'Oσα αποκάλυψε η Έβελυν Καζαντζόγλου για την πρόταση από το #GNTMgr!

Καλεσμένη στην επιτυχημένη εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Έβελυν Καζαντζόγλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Το εντυπωσιακό μοντέλο, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε κάνει με την παραγωγή του GNTM και, αποκάλυψε αν θα την δούμε στον ερχόμενο κύκλο επεισοδίων:

«Είχα συζητήσει για την κριτική επιτροπή του GNTM αλλά και για την θέση του coach, είχα μιλήσει. Είναι ένα πολύ ωραίο project που το βλέπω πάρα πολύ ευχάριστα, αλλά δεν ταιριάξαμε την σωστή εποχή. Δεν σημαίνει πως ότι συζητάς είναι υποχρεωτικό να κλείσεις σε αυτό το project. Ούτε στον καινούριο κύκλο επεισοδίων θα είμαι, γιατί από ότι ξέρω έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα… δεν αλλάζουν τα πρόσωπα από όσο ξέρω».

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»

 

Το τρέιλερ για τις συμμετοχές στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι ξεκίνησε να προβάλλεται στον αέρα του STAR και να καλεί τις υποψήφιες να γίνουν το επόμενο top model της Ελλάδας

Το Greece's Next Top Model σημείωσε τέτοια επιτυχία και οι συντελεστές του ήδη ετοιμάζουν το τον δεύτερο κύκλο. Τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όσο και ο Δημήτρης Σκουλός είχαν πει πως ο δεύτερος κύκλος του GNTM θα έρθει νωρίς καθώς η ανυπομονησία είναι μεγάλη. 

«Θα δούμε πιο δύσκολα challenges, μεγαλύτερη παραγωγή, γι’ αυτό και ξεκινάμε λίγο πιο νωρίς. Θα δείτε πολύ όμορφα πράγματα», είχε αναφέρει ο γνωστός φωτογράφος που θα καθίσει και φέτος στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής.

Το τρέιλερ για τις συμμετοχές στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι ξεκίνησε να προβάλλεται στον αέρα του STAR και να καλεί τις υποψήφιες να γίνουν το επόμενο top model της Ελλάδας.
«Ο δεύτερος κύκλος του Greece’s Next Top Model έρχεται στο STAR.

Σπάσε τα στερεότυπα της μόδας και δήλωσε συμμετοχή. Δείξε μας πόσο αυθεντική είσαι και ξεκίνα την καριέρα που πάντα ονειρευόσουν! Η επόμενη βασίλισσα της μόδας θα έχει προσωπικότητα! Την δική σου!», αναφέρεται στο site για τις συμμετοχές στο GNTM.

 

Η Έβελυν βρέθηκε σήμερα στο Πρωινό και μίλησε για τη σχέση της με τον σεφ αλλά και το πώς γνωρίστηκαν!

«Στο μαγαζί του γνωριστήκαμε. Είχα πάει για την παρουσίαση των παπουτσιών της Μαίρης (Συνατσάκη) και νόμιζα ότι τον ήξερα… Λίγο το Instagram, λίγο αυτά.. Πήγα τον χαιρέτησα και μου λέει “Δεν γνωριζόμαστε”! Έτσι γνωριστήκαμε.»!

Και τόνισε: «Μετά ξεκινήσαμε να μιλάμε. Εγώ δεν έκατσα πάρα πολύ στο μαγαζί εκείνη την ημέρα. Κάπως έτσι ξεκίνησε μία συζήτηση που κράτησε… πολύ καιρό, γιατί κάναμε dating για αρκετό καιρό. Βγήκαμε ορισμένες φορές και πήραμε λίγο χρόνο για να γνωριστούμε… Είμαστε μαζί από τον Δεκέμβρη». Μάλιστα μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο μάγειρας όλους αυτούς τους μήνες που είναι μαζί της έχει μαγειρέψει μόνο δύο φορές: «Φαντάστηκα ότι θα κάνω ειδικές διατροφές για να βάλω κιλά… Τίποτα! Έρχεται γύρω στις 11 το βράδυ στο σπίτι και δεν προλαβαίνει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

 

Αν η Έβελυν Καζαντζόγλου έπρεπε να αναλάβει ως image maker ένα πολιτικό πρόσωπο, αυτός θα ήταν ο Αλέξης Τσίπρας. 

«Θα μπορούσα να συνεργαστώ με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχει δείξει ότι έχει ένα δικό του στυλ, αλλά θα μπορούσες να του κάνεις πολλά πράγματα. Είναι ένας ωραίος άντρας, μπορείς να κάνεις πράγματα.Θα έπρεπε να τον πείσεις γιατί θα πρέπει να βάλει αυτή τη γραβάτα. Υπάρχει λόγος που υπάρχει αυτή η γραβάτα, μάλιστα βάζουμε και συγκεκριμένο χρώμα. Το κόκκινο, ας πούμε, δεν είναι τυχαίο που το επιλέγουν όλοι στις τελευταίες προεκλογικές ομιλίες, είναι ένα χρώμα δυναμισμού. Δίνεις στον άλλον την αίσθηση ότι εγώ είμαι εδώ, μπορώ να βάλω το κόκκινο. Κάτι τέτοιο θα έκανε τη ζωή του ίσως λίγο πιο εύκολη».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες