Τα νεύρα, oι εντάσεις και η ανακοίνωση του Τανιμανίδη στο #SurvivorGR!

Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια παίκτες χθες Πέμπτη, στο Survivor! Εκεί που το αγώνισμα είχε φέρει τις αντίπαλες ομάδες σε έξαλλη κατάσταση, Ατακάν και Μπορα ξεκίνησαν να πλακώνονται!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ο Γιουσούφ σε έντονο ύφος ρώτησε τον Ατακάν γιατί κοιτάει συνέχεια τον πάγκο του και γιατί ακούει αυτά που λένε. Ο Ατακάν παρεξηγήθηκε και του είπε πως δεν ισχύει αυτό και αναφέρθηκαν στις βολές που έριξε ο καθένας.

«Όλο με εμάς ασχολείσαι.....πήγαινε λίγο στον πάγκο σου!» φαίνεται στο video ακολουθεί να λέει ο Γιουσούφ στον Ατακάν και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καβγάς ανάμεσά τους.

Ωστόσο, οι συμπαίκτες τους μπήκαν στην μέση προκειμένου να σταματήσει ο διαπληκτισμός τους.

Η ένταση στον στίβο μάχης είναι μεγάλη ειδικά στην άσπρη ομάδα που βλέπει τις προμήθειες ν’ απομακρύνονται. Θέλουν να φάνε και είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν και γι’ αυτό τον λόγο νωρίτερα επικράτησε μια μικρή ένταση στην ομάδα τους.

Από την άλλη η Κατερίνα Δαλάκα υπέδειξε στον Τούρκο συμπαίκτης να μην είναι στον κόσμο του και να υποστηρίζει από τον πάγκο όποιον αγωνίζεται!

Εκείνος της είπε ότι σκέφτεται τον δεύτερο γύρο, αλλά η Κατερίνα Δαλάκα επέμενε ότι πρέπει να υποστηρίζουν εκείνον που τρέχει!

Ο Ατακάν της απάντησε να χαλαρώσει λίγο, ενώ η Ελπίδα παρότρυνε τον Ατακάν να… ξυπνήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μια ανακοίνωση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης, άφησε κάγκελο τους παίκτες στο Survivor!

Το Σάββατο 20 Απριλίου, ο τελευταίος αγώνας πριν το μεγάλο πάρτι της ένωσης του Survivor θα είναι διαφορετικός. Οι παίκτες των δύο ομάδων (Άσπρη και Μαύρη) θα ενωθούν σε μία και θα αναμετρηθούν απέναντι σε μια νέα ομάδα που θα αποτελείται από τους ανθρώπους που εργάζονται στην παραγωγή του Survivor– μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Στην ομάδα θα συμμετέχουν φυσικά και οι παρουσιαστές Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Λιανός και Aτζούν Ιλίτζαλι. Επιπλέον το τελευταίο τους βράδυ πριν την ένωση θα περάσουν το Σάββατο σε ξεχωριστές παραλίες οι παίκτες του παιχνιδιού.

Την Κυριακή 21 Απριλίου, Άσπρη και Μαύρη ομάδα δεν θα αναμετρηθούν στον στίβο μάχης του Survivor αλλά πάνω σκηνή. Εκεί θα δοκιμάσουν τις … δυνάμεις τους στο τραγούδι. Και οι 19 συμμετέχοντες θα τραγουδήσουν αγαπημένα τους τραγούδια και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τη θετική ψήφο της κριτικής επιτροπής.

Στις καρέκλες των κριτών θα καθίσουν ο δικός μας Γιώργος Λιανός, ο Μουράτ Μποζ και η Σεντά Σαγιάν. Οι δύο καλλιτέχνες, πολύ δημοφιλείς στη χώρα τους, είναι μέλη της κριτικής επιτροπής του Τούρκικου «The Voice».

Στο πάρτι της Κυριακής η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο. Ποιος θα ερμηνεύσει καλύτερα το αγαπημένο του τραγούδι; Ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις; Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε