Δείτε τον Α' ημιτελικό της #Eurovision2019!

Η καρδιά της ευρωπαϊκής μουσικής χτυπάει απόψε στις 22:00 στο Τελ Αβίβ, στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2019. Η αυλαία ανοίγει σήμερα το βράδυ, με τις πρώτες 17 χώρες να ρίχνονται στη μάχη και να διεκδικούν μια θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

 O 64ος Διαγωνισμός Τραγουδιού διεξάγεται στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ μετά από την περσινή νίκη της χώρας στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, με την Netta και το Toy.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο διαγωνισμός διεξάγεται στο Ισραήλ μετά το 1979 και το 1999. 

 

Οι παρουσιαστές είναι δύο άντρες και δύο γυναίκες. Η Bar Refaeli, ο Erez Tal, ο Assi Azar και η Lucy Ayoub. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται για πρώτη όχι σε κάποιο στάδιο αλλά σε εκθεσιακό κέντρο και συγκεκριμένα στο International Covention Center (ICC), γνωστό και ως Tel Aviv Fairgrounds, το οποίο χωράει 10.000 άτομα.

Πρώτη στη σκηνή η Κύπρος με την Τάμτα και το “Replay”, ενώ η Ελλάδα στη 16η θέση με την Κατερίνα Ντούσκα και το τραγούδι “Better Love”.

Στο σχολιασμό και στην παρουσίαση των δύο Ημιτελικών και του Τελικού θα είναι η Mrs.Eurovision Ευρυδίκη και ο Τάσος Τρύφωνος.

 

Κύπρος

 

Μαυροβούνιο

 

Φινλανδία

 

Πολωνία 

Σλοβενία

 

Τσεχία 

 

Ουγγαρία

 

Λευκορωσία 

 

Σερβία 

 

Βέλγιο

 

Γεωργία

 

Αυστραλία

 

Ισλανδία

 

Εσθονία 

 

Πορτογαλία 

 

Ελλάδα

 

Άγιος Μαρίνος

 

Χθες, 21 χρόνια μετά από εκείνη την ξεχωριστή στιγμή, η Dana International ανέβηκε και πάλι στη σκηνή της Eurovision, σε μια εμφάνιση – αφιέρωμα. Πέρα από μια προσωπικότητα που είχε προαναγγελθεί ότι θα εμφανιστεί και όλοι περίμεναν με ενδιαφέρον, η Dana International αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτή την ευκαιρία, για να μεταδώσει το μήνυμα της αγάπης. Για το λόγο αυτό, δεν ερμήνευσε το τραγούδι που την ανέδειξε στο διαγωνισμό, το «Diva», αλλά αντίθετα επέλεξε να ερμηνεύσει το «Just the way you are» του Bruno Mars.

Μάλιστα, για την εμφάνισή της, η διοργάνωση του φετινού διαγωνισμού φύλαξε μια ξεχωριστή ιδέα. Καθώς η διάσημη τραγουδίστρια ερμήνευε το κομμάτι, στην γιγαντοοθόνη που βρισκόταν πίσω της σχηματίστηκε μια καρδιά, ίδια με το σύμβολο του διαγωνισμού της Eurovision, όπου μέσα σε αυτή απεικονίζονταν σε ζωντανή αναμετάδοση, άνθρωποι από το κοινό, να φιλιούνται. Τα ζευγάρια που απεικονίστηκαν δεν είχαν κανένα φυλετικό, ηλικιακό, σεξουαλικό ή άλλο κριτήριο, αλλά παρουσιάστηκαν διαφορετικοί άνθρωποι, με μοναδικό κριτήριο την αγάπη. «Όπως ακριβώς είσαι»ήταν το δυνατό μήνυμα της τραγουδίστριας, που απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για τη χθεσινή της εμφάνιση.

Υπενθυμίζεται ότι οι διοργανωτές της Eurovision ετοιμάζουν κι άλλες εκπλήξεις για φέτος, καθώς στη σκηνή θα εμφανιστούν αγαπημένοι καλλιτέχνες των διαγωνισμών του παρελθόντος, όπως η Ελένη Φουρέιρα, ενώ έντονα φημολογείται η παρουσία της Madonna στη βραδιά του τελικού του Σαββάτου.

Δείτε εδώ την εμφάνιση της Dana International στον φετινό, πρώτο ημιτελικό της Eurovision:

 

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων!

 

Το Recap με τις χώρες που τα κατάφεραν!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες