Δείτε ποια θέση καταλαμβάνει στα προγνωστικά της #Eurovision2019 Κύπρος-Ελλάδα!

Εδώ και μέρες έχει γραφτεί ότι τόσο η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα όσο και η Κύπρος με την Τάμτα έχουν σκαρφαλώσει στην πρώτη δεκάδα όσον αφορά στα προγνωστικά του τελικού, ωστόσο ας μην ξεχνάμε πως πριν από τη μεγάλη βραδιά του τελικού υπάρχει και ο πρώτος ημιτελικός στον οποίο συμμετέχουν οι δυο χώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Κι εκεί τα πράγματα είναι ακόμη πιο ευχάριστα και ελπιδοφόρα. Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και το ρεπορτάζ του στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» και η Ελλάδα και η Κύπρος βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι στον πρώτο ημιτελικό σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά η Κατερίνα Ντούσκα καταλαμβάνει την πρώτη θέση ενώ η Τάμτα τη δεύτερη.

Στον πρώτο ημιτελικό διαγωνίζονται 18 χώρες και από αυτές στον μεγάλο τελικό θα περάσουν οι 10.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

Οι bookers και τα γραφεί στοιχημάτων λοιπόν θέλουν την Κατερίνα Ντούσκα, επειδή θα εμφανιστεί στην 17η θέση, να βρίσκεται πρώτη. Οι δυο χώρες είναι τα απόλυτα φαβορί για να περάσουν στον τελικό!

 

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Τάμτα στο περιοδικό Must.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόρη της και αποκάλυψε:

Φλέρταρες εδώ και χρόνια με την Eurovision. Τι σε έκανε να πεις το «ναι» στην πρόταση του ΡΙΚ;

Σχεδόν κάθε χρόνο ακούω το όνομά μου για μια πιθανή συμμετοχή στην Eurovision. Η αλήθεια είναι ότι μετά το 2007, μου έγιναν μόνο τρεις προτάσεις. Μία ήταν από την Ελλάδα το 2015 για συμμετοχή στον ελληνικό τελικό και οι άλλες δύο από την Κύπρο. Όπως έλεγα και κάθε χρονιά, όταν με ρωτούσαν τα Μέσα αλλά και οι συνεργάτες μου, το τραγούδι παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο για μένα, για να πάρω μια τέτοια απόφαση. Όταν άκουσα το τραγούδι αισθάνθηκα πολύ καλά. Άλλο ένα πράγμα που έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο ήταν η ομάδα. Υπάρχει μία δυνατή ομάδα δημιουργών και λοιπών συντελεστών, κάτι που με έκανε να αισθανθώ ασφάλεια ότι αυτό που θα παρουσιάσουμε θα είναι ωραίο. Δεν ξέρω ποιο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα στην τελική κατάταξη, κανείς δεν μπορεί να το ξέρει αυτό. Άρα εκείνο που έχει σημασία είναι να βλέπεις μετά από καιρό αυτό που παρουσίασες και να είσαι περήφανος. Πιστεύω ότι έτσι θα γίνει με τη συγκεκριμένη ομάδα. Με τον Alex P. είχαμε συνεργαστεί το 2015 στο τραγούδι «Unloved» και τον εκτιμώ πάρα πολύ τόσο ως δημιουργό όσο και ως άνθρωπο.

Πώς νιώθεις που θα εκπροσωπήσεις την Κύπρο, ειδικά μετά την περσινή επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα;

Η Eurovision είναι απρόβλεπτη. Έτσι λένε αυτοί που ξέρουν καλά τον διαγωνισμό. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική, άλλη διοργάνωση, διαφορετικοί διαγωνιζόμενοι, σειρά εμφάνισης κτλ. Όλα είναι πιθανά και δύσκολα μπορεί κανείς να εγγυηθεί κάτι για την τελική κατάταξη. Όταν το δέχτηκα αυτό, το ζύγισα μέσα μου. Ο ενθουσιασμός και η χαρά υπερίσχυσαν του όποιου φόβου είχα. Ο φόβος σε πάει μόνο πίσω. Έτσι και εγώ τον άφησα πίσω κι έκανα το βήμα. Ξέρω ότι θα είναι μια δυνατή συμμετοχή. Ξέρω ότι θα είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που θα παρουσιάσουμε κι αυτό μου αρκεί. Γι’ αυτόν τον λόγο όποιο και να είναι το τελικό αποτέλεσμα, αισθάνομαι ότι ο κόσμος θα είναι μαζί μου, μαζί με την ομάδα της Κύπρου.

Πόσο πολύ το σκέφτηκες μέχρι να απαντήσεις θετικά;

Το σκέφτηκα μια βδομάδα.

Πώς σε φαντάζεσαι στη σκηνή της Eurovision; Τι σε αγχώνει γενικά με την όλη διαδικασία;

Είμαι σχετικά ήρεμη. Δεν μπορώ να σου πω κάτι συγκεκριμένο που με αγχώνει.

Τι να περιμένουμε να δούμε;

Αυτό θα πρέπει να ρωτήσετε τη Sacha Jean Baptiste, που έχει την επιμέλεια.

Σκέφτεσαι ότι αυτός ο διαγωνισμός μπορεί να σου ανοίξει πόρτες για διεθνή καριέρα, και εάν ναι, θα έφευγες εύκολα από την Ελλάδα;

Σίγουρα ανοίγει πόρτες και ευκαιρίες, αφού απευθύνεται σε πολύ μεγάλο κοινό. Διακόσια εκατομμύρια τηλεθεατές, εάν δεν κάνω λάθος. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Στόχος μου είναι να ζήσω αυτή την εμπειρία. Η Ελλάδα είναι το σπίτι μου, δεν θα έφευγα εύκολα.

Πρόσφατα μίλησες ανοικτά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησες. Αλήθεια, όταν βρισκόσουν στο «Super Idol» φανταζόσουν ποτέ πως θα εξελιχτεί έτσι η ζωή και η καριέρα σου;

Όχι δεν περνούσε καν από το μυαλό μου. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλα αυτά που έχω ζήσει, μαζί με τα δύσκολα. Τα δύσκολα με έχουν κάνει την Τάμτα που είμαι σήμερα.

Έγινες μαμά σε μια πολύ τρυφερή ηλικία. Πώς το αντιμετώπισες τότε που έμαθες ότι ήσουν έγκυος;

Ήμουν παντρεμένη. Τότε μου φαινόταν κάτι φυσιολογικό. Αφού παντρεύτηκα μετά θα έκανα παιδί. Τώρα που κοιτάω πίσω, μου φαίνεται απίστευτο και κυρίως λόγω ηλικίας.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη αγωνία και οι φόβοι σου μεγαλώνοντας μόνη σου ένα παιδί, και τι μηνύματα θα ήθελες να δώσεις στις γυναίκες που βιώνουν κάτι αντίστοιχο;

Οι γυναίκες είμαστε πολύ δυνατές! Ειδικά όταν εμπλέκεται στη μέση ένα παιδί, βρίσκουμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις που έρχονται, και είμαι σίγουρη ότι αυτές που το διαβάζουν αυτό ξέρουν ακριβώς τι εννοώ. Οι αγωνίες για το παιδί μου είναι οι αγωνίες που έχει κάθε μητέρα. Να είναι υγιές, να έχει ό,τι χρειάζεται για να μεγαλώσει σωστά και να εξελιχτεί. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν είχα κάποιον σύντροφο για να τις μοιραστώ. Φυσικά, σε όλο αυτό είχα δίπλα μου τη μητέρα μου, η οποία με βοήθησε πολύ.

Είσαι ένα pop είδωλο της σύγχρονης εποχής με μια επιτυχημένη πορεία. Πόσο εύκολα ή δύσκολα συνδυάζονται ο ρόλος της μητέρας και της τραγουδίστριας;

Συνδυάζονται! Σε φάσεις πολύ απαιτητικού προγράμματος, όμως, κάτι θα πρέπει να αφήσεις πίσω. Δεν μπορείς να τα έχει και τα δυο. Όπως είπα, η μαμά μου με βοήθησε πολύ σε αυτό.

Ως άνθρωπος του χώρου θα έχεις σίγουρα ακούσει και θετικά και αρνητικά. Μπορείς να θυμηθείς ένα σχόλιο που σε ενόχλησε κι ένα που δεν περίμενες να ακούσεις και ίσως σε συγκίνησε;

Σίγουρα υπάρχουν και τα δύο. Δεν στέκομαι όμως στα αρνητικά σχόλια. Συγκινητικά ήταν τα σχόλια και η αντίδραση της μαμάς μου όταν της είπα ότι θα πάω στην Eurovision!

Κάνεις αυτοκριτική; Ποιο θα έλεγες πως είναι το μεγαλύτερό σου ελάττωμα;

Είμαι πολύ σκληρός κριτής του εαυτού μου. Αισθάνομαι τον τελευταίο καιρό ότι έχω μαλακώσει λίγο. Όσο για το ελάττωμα, θα πρέπει να ρωτήσεις τους φίλους και συνεργάτες μου.

Αν και δεν μιλάς σχεδόν καθόλου για τα προσωπικά σου, δεν μπορώ να μην σε ρωτήσω για τον σύντροφό σου, Πάρη Κασιδόκωστα, ο οποίος δραστηριοποιείται στη μουσική βιομηχανία με δική του εταιρεία παραγωγής. Τι σου είπε όταν του ανακοίνωσες πως θα πας στην Eurovision;

Καλή επιτυχία!

Σε ενοχλεί όταν σας φωτογραφίζουν σε δημόσιες εξόδους σας; Πώς αντιμετωπίζεις το γεγονός ότι η προσωπική σου ζωή απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας;

Δεν το προτιμώ. Όμως γνωρίζω πολύ καλά τη δουλειά κάνω και πιστεύω πως προστατεύω την προσωπική μου ζωή από τη δημοσιότητα στον βαθμό που μου επιτρέπεται. Ταυτόχρονα, αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι δείχνουν αρκετό σεβασμό στο πρόσωπό μου και την προσωπική μου ζωή, και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου μετά από λίγα χρόνια; Τι ονειρεύεσαι για σένα;

Θέλω να είμαι υγιής, να είναι υγιείς και οι δικοί μου άνθρωποι, να συνεχίσω να εκφράζομαι μέσα από αυτή τη δουλειά που τόσο αγαπώ και να εξελίσσομαι συνεχώς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έμεινα από δουλειά και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»