Λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα στο #MasterChefGR

Για τα… ουρλιαχτά της Σπυριδούλας μίλησαν οι παίκτες στην αρχή του επεισοδίου του χθεσινού MasterChef. Οι κριτές ρώτησαν τους παίκτες της μπλε ομάδας αν τους αποσυντόνισαν οι φωνές της παίκτριας, με τους παίκτες να λένε ότι εφόσον αυτή ήταν η φύση της δοκιμασίας δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε αν το ‘κανε επίτηδες, αν αυτό ήταν στρατηγική, με τη Σπυριδούλα να απαντάει πως σχετικά κρατήθηκε για να μη φωνάζει παραπάνω.

"Μου βγήκε πολύ φυσικά…. Πέρυσι που έβλεπε το παιχνίδι από το σπίτι, έλεγα αυτοί οι άνθρωποι γιατί δε φωνάζουν κι άλλο να ακούγονται!".

Μπλε και κόκκινη ομάδα, συνάντησαν τους τρεις κριτές, ακούγοντας τη βαθμολογία.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κοντιζάς, παρατηρώντας τη Σπυριδούλα να μιλά για την ομαδική δοκιμασία και την βοήθεια του Πάνου, είπε: “Χθες, τοποθετήθηκε το πιάτο σου στο ταμπελάκι που έλεγε "Πρωτότυπο". Αν μου λες ότι ο Πάνος σε βοήθησε στην προετοιμασία του πιάτου, στην ουσία αυτός έκανε το Πρωτότυπο. Δεν είναι όλα απλά. Μη χρησιμοποιείτε αυτή τη λέξη”...

Η Σπυριδούλα με τη σειρά της απάντησε: “Ναι, συγγνώμη”!

Η Κόκκινη ομάδα κατάφερε να αφήσει πίσω την Μπλε, με την Ασημίνα να παραδέχεται τα λάθη της, παίρνοντας μερίδιο ευθύνης για την ήττα της ομάδας της.

Ωστόσο ο Παντελής θέλησε να... πειράξει με τα σχόλιά του την Ασημίνα, κάτι που ενόχλησε την ίδια.

"Να ξέρεις ότι το πιάτο που δεν βγήκε καλό, το παίρνω πάνω μου. Αλλά δεν είναι ωραίο να τα ρίχνεις πάντα στους άλλους και να το πετάς έτσι. Εγώ το πήρα πάνω μου. Έτσι κι αλλιώς δεν έχω πρόβλημα", είπε η Ασημίνα, ενώ ο Παντελής απάντησε: “Δεν σου ρίχνω την ευθύνη, χαβαλέ κάνουμε”

Ο Μανώλης Σαρρής κατάφερε να εξασφαλίσει την ασυλία στο MasterChef και σήμερα η Ιωάννα Μπουρλόκα, η Ασημίνα Ουστάλλι και ο Παντελής Βούρος θα παλέψουν σε νέα δοκιμασία ασυλίας και δύο από αυτούς θα αναμετρηθούν στη δοκιμασία αποχώρησης.

Η Ασημίνα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς θα παλέψει για την παραμονή της απέναντι στην Ιωάννα, με την οποία είναι πάρα πολύ καλές φίλες. Στη συνέχεια, η νεαρή παίκτρια αναφέρθηκε στη ζωή της και συγκίνησε με την εξομολόγησή της.

«Η ζωή μου δεν ήταν και δεν είναι καθόλου εύκολη. Σαν άνθρωπος μέχρι στιγμής έχω παλέψει για τα πάντα, από το σχολείο μέχρι τώρα. Δεν ζητούσα βοήθεια από κανέναν. Κι εγώ και η αδερφή μου ήμασταν πολύ ανεξάρτητες και το βήμα στο παιχνίδι μόνη μου το έκανα, χωρίς να έχω στήριξη από κανέναν. Πιο πολύ βλέπουν το έξω μου παρά το μέσα μου, ότι πιο πολύ ασχολούμαι με τα μαλλιά μου παρά με τις κατσαρόλες. Αν ήθελα να ασχοληθώ μόνο με τα μαλλιά μου θα πήγαινα σε άλλο πρότζεκτ», είπε μεταξύ άλλων η Ασημίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του