Η Πάολα αποκάλυψε πώς έμαθε τον θάνατο του Παντελίδη και η απάντηση στην Βιτάλη!

«Εννέα μέρες μετά τον θάνατο του μπαμπά μου πέθανε και ο Παντελής. Εκείνο το πρωινό…».

Καλεσμένη στο Βινύλιο ήταν το βράδυ της Τρίτης η Πάολα. Ο Αντώνης Κανάκης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Παντελή Παντελίδη, με τη γνωστή τραγουδίστρια να αποκαλύπτει πρώτη φορά πώς έμαθε για τον θάνατό του εκείνο το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

«Εννέα μέρες μετά τον θάνατο του μπαμπά μου πέθανε και ο Παντελής. Οι σχέσεις μας με τον Παντελή ήταν άριστες, τρία χρόνια παρεούλα τραγουδούσαμε, ήταν φιλαράκι μου. Τον αγάπησα και με αγάπησε. Εκείνο το πρωινό είχα μπει στο μπάνιο και ξαφνικά ακούω τη μαμά μου να με φωνάζει και μου λέει “τι γίνεται;” και να παίζει σε μια εκπομπή το πρωί.

Έμεινα παγωμένη στην πόρτα σαν να βλέπω έναν εφιάλτη ακόμη. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημά μου με λόγια διότι είναι κάτι που δεν μπορούσα να πιστέψω πως έχει συμβεί. Ναι, από την τηλεόραση το έμαθα. Δύσκολα πράγματα, δεν υπάρχουν λόγια», είπε η Πάολα.

 

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live στο πλατό της εκπομπής αγαπημένα της τραγούδια. Τραγούδια που μπορεί να μην είναι δικά της, αλλά αγγίζουν την ψυχή της και τα έχουν ερμηνεύσει καλλιτέχνες που θαυμάζει.

Ένα από αυτά τα τραγούδια ήταν και Ελένης Βιτάλη, την οποία η Πάολα θαυμάζει. Ο Αντώνης Κανάκης της ζήτησε να σχολιάσει της δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη που έκανε για εκείνη και σχολίασε το φόρεμά της.

Η Πάολα δεν έκρυψε ότι στεναχωρήθηκε, αφού όπως είπε δεν περίμενε από μια καλλιτέχνιδα όπως εκείνη ν’ ασχοληθεί με το φόρεμά της και θα προτιμούσε να πει πώς δεν είναι καλή τραγουδίστρια.

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

Δείτε την να τραγουδά unplugged

Μια απίθανη έκπληξη είχε ετοιμάσει ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του στην Πάολα, την οποία φιλοξένησαν το βράδυ της Τρίτης στο Βινύλιο. Ο γνωστός παρουσιαστής την ρώτησε «είναι η ερμηνεύτρια, η τραγουδίστρια, η Πάολα. Αν δεν έκανες αυτό που έκανες σήμερα, ποια ήταν η μεγάλη σου αγάπη; Ποιος ήταν ο άλλος δρόμος που θα είχες ακολουθήσει;».

«Ήθελα να ασχοληθώ με τον αθλητισμό. Αγαπούσα από μικρή την ενόργανη γυμναστική και αν μπορώ να πω πως είχα κάποιο είδωλο σαν παιδάκι, αυτή ήταν η Νάντια Κομανέτσι», είπε η Πάολα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Αντώνης Κανάκης της είπε να κοιτάξει την οθόνη και να δει το βίντεο.

Η Νάντια Κομανέτσι, λοιπόν, εμφανίστηκε στην οθόνη και έστειλε το δικό της μήνυμα στην Πάολα, με την τραγουδίστρια να έχει μείνει άναυδη.

«Δεν άκουσα τίποτα, δεν διάβασα τίποτα! Είναι όντως; Είναι φίλη σας; Δεν το πιστεύει κανείς νομίζω αυτό. Εγώ δεν το πιστεύω ακόμα, θα το δω μετά; Προσπαθούσα να καταλάβω αν ήταν όντως αυτή ή αν μου κάνετε πλάκα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε η Πάολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα, στον αέρα της εκμπομπής της
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»