Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Είναι εμφανές, προωθούν παίχτες και κάνουν μοντάζ να δημιουργήσουν κακούς»

  18/04/2019 13:09
«Είναι εμφανές, προωθούν παίχτες και κάνουν μοντάζ να δημιουργήσουν κακούς»

«Είναι εμφανές, προωθούν παίχτες και κάνουν μοντάζ να δημιουργήσουν κακούς»

  18/04/2019 13:09

Οι δηλώσεις του Χαράλαμπου για το #MasterChefGR που θα συζητηθούν! Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Χαραλάμπος Κοτσώνης αποκαλύπτει αν είναι στημένο στο ριάλιτι μαγειρικής. Ο «Χάμπος» τα χώνει στην παραγωγή του MasterChef και μιλά για κακό μοντάζ!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Συγκεκριμένα είπε ο Χαράλαμπος στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Καλώς ή κακώς η τηλεόραση μέσω του μοντάζ κατευθύνει κάπου αλλού το ενδιαφέρον του κοινού ή των παικτών γενικά. Ως ένα σημείο δεν μπορώ να το πω ως στημένο απλά θεωρώ ότι προωθούνται κάποιοι παίκτες, κάποιοι άλλοι βγαίνουν με ένα πιο κακό προφίλ, λανθασμένα προς τα έξω.»!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 

Και τόνισε: «Ήθελα να φύγω από το παιχνίδι για να παραμείνω ίδιος όπως ήμουν εκτός. Ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που έφυγα νωρίς, θεωρώ ότι παίζουν αρκετά λίγα στιγμιότυπα στον αέρα από αυτά που συμβαίνουν είτε on camera είτα off. Αλλάζουν κάπως την εικόνα μου…»

Και υπογράμμισε: «Κάποιοι παίκτες γίνονται πιο αγαπητοί στο κοινό γιατί παρουσιάζονται διαφορετικά. Κόβονται στιγμιότυπα στο μοντάζ για να βγάλουν κάποιοι πιο κακή εικόνα»!

Δείτε το παραπάνω βίντεο!

Και μετά από όλα αυτά εμφανίστηκε στο Instagram με επιχειρηματική πρόταση!
Παίρνει τα δικαιώματα του Εν κουλί και προχωρά σε καινούργιες περιπέτειες!

Γεια σας, επειδή βλέπω ότι ζητάτε πάρα πολλοί πληροφορίες για το αν πωλείται το ποτήρι μου κάπου! Μπορώ να σας πώ ότι επειδή είμαι στην διαδικασία να πάρω τα πνευματικά δικαιώματα του "εν κουλί" , όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το ποτήρι, είναι η καλύτερη ποιότητα που μπορούσα να βρω και γίνεται μέσω της εταιρίας που συνεργάζομαι, στην Κύπρο, και γίνεται μέσω παραγγελίας! Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει και προσωπικό μήνυμα για να του πω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και την αποστολή-παραλαβή Κύπρο και Ελλάδα!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας