H απάντηση του Alpha στην επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Το μεσημέρι της Τρίτης (07/05) ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε μέσω της εκπομπής “Για την παρέα” πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενδέχεται να επιστρέψει στον Alpha. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γυρίζει στον Alpha. Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ακόμα δεν ξέρουμε. Μάθαμε ότι συζητάει και είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν δεν έχει ο Alpha. Ποιοι είμαστε εμείς που θα μπούμε εμπόδιο στην Κωνσταντίνα»;

Δείτε όσα είπε στο 6’ λεπτό!

 

Η Αφροδίτη Γραμμέλη επικοινώνησε ωστόσο με τους ιθύνοντες του σταθμού, οι οποίοι διέψευσαν την πιθανότητα επιστροφής της παρουσιάστριας στον Alpha.

Η Φαίη Σκορδά είχε την απορία πως υπήρξαν αυτές οι φήμες για την Κωνσταντίνα και τόνισε ότι δεν μπορεί από μία φωτογραφία που η παρουσιάστρια αναπολούσε το παρελθόν να υπήρχαν τόσα δημοσιεύματα ότι πάει στον Alpha!

 

Αφορμή για τις φήμες επιστροφής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Alpha, στάθηκε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα instastories η παρουσιάστρια, στην οποία αναπολούσε τη θητεία της στο κανάλι και συγκεκριμένα την περίοδο που παρουσίαζε το Σπίτι μου, σπιτάκι μου.

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή “Μαζί σου”, ανέφερε για το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha: 

«Η τελευταία χρονιά στον Alpha ήταν πολύ δύσκολη. Εγώ έδινα πάρα πολύ από την ψυχή μου και από τον εαυτό μου, τους άνοιγα το σπίτι μου, είχα αρχίσει να γίνομαι πολύ δοτική, κάτι που δεν ήμουν πιο πριν. Και πιο επικοινωνιακή μαζί τους, αλλά δεν έπαιρνα αντίκρισμα και αυτό μου στοίχιζε. Έβρισκα την… πόρτα κλειστή. Τις προηγούμενες χρονιές ήταν όλοι φιλικοί, με προσέγγιζαν διαφορετικά. Ήθελα να τελειώσει. Πραγματικά, λέω πως ότι έχω θελήσει στη ζωή μου, μου έχει έρθει. Είναι απίστευτο. Δεν είχα βεβαίως το θάρρος και φυσικά τη σιγουριά μιας δουλειάς για να θέλω να τελειώσει, αλλά μέσα μου το ήθελα. Είναι πάρα πολύ οξύμωρο αυτό που λέω. Ενώ το ήθελα, δεν το ήθελα.

Δεν το εξέφραζα γιατί δεν τόλμαγα να το πω, αλλά το αισθανόμουν. Όταν τελείωνε η εκπομπή, δεν είχε τελειώσει το συμβόλαιό μου, δεν ήξερα και τι να πω στους τηλεθεατές. Τα λέμε; Φιλιά; Ξανά; Κάπου; Εδώ; Ποτέ; Δεν ήξερα τι θέλω κι εγώ να επικοινωνήσω. Δεν ήξερα! Οπότε το άφησα πολύ γενικό. Και είχα τρενάρει πάρα πολύ και τη συνάντησή μου με τα στελέχη του καναλιού Alpha. Επειδή φοβόμουν να αντιμετωπίσω την κατάσταση έλεγα “αύριο, την άλλη Δευτέρα”. Κι ενώ το συμβόλαιό μου δεν τελείωνε ακόμα, έλεγα ας το αφήσω λίγο. Γιατί φοβόμουν τι θα ακούσω; Γιατί φοβόμουν κι εγώ τι θα πρέπει να κάνω; Δεν ξέρω γιατί»!

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!