Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του #YFSF!

Οι τέσσερις μοναδικοί φιναλίστ, Αργύρης Αγγέλου, Μελίνα Μακρή, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής πάλεψαν σκληρά για να κατακτήσουν την πρώτη θέση αφού πρώτα όμως, μεταμορφώθηκαν και ανέβηκαν στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar, όπου μας χαρίσουν και αυτή την Κυριακή κορυφαίες στιγμές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Φυσικά, από τον Μεγάλο Τελικό δεν έλειψαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι που μας κράτησαν συντροφιά από το πρώτο σόου μέχρι και τον ημιτελικό, καθώς και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Μιμή Ντενίση, Δημήτρης Σταρόβας και Αλέξης Γεωργούλης.

Ο μεγάλος τελικός του YFSF  ξεκίνησε με την Μαρία Μπεκατώρου να κάνει και εκείνη μια μίμηση. H παρουσιάστρια του show μας ταξίδεψε μέσα από το νησιώτικο σκηνικό που είχε στηθεί στο stage, τραγουδώντας το soundtrack του μιούζικαλ Mamma Mia, ενσαρκώνοντας την ηρωίδα Donna και κάνοντας μια εμφάνιση ως άλλη «Dancing Queen».

Η Μαρία ήταν αναμφισβήτητα πολλή καλή, ενώ φάνηκε ότι απόλαυσε το performance της, αφού χόρεψε, τραγούδησε και μετέφερε τη θετική ενέργεια που τη διακρίνει σε όλο το κοινό. 

Η Ελένη Φιλίνη και ο Βαγγέλης Παναγόπουλος επέλεξαν να ενσαρκώσουν για τη βραδιά του τελικού το ντουέτο της Liza Minnelli και του Luciano Pavarotti.

O Ίαν Στρατής είναι ένας από τους τέσσερις φιναλίστ του φετινού YFSF και επέλεξε να ενσαρκώσει τον Bruno Marsγια την τελική του εμφάνιση.

H Εύα Τσάχρα και ο Ευθύμης Ζησάκης μας μετέφεραν σε κλίμα άκρως καλοκαιρινό, τραγουδώντας τη μεγάλη διαχρονική επιτυχία «Είσαι παιδί μου πειρασμός»

O Αργύρης Αγγέλου έφτασε στον τελικό του φετινού YFSF, αφού οι επιτυχημένες εμφανίσεις του κατάφεραν να του δώσουν μια θέση στην τελική τετράδα.

Ο ίδιος αποφάσισε να ενσαρκώσει το «Τέρας» από το γνωστό παραμύθι «Η πεντάμορφη και το τέρας» ερμηνεύοντας μια αρκετά απαιτητική μπαλάντα και συγκεκριμένα το τραγούδι «Εvermore» του Dan Stevens.

Η φιναλίστ Κατερίνα Στικούδη βγήκε ως Lady Gaga στη σκηνή με αέρα Αμερικής 

Ένα όμορφο και μελωδικό ντουέτο ερμήνευσε ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Χρύσπα.

Το τραγούδι «Αντικριστά» του Κώστα Μακεδόνα και της Γλυκερίας επέλεξαν οι δύο διαγωνιζόμενοι του YFSF , οι οποίοι παρόλο που δεν κατόρθωσαν να βρίσκονται μεταξύ των φιναλίστ, έδωσαν και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό και χάρισαν μια ακόμη όμορφη στιγμή σε κοινό και κριτές.

H Μελίνα Μακρή βρίσκεται μεταξύ των τεσσάρων φιναλίστ του YFSF και διεκδικεί το έπαθλο ως Whitney Houston.

Το πρώτο βραβείο είχε τίτλο «Καλύτερη αξιοποίηση αντικειμένου» με υποψηφίους τον Πασχάλη Τσαρούχα ως Τζών Τίκη, τη Χρύσπα ως Τζώρτζια Κεφαλά και την Ελένη Φιλίνη ως Grace Jones.

To εν λόγω βραβείο κέρδισε τελικά ο Πασχάλης Τσαρούχας και βραβείο είχε τίτλο «Καλύτερη αξιοποίηση αντικειμένου» με τον Τζων Τίκη να κάνει την απονομή σε μια εμφάνιση άκρως διασκεδαστική.

Το επόμενο βραβείο είχε τίτλο «Αγάπη μου συρρίκνωσα τον καλλιτέχνη» με υποψηφίους την Εύα Τσάχρα ως Πάνο Κιάμο, την Ελένη Φιλίνη ως Τόνι Σφήνο και ξανά την Εύα Τσάχρα ως David Bowie.

Tο βραβείο πήγε στα χέρια της Ελένης Φιλίνη ως Τόνις Σφήνος, με το ίδιο τον Σφήνο να εμφανίζεται στο stage και να την βραβεύει, κάνοντας μια πολύ ευχάριστη έκπληξη σε όλους.

Έπειτα ακολούθησε η απονομή του βραβείου «Διεθνούς επιτυχίας της χρονιάς» με υποψηφίους τον Ευθύμη Ζησάκη ως Λευτέρη Πανταζή, την Εύα Τσάχρα ως Camila Cabello και τον Βαγγέλη Παναγόπουλο ως Drake.

Nικητής στέφθηκε ο Ευθύμης με τον Λευτέρη Πανταζή να του παραδίδει το βραβείο και τη Μαρία Μπεκατώρου να του κάνει on air πρόταση για συμμετοχή σε επόμενο YFSF.

Aκολούθησε το βραβείο «Μission impossible» με τον Βαγγέλη Παναγόπουλομοναδικό υποψήφιο για τις εμφανίσεις του ως Robert Smith, Zack de la Rocha και Γιώργο Mαζωνάκη.

Κέρδισε ως Γιώργος Μαζωνάκης και φυσικά τη βράβευση έκανε ο ίδιος ο Γιώργος.

Επόμενο βραβείο αυτό της «Χορογραφίας, με υποψηφίους τον Πασχάλη Τσαρούχα ως Pyramidos, τον Ζησάκη ως Ροντόλφο Τσικιλικουάτρε και τη Χρύσπα ως Μαίρη Πόπινς.

Νικητρια ήταν η Χρύσπα με τη χορογράφο του show να της το δίνει.

Τέλος, η Εύα Τσάχρα παρέλαβε «Τιμητικό βραβείο» για την εμφάνισή της ως Μαρία Κάλλας με την Ελένη Καρακάση να κάνει τη βράβευση.

H Μαρία Μπεκατώρου κάλεσε δίπλα της τους τέσσερις φιναλίστ, προκειμένου να ανακοινώσει τα αποτελέσματα. Η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως ο Αργύρης Αγγέλου τερμάτισε στην 4η θέση, ενώ η Μελίνα Μακρή στην 3η.

Η αγωνία, στη συνέχεια, κορυφώθηκε, με τη γνωστή παρουσιάστρια να έχει μαζί της την Κατερίνα Στικούδη και τον Ίαν Στρατή. Ένας από τους δύο θα κατακτούσε τη μεγάλη τελική νίκη στο Your Face Sounds Familiar.

Μεγάλος νικητής του YFSF αναδείχθηκε ο Ίαν Στρατής!

Λίγη ώρα μετά το φινάλε της βραδιάς, ο Ίαν έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία από την τελευταία του μεταμφίεση και στη λεζάντα που την συνόδευε ευχαρίστησε δημόσια όλους όσους τον στήριξαν σ’ αυτό το εγχείρημά του.

«Μια Υπέροχη εμπειρία μόλις τελείωσε. Έχω βαρεθεί να λέω ευχαριστώ αλλά πράγματι το εννοώ μέσα από τη καρδια μου! #yfsf #winner #Thankyouall», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Τα likes και τα σχόλια με ευχές για συγχαρητήρια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων