Η απάντηση της Στικούδη στην Φουρέιρα για τα όσα είπε στον Μουτσινά για το πρόσωπο της!

Ο Μουτσινάς κάλεσε την Φουρέιρα σε δείπνο και εκείνη… έφτυσε ό,τι έφαγε! Η συμμετοχή της που ονομάζουν οι διοργανωτές «Legends of Eurovision» και η απάντηση της Στικούδη στην Ελένη για τα όσα είπε για το πρόσωπο της!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  
 

Μία απολαυστική συνέντευξη είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στην εκπομπή «Για την παρέα» με τον Νίκο Μουτσινά αφού καλεσμένη του ήταν η Ελένη Φουρέιρα.

Άλλωστε, του το είχε υποσχεθεί η τραγουδίστρια σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σε παλιότερη εκπομπή. Η Ελένη λοιπόν βρέθηκε στο πλατό του «Για την παρέα» και μίλησε για όλα αλλά κυρίως για την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision φέτος. Όπως είπε, είναι η μοναδική τραγουδίστρια από όσους είναι guests στη μεγάλη βραδιά έναρξης του διαγωνισμού που και αν και έχει κερδίσει μόλις τη δεύτερη θέση, θα συμμετάσχει στο μουσικό section της βραδιάς που ονομάζουν οι διοργανωτές «Legends of Eurovision» (σε… απλά ελληνικά, «Μύθοι της Eurovision»).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

Η Ελένη δήλωσε πολύ ικανοποιημένη από μία τέτοια εξέλιξη, τόνισε ότι δεν περίμενε ούτε εκείνη πως θα της έκαναν τέτοια τιμή και μίλησε για τον τρόπο που κατάφερε από πέρυσι μέχρι φέτος να καθιερωθεί ως η πιο αγαπητή στους φανς του διαγωνισμού.

 
Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς είχε ένα challenge για την Ελένη, ένα παιχνίδι ερωτήσεων, στο οποίο εκείνη, όπως και ο παρουσιαστής, ανάλογα με τις ερωτήσεις που έκαναν ο ένας στον άλλον, είχαν το δικαίωμα να μην απαντήσουν. Όμως, το «κόστος» ήταν να φάνε κάτι που δεν ήταν και τόσο ωραίο στη γεύση. Όπως για παράδειγμα, ροκφόρ με τρούφα σοκολάτα ή υποβρύχιο γλυκό κουταλιού μέσα σε… μουρουνέλαιο. Καταλαβαίνετε τι συνέβη στο πλατό.
 

 

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την Παρέα» ήταν χθες η Ελένη Φουρέιρα και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει σε μια ερώτηση – δίλημμα:  Θα προτιμούσε να την απατήσει ο σύντροφος της με τη Στικούδη ή να κάνει μαζί της ντουέτο;

Βεβαίως, η ερώτηση δεν είναι τυχαία, αφού ανάμεσα στις δυο τραγουδίστριες υπάρχει από παλαιότερα μία κόντρα.

Σήμερα, η Κατερίνα Στικούδη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και στη Φαίη Σκορδά, η οποία ζήτησε από την τραγουδίστρια να σχολιάσει την απάντηση της Φουρέιρα.

Η Στικούδη άκουσε από τη Φαίη πρώτη φορά την απάντηση της Φουρέιρα και η αμηχανία της ήταν εμφανής, και εκδηλώθηκε με …νευρικό γέλιο. Η Στικούδη έδειξε τη βέρα της- θέλοντας να δηλώσει ότι δεν θα απιστούσε ποτέ- ενώ δήλωσε «αλήθεια, δεν ξέρω τι να σου πω».

Η Σκορδά τότε γύρισε την ερώτηση και είπε «εσύ θα συνεργαζόσουν με τη Φουρέιρα;» και η Στικούδη είπε: «δεν έχω πρόβλημα με κάποιον τραγουδιστή, απλά με κάποιους δεν μπορούμε να γίνουμε φίλοι, το έχω πει πολλές φορές. Με κάποιους ταιριάζουμε λίγο παραπάνω, με κάποιους λίγο λιγότερο. Απλά ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για μένα…»

Στη συνέχεια, βεβαίως, ζήτησε από τη Σκορδά να μην την κοιτάει γιατί την πιάνει γέλιο, ενώ η παρουσιάστρια επέμενε να ρωτάει «έχει γίνει κάτι ανάμεσά σας;» ωστόσο ήταν εμφανές ότι η Κατερίνα Στικούδη δεν ήθελε να απαντήσει…

Δείτε το απόσπασμα:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears