Έκλεψε τις εντυπώσεις η Τάμτα στην τελετή έναρξης της #Eurovision2019!

O χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision και το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Τελετή Έναρξης του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στην πλατεία Habima του Τελ Αβίβ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Η εκπρόσωπος μας Τάμτα, η οποία θα εμφανιστεί πρώτη στον αυριανό πρώτο ημιτελικό, έκλεψε τις εντυωπώσεις με την εμφάνιση της. 

Αφού φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα με τούλι και διαφάνειες σε μπλε χρώμα, δημιουργία των MiRo, περπάτησε στο πορτοκαλί χαλί έχοντας στο πλευρό της τους τέσσερις χορευτές της που ήταν ντυμένοι στα λευκά! 

 

Στο Πρω1νό προβλήθηκαν σχετικά πλάνα και είδαμε την εμφάνιση της Τάμτα, η οποία επέλεξε πανύψηλα τακούνια παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, όταν την παρουσίασαν στο orange carpet, αντί για Τάμτα, την φώναξαν… Ταμάτα! 

 

Μπορεί φέτος να μην βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, η Ελένη Φουρέιρα όμως περπάτησε ξανά στο πορτοκαλί χαλί της Eurovision. 

Η περσινή εκπρόσωπος της Κύπρου που έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στο Τελ Αβίβ. 

Η Ελένη Φουρέιρα συγκεκριμένα έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο opening ceremony της φετινής Eurovision.

Η pop queen, η οποία θεωρείται μία από τις iconic συμμετέχουσες στο διαγωνισμό, περπάτησε στο orange carpet που στρώθηκε στο Habima Square, το βράδυ της Κυριακής, για να υποδεχθεί τους εκπροσώπους των 41 χωρών της φετινής διοργάνωσης, καθώς και εκείνους που θα κάνουν guest εμφανίσεις. Τους καλλιτέχνες καλωσόρισαν ο δήμαρχος της πόλης, Ron Huldai, ο υπεύθυνος της ισραηλινής κρατικής τηλεόρασης, Eldad Koblenz και, εκ μέρους της EBU, ο executive supervison της Eurovision, Jon Ola Sand.

Φορώντας δημιουργίες του Στέλιου Κουδουνάρη και των Deux Hommes και παπούτσια Yves Saint Laurent, η Ελένη Φουρέιρα, που συνεχίζει ασταμάτητα την πολύμηνη sold out περιοδεία της ανά την Ευρώπη και σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Panik Records το πρώτο της αγγλόφωνο άλμπουμ, έκλεψε τις εντυπώσεις με μία εμφάνιση για τη Eurovision, την οποία επιμελήθηκε ο Μάρκος Ανδριώτης.

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε ότι είδε την πρόβα της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και τι συμβουλεύει τόσο την Κατερίνα Ντούσκα, όσο και την Τάμτα. «Να το ζήσουν ότι περισσότερο γίνεται» είπε και στην συνέχεια τόνισε ότι στηρίζει Ελλάδα, Κύπρο και φυσικά την Αλβανία, αλλά το τραγούδι που θεωρεί το καλύτερο της φετινής Eurovision είναι άλλο.

Δείτε σε ποιο τραγούδι δίνει το 12άρι της στην gallery που ακολουθεί:

 

Να σημειώσουμε πως το πρωί της Κυριακής, η Ελένη Φουρέιρα έκανε την πρώτη της πρόβα για την εμφάνισή της τη βραδιά του τελικού της Eurovision, το προσεχές Σάββατο.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια θα ερμηνεύει ένα τραγούδι που, μπορεί να μην κέρδισε τη Eurovision, έγινε όμως μεγάλο hit σε όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για το Dancing Lasha Tumbai. 

 

Η Κατερίνα Ντούσκα βρίσκεται στο επίκεντρο των δημοσιογράφων των χωρών, καθώς το τραγούδι της έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όπως και η ρομαντική της εμφάνιση τόσο πάνω στη σκηνή όσο και στο orange carpet. Η εκπρόσωπος της χώρας μας κατάφερε να ξεχωρίσει και όλοι κάνουν λόγο για μια διαφορετική εμφάνιση της χώρας μας στην φετινή Eurovision.

 

Βέβαια, υπήρξαν αλλαγές και απρόοπτα στις εμφανίσεις της Κύπρου και της Ελλάδας στο stage. Μάλιστα, στην τελική πρόβα που θα γίνει πριν τον α’ ημιτελικό η ελληνική αποστολή θα ζητήσει αλλαγές στα πλάνα, καθώς υπάρχουν αρκετά μακρινά κάτι που δεν αναδεικνύει το θεατρικό σκηνικό της εμφάνισής.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video παρακάτω:

 

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας έχει ήδη κάνει δυο πρόβες, αλλά όπως δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «στη φωλιά των Κου Κου» τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της έχουν παρατηρήσει πως τα πλάνα που γίνονται στο σκηνικό δεν είναι τα κατάλληλα, καθώς δεν αντιπροσωπεύουν απόλυτα την αφήγηση του τραγουδιού.

Η Κατερίνα Ντούσκα, εξήγησε πώς στην τελική πρόβα πριν τον α’ ημιτελικό θα τα συζητήσουν με τους υπεύθυνους του μουσικού διαγωνισμού και θα ζητήσουν κάποιες αλλαγές έτσι ώστε να βγει το αποτέλεσμα όσο καλύτερα γίνεται στους δέκτες μας.

Η Ελλάδα έχει ετοιμάσει μια πολύ όμορφη σκηνική παρουσία καθώς είναι ρομαντική και θεατρική, κάτι που ταιριάζει και στο στυλ της Κατερίνας Ντούσκα, η οποία έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ξένων δημοσιογράφων, οι οποίοι θέλουν να μάθουν όσα περισσότερα γίνεται για εκείνη.

Αποκάλυψε τι ερώτηση της έκαναν σχετικά με το σκηνικό. Μια ερώτηση που όχι μόνο δεν περίμενε, αλλά την άφησε και άφωνη. Μάλιστα, όπως εξήγησε προσπαθούσε να σκεφτεί εάν έχει καταλάβει καλά την λέξη που της είπαν.

«Με ρώτησαν αν το σκηνικό μας εσκεμμένα παραπέμπει σε προφυλακτικό», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Παρ’ όλα αυτά, η Κατερίνα Ντούσκα χαίρεται που ο καθένας βλέπει το σκηνικό της Ελλάδας από διαφορετική οπτική γωνία.

Τέλος, η εκπρόσωπός μας έκανε και αναφορά στα πλάνα, τα οποία δεν κολακεύουν ιδιαίτερα το σκηνικό μας, και πώς θα ζητήσουν να γίνουν αλλαγές.

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

 

Δες εδώ όσα έγιναν στο … πορτοκαλί χαλί!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»