To πάρτι της ένωσης, το κουτσομπολιό και το φλέρτ της Δαλάκα με τον Ατακάν!

Η μέρα της ένωσης του Survivor έφτασε. Αυτή την ημέρα, οι παίκτες την σκέφτονται από την ημέρα που πατάνε το πόδι τους στον Άγιο Δομίνικο. Μετά από αρκετούς μήνες, έχουν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο, να φορέσουν καθαρά ρούχα, να φάνε μέχρι τελικής πτώσεως, να τραγουδήσουν, να χορέψουν αλλά και να γνωριστούν όλοι καλύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Οι παίκτες δεν περίμεναν την ώρα να πάνε να ξεκινήσουν τις ετοιμασίες για το μεγάλο πάρτι και φυσικά η αγωνία τους ήταν μεγάλη για το τι μπορεί να έχει ετοιμάσει φέτος η παραγωγή του Survivor.

Ο καθένας επέλεξε μόνος του τα ρούχα του και όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί ήταν πραγματικά όλοι τους άλλοι άνθρωποι. Μάλιστα, και οι ίδιοι με δυσκολία αναγνώρισαν τον εαυτό τους.

Αφού οι παίκτες κάθισαν ως ομάδες σε ξεχωριστά σημεία, μετά από λίγο άλλαξαν θέσεις και ο καθένας πήγε κι έκατσε όπου ήθελε και με όποιον ήθελε. Η Seda, η Sude και η Busra κάθισαν μαζί και άρχισαν το… θάψιμο για την εμφάνιση των Ελληνίδων.

«Οι πιο όμορφες είναι οι Τουρκάλες. Περισσότερο μου άρεσε η Ρία. Και το μακιγιάζ της είναι τέλειο. Αλλά είναι παλιομοδίτικο αυτό το ρούχο. Δεν μου άρεσε η Αφροδίτη. Ναι, στην Τουρκία δεν υπάρχει τέτοιο στυλ. Το πρόσωπο της Κατερίνας φαίνεται χλωμό. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Δήμητρας φαίνονται φυσικά, αλλά δεν μου άρεσε το φόρεμά της. Η Ρία μοιάζει με τη μητέρα στην Οικογένεια Άνταμς. Που υπήρχε μια σκοτεινή οικογένεια», ήταν τα σχόλια που έκαναν οι τρεις Τουρκάλες.

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν παρέλειψε να κάνει και ένα κομπλιμέντο στον Ατακάν, ο οποίος επέλεξε να καθίσει δίπλα της. Αν και η στιγμή ήταν λίγο αμήχανη, αφού το «είσαι τέλειος» που είπε η Ελληνίδα στον Τούρκο το άκουσαν κι άλλοι.

Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή των παικτών στο video που ακολουθεί:

Ο Σάκης Τανιμανίδης καλωσόρισε τους παίκτες και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση. Ωστόσο, πριν δώσει το σύνθημα για να ξεκινήσει η βραδιά, ο παρουσιαστής τους είπε πώς είχε μια μεγάλη έκπληξη.

Ποια ήταν αυτή;

Μα φυσικά, μια ζυγαριά!

Βέβαια, όπως είπε δεν θα ζύγιζε όλους τους παίκτες ούτε τα κορίτσια, αφού δεν ήθελε να τα φέρει σε δύσκολη θέση, αφού όπως είπε με το γνωστό του χιούμορ «τις γυναίκες δεν τις ρωτάνε την ηλικία και τα κιλά τους».

Όταν οι παίκτες ανέβηκαν στη ζυγαριά, έμεναν με το στόμα ανοιχτό, αφού δεν πίστευαν πώς έχουν χάσει τόσα κιλά. Για τα αγόρια αυτό δεν είναι και τόσο καλό, αφού συνειδητοποιούν πώς η μυϊκή τους μάζα έχει μειωθεί πολύ.

Δείτε τις αντιδράσεις τους στο video που ακολουθεί:

Ο καθιερωμένος διαγωνισμός τραγουδιού πραγματοποιήθηκε και φέτος με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. 

Ο Atakan έπιασε το μικρόφωνο και ερμήνευσε ένα ερωτικό τραγούδι, ενώ τον είδαμε να κοιτάζει με νόημα την δικιά μας Κατερίνα Δαλάκα. Αν κρίνουμε από το βλέμμα της, η παίκτρια πραγματικά... έλιωνε.

Δείτε κι εσείς το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Οι γυναίκες του παιχνιδιού τράβηξαν, όπως ήταν φυσικό, όλα τα βλέμματα πάνω τους, καθώς φόρεσαν τα υπέροχα φορέματά τους, βάφτηκαν, χτενίστηκαν κι έγιναν κούκλες.

Οι Τουρκάλες έθαβαν τις Ελληνίδες στο πάρτι για την εμφάνισή τους!

Όλες ήταν εντυπωσιακές, ωστόσο, χαμός έγινε στα social media με τα “καυτά” σορτσάκια που φόρεσαν η Δήμητρα Βαμβακούση και η Ελπίδα Μεζιρίδου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!