Έξω φρενών ο Πελεκάνος με τον Hikmet στο #SurvivorGR! «Γα…ώ το κέρατό μου»

«Ήταν κάτι που με προβλημάτισε γιατί καταλαβαίνω που απευθύνεται». Έγινε ο κακός χαμός! «Μην τολμήσεις να με πλησιάσεις»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Οι Έλληνες παίκτες του Survivor απόλαυσαν ένα υπέροχο γεύμα ανήμερα του Πάσχα, ενώ στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μηνύματα με τις οικογένειές τους. Η πρώτη που πήρε το κινητό ήταν η Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία μίλησε με τη μητέρα της!

Μια ατάκα, όμως, της μητέρας της έβαλε “φωτιά” στο τραπέζι! «Να θυμάσαι ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης και όχι δημιουργίας κοινωνικών σχέσεων», έγραψε η μητέρα της Αφροδίτης και οι περισσότεροι έμειναν άφωνοι. Για αρκετή ώρα προσπαθούσαν να καταλάβουν για ποιο λόγο το έγραψε αυτό και σε ποιον ή ποιους αναφερόταν. Η Κατερίνα Δαλάκα, μάλιστα, τόνισε πως «κάτι δεν πάει καλά».

«Με προβλημάτισε που μου είπε ότι είναι ένα παιχνίδι και θα πρέπει να το βλέπω έτσι και όχι σαν ένα παιχνίδι κοινωνικών σχέσεων. Ήταν κάτι που με προβλημάτισε γιατί καταλαβαίνω που απευθύνεται. Μάλλον η μητέρα μου με βλέπει να στεναχωριέμαι για κάποια πράγματα και κάποιους ανθρώπους ή ότι έχω αναπτύξει σχέσεις με κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι δεν μου κάνουν καλό. Οπότε, το μυαλό μου πάει κάπου, θα το σκεφτώ και θα το λάβω υπόψη μου.

Η αλήθεια είναι ότι έχω έρθει κοντά με κάποια άτομα, αλλά πιστεύω ότι η μάνα μου δεν μου το λέει γι’ αυτό το σκοπό. Μου το λέει γιατί θα πρέπει να καταλάβω ότι έχω έρθει για έναν άλλο σκοπό, ότι έχω έρθει για ένα παιχνίδι. Να μην ξεχνάω στο μυαλό μου ότι πρέπει να κοιτάξω πρώτα τον εαυτό μου και το λόγο για τον οποίο έχω έρθει και να μην βάζω πίσω τους στόχους μου για μία φιλία ή για κάποιους ανθρώπους», είπε η Αφροδίτη.

Δείτε τι έγινε με το μήνυμα…

 

Η αποχώρηση της Ελπίδας έφερε αναστάτωση στην παραλία του Survivor.

Η Κατερίνα Δαλάκα εξήγησε πώς δεν αφορά κανέναν τον τρόπο με τον οποίο ψηφίζει τόσο η ίδια όσο και οι συμπαίκτες της. Κάποιος μπορεί να ψηφίζει αγωνιστικά και κάποιος άλλος με συμπάθεια.

Μάλιστα, η παίκτρια αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Ατακάν, καθώς δεν της αρέσουν κάποια σχόλια που ακούγονται.

Η Κατερίνα Δαλάκα είπε πώς δεν αφορά κανέναν τι σχέση έχει με τον συμπαίκτη της και το γεγονός ότι έχουν έρθει κοντά δεν σημαίνει κάτι παραπάνω. Μάλιστα, είπε πώς αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη να πάει και να της το πει.

Να σας θυμίσουμε πως η Μελίσα είχε πει ότι η ομάδα της δεν κερδίζει και δεν τρώει επειδή η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ατακάν φλερτάρουν και αυτό έχει επιπτώσεις στις επιδόσεις τους στον στίβο μάχης.

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

Εκνευρισμένος ο Κύπριος με τον Τούρκο συμπαίκτη του!

Έξαλλος έγινε ο Κυριάκος Πελεκάνος με τον Hikmet Tugsuz στο αγώνισμα του Survivor. Ο Κύπριος μιλούσε με τον Νίκο Κοσμά για το προηγούμενο παιχνίδι και συζητούσαν τι πήγε στραβά και χάσανε.

Ο Τούρκος, όμως, που δεν καταλάβαινε τι έλεγαν, σκούνταγε και τραβούσε από το χέρι τον Κυριάκο για να τους πει να σταματήσουν. Ο Κυριάκος, λοιπόν, έγινε έξαλλος κι άρχισε να φωνάζει στον Hikmet.

«Περίμενε ρε, μιλάω ρε. Συζητάμε κάτι. Με βλέπεις ότι μιλάω. Γα…ώ το κέρατό μου, γα…ώ», έλεγε ο Κυριάκος εκνευρισμένος, με τον Hikmet να του απαντάει «ηρέμησε, ηρέμησε».

Δείτε τι έγινε στον αγωνιστικό χώρο…

 

Η τελευταία κούρσα ήταν κρίσιμη για το έπαθλο του Survivor.

Η άσπρη ομάδα έχασε και η Σαμπριέ άρχισε τις υποδείξεις και πώς δεν έπρεπε να παίξει ο Χικμέτ αλλά ο Μπορά. Τότε, ο συμπαίκτης της άρχισε να της φωνάζει και να της λέει πώς πάντα λέει την άποψή της μετά το τέλος του αγώνα και πως εκείνη δεν κάνει κάτι για την ομάδα, καθώς είναι πολύ αργή.

Τον Χικμέτ υπερασπίστηκε η Σεντά, η οποία της είπε ότι μόνο λόγια και υποδείξεις είναι και πως αν και η ίδια έτρεχε πιο γρήγορα θα μπορούσε να κερδίσει. Η Σαμπριέ της είπε ότι πανικοβάλλεται στην κούρσα γι’ αυτό και χάνουν με αποτέλεσμα να την κάνει ακόμα πιο έξαλλη.

Η άσπρη ομάδα χάνει συνέχει τα έπαθλα φαγητού και το σημερινό ήταν κάτι παραπάνω από καλό και το ήθελαν πάρα πολύ.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video που ακολουθεί:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»