Η τελευταία ομαδική δοκιμασία του #MasterChefGR απογοήτευσε τους κριτές!

Μετά την αποχώρηση του Ζαχίρ από το MasterChef, οι ρυθμοί βρήκαν, χωρίς αναβολή, το κανονικό τους τέμπο. Η ομαδική βρήκε τους έξι του τελικού στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Σε υψόμετρο 1300μ., οι διαγωνιζόμενοι, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, κλήθηκαν να φτιάξουν 3 πιάτα με βασικό υλικό ντόπιο κυνήγι. Οι έξι, που διεκδικούν μια θέση στον τελικό του φετινού MasterChef, σχημάτισαν τις δύο 3μελής ομάδες, που αποτελούνταν από τον Πάνο, τον Παντελή, την Ασημίνα, την Σπυριδούλα, τον Χρήστο και τον Μανώλη, τον νικητή του Τεστ Δημιουργικότητας επομένως και πρώτο αρχηγό.

Με έναν άνδρα στην ομάδα των κόκκινων και μια γυναίκα στην ομάδα των μπλε, τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα, αφού το επίπεδο, στο οποίο βρίσκονται, πρέπει να είναι αρκετά υψηλό επομένως και ιδιαίτερα απαιτητικό.

Με αντίπαλο τον χρόνο, τη δημιουργικότητα και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες να δυσκολεύουν το έργο των δύο ομάδων, τα αποτελέσματα έμοιαζαν αρκετά αμφίβολα. Σε αυτό ήρθε να προστεθεί και ο καλεσμένος, που θα έκρινε τα πιάτα των δύο ομάδων, μαζί με τους 3 Μέντορες του διαγωνισμού. Ένας ειδικός της εκλεκτής γεύσης και ποιοτικής εστίασης, ο Απόστολος Τραστέλης.

 

Τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά! Η αμφιβολία, οι διαμάχες, οι παραλείψεις, οι αστοχίες κόστισαν ακριβά και στις δύο ομάδες.

Είδαμε την Σπυριδούλα να συνεργάζεται με τον Χρήστο και τον Μανώλη. Οι κριτές φώναζαν έναν έναν τους παίκτες προκειμένου να τους παρουσιάσουν το πιάτο που τους έφτιξαν, αλλά και να τους υποδείξουν το στοιχείο εκείνο που είναι το πιο δυνατό.

Η Σπυριδούλα ξεκίνησε να μιλάει και να εξηγεί τι είναι αυτό που κάνει δυνατό το φαγητό που τους ετοίμασαν. Τότε, ο κορυφαίος σεφ Απόστολος Τρεστέλης, o οποίος ήταν guest στο επεισόδιο την διέκοψε και της είπε: «Πολιτική κάνεις ή μαγειρική;».

Η παίκτρια αρχικά τα έχασε, αφού δεν περίμενε κάτι τέτοιο και στην συνέχεια του είπε πώς κάνει μαγειρική και είπε πιο στοιχείο του πιάτου είναι το πιο δυνατό.

Οι κριτές δοκίμασαν το φαγητό και το έκριναν με κάθε λεπτομέρεια.

 

Αφού ολοκληρώθηκε και η διαδικασία της δοκιμής, οι δύο αρχηγοί, Μανώλης και Ασημίνα ήρθαν αντιμέτωποι με μία έκπληξη που τους έκανε κυριολεκτικά να παγώσουν.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κοντιζάς τους ανακοίνωσε πως επειδή δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι από την συγκεκριμένη ομαδική δοκιμασία, οι παίκτες θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν.

Έτσι λοιπόν, στο επόμενο επεισόδιο του MasteChef οι παίκτες θα διαγωνιστούν σε μία νέα ομαδική δοκιμασία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»