Αυτές είναι οι αλλαγές στο νέο #GNTMgr! Κριτές, διαγωνιζόμενοι, αποστολές!

Ένα σούπερ spoiler για το GNTM 2 έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Η ίδια, μίλησε σε συνέντευξη της και πρόδωσε όλες τις αλλαγές!

Το μοντέλο αποκαλύπτει αν είναι θα είναι στην κριτική επιτροπή του δεύτερου κύκλου και αναφέρει όλο το παρασκήνιο! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  


Τελικά, θα είσαι στον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού;
«Ναι, έτσι λέω. Έχουμε μιλήσει με το κανάλι, έχουμε συμφωνήσει και έχουμε πει πως θα πορευτούμε μαζί και τη νέα σεζόν. Να σκεφτείς ότι μου έχουν στείλει εδώ και ένα μήνα το συμβόλαιό μου από το Star κι ακόμη δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ. Τόσο πολύ τρέχω. Θέλω, ωστόσο, πρώτα να υπογράψουμε και μετά να πούμε λεπτομέρειες, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Αν και όλα θα πάνε καλά»

Τι διαφορετικό θα έχει το «Greece’s Next Top Model» φέτος, σε σχέση με το περσινό;
«Δεν ξέρω πολλά, έχω ακούσει κάποια πράγματα και σίγουρα θα υπάρξουν διαφορές, αλλά και εκπλήξεις. Δεν θα είναι ολόιδιο. Όμως, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι η παραγωγή, αλλά και η Ζενεβιέβ, τρέχουν για να ετοιμάσουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τα κορίτσια που θα έχουμε»

Πιστεύεις ότι, όντως, μία κοπέλα, μέσα από ένα παιχνίδι, όπως το «Greece’s Next Top Model», μπορεί να κάνει καριέρα στο modeling;
«Ναι, γιατί να μην μπορεί; Εξαρτάται από το πόσο σοβαρά θα το πάρουν τα κορίτσια κι από το αν θα αναλωθούν άσκοπα ή μόνο στη δουλειά τους. Ξεκινούν με μια μεγάλη προβολή, μαθαίνουν πώς να δουλέψουν και φεύγουν από εμάς με ένα έτοιμο book. Άρα οι πελάτες απ’ έξω, έχουν μία έτοιμη εικόνα. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι τους τι θα κάνουν και τι θα επιλέξουν»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο DownTown Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη μίλησε πρώτη φορά για την πολυσυζητημένη στιγμή και αποκάλυψε αν υπήρξε ανάμεσά τους αμηχανία.

Στο τέλος των «Mad Walk» σε είδαμε στη σκηνή και με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όπου έκανε το πρόγραμμά του και, κλείνοντας, τον ξαναφώναξες και μιλήσατε. Πολλοί έκαναν λόγο για ψυχρό κλίμα και αμηχανία μεταξύ σας. Εισέπραξες κάτι τέτοιο;

(γελάει) «Όχι, καθόλου. Καμία αμηχανία. Ενώ ο Κωνσταντίνος μάς είχε ανεβάσει με τα τραγούδια του και διασκεδάζαμε, κάτι τεχνικό συνέβη ταυτόχρονα, από αυτά που συμβαίνουν πάντα σε όλες αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις. Οπότε, εκείνη τη στιγμή, μου είπαν από το ακουστικό να κρατήσω τον Κωνσταντίνο λίγο ακόμη στη σκηνή και να κερδίσω χρόνο, για να αποκατασταθεί το μικρό απρόοπτο. Αυτό έκανα. Δεν ήταν επίτηδες όλο αυτό, αλλά ούτε και «αμήχανο». Δεν έπρεπε να χαθεί η ροή του show και, παράλληλα, δεν έπρεπε να κάνει «κοιλιά» το πρόγραμμα. Οπότε, προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου, ακούγοντας πολλές φωνές στο ακουστικό μου, να μην «πέσει» το κοινό – κι ο Κωνσταντίνος δεν ήξερε γιατί γινόταν όλο αυτό. Νομίζω το σώσαμε κι όλα πήγαν καλά.»

Πώς αντιμετωπίζεις, αλήθεια, τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή;

«Θα σου πω. Ξέρω ότι όταν ένας άνθρωπος εκτίθεται, μοιραία κάποιοι θα ασχοληθούν και με αυτό το κομμάτι. Το ξέρω, αλλά ok, δεν με απασχολεί, ούτε και με ενοχλεί που με ρωτάτε διάφορα. Το έχω αποδεχτεί. Όμως, δεν παρακολουθώ το τι λέγεται και τι γράφεται για μένα. Δουλεύω τόσο πολύ, που όπως είδες, με παίρνει ο ύπνος σε όποιον καναπέ βρω (γελάει). Δεν έχω την ενέργεια να ασχοληθώ με τα γύρω-γύρω.»

Δηλαδή, δεν έχεις γκουγκλάρει ποτέ το όνομά σου, για να δεις τι γράφεται για σένα;

«Όχι, ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό. Ας γράφουν ό,τι θέλουν!»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»