Περιμένατε ποτέ να ακούσετε το “S. A. G. A. P. O.” σε διαφήμιση και μάλιστα για πατατάκια; Μάλλον όχι… Κι όμως, 17 χρόνια μετά αυτό το τραγούδι που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε, παρά τη 17η θέση που κατέλαβε, όχι μόνο χρησιμοποιείται ως μουσική υπόκρουση, αλλά αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή του σποτ, με τον ίδιο τον Μιχάλη Ρακιντζή να διδάσκει σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας, πώς πρέπει να ερμηνεύεται, αποδεικνύοντας πόσο πολύ χιούμορ διαθέτει. Φυσικά έχει γίνει viral. Μέσα σε δύο ημέρες συγκέντρωσε 55.000 προβολές.

 

Στην ερώτηση αν έχουμε ξανακούσει γιουροτράγουδο σε ελληνική διαφήμιση, η απάντηση είναι καταφατική: το 2001 ως μουσική υπόκρουση της εταιρείας Κωτσόβολος ακουγόταν η μουσική του άσματος “Το Κατάλαβα Αργά” της Λίας Βίσση (CYP 85).

 

Η εκρηκτική performer,βρίσκεται από χθες στο Τελ Αβίβ, όπου έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο opening ceremony της φετινής Eurovision, ένα χρόνο μετά τη θριαμβευτική της εμφάνιση στο διαγωνισμό!

Η αγαπημένη των Eurofuns περπάτησε στο orange carpet που στρώθηκε στο Habima Square, το βράδυ της Κυριακής, για να υποδεχθεί τους εκπροσώπους των 41 χωρών της φετινής διοργάνωσης, καθώς και εκείνους που θα κάνουν guest εμφανίσεις. 

Η ίδια εντυπωσίασε με τη δημιουργία που επέλεξε να φορέσει, που εμπιστεύτηκε για ακόμη μια φορά τον Κύπριο σχεδιαστή μόδας, Στέλιο Κουδουνάρη. Οι δύο τους συνεργάζονται εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα στην περιοδεία της μετά τη Eurovision, φόρεσε πολλά ρούχα που φέρουν την υπογραφή του. 

Η glamorous εμφάνιση της σε gypsy style, την οποία επιμελήθηκε ο Μάρκος Ανδριώτης, έκλεψε τις εντυπώσεις με τα φλας να πήραν κυριολεκτικά φωτιά! 

Η Ελένη Φουρέιρα αφού μίλησε στους ξένους δημοσιογράφους, μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε ότι είδε την πρόβα της Ελλάδας και της Κύπρου και συμβουλεύει τόσο την Κατερίνα Ντούσκα, όσο και την Τάμτα να το ζήσουν όσο πιο δυνατά μπορούν! 

Που δίνει η ίδια το 12αρι της; 

Δες το απόσπασμα που ακολουθεί: 

 

Τέλος η Ευρυδίκη η Mrs. Eurovision, επανεμφανίζεται και πάλι μετά από χρόνια, στον Διαγωνισμό αυτή την φορά στο ρόλο της παρουσιάστριας για την κυπριακή τηλεόραση! Η αγαπημένη τραγουδίστρια έφτασε χτες στο Τελ Αβίβ και φωτογραφήθηκε με την κυπριακή αποστολή!
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»