Αυτός ο παίκτης αποχώρησε με δάκρυα από το #SurvivorGR!

Το έπαθλο στο αγώνισμα του Survvior ήταν ένα χάμπουργκερ και φυσικά το ήθελαν όλοι! Πιο συγκεκριμένα ο Λιανός είπε πως το έπαθλο για το οποίο θα έπρεπε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ήταν ένα μπέργκερ με πατάτες τηγανητές και onion rings. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Η ομάδα που το κέρδισε ωστόσο ήταν η λευκή. 

H ομάδα της Κατερίνας έχασε και ο Τόνι έκανε ένα άστοχο σχόλιο! Αμέσως, η Δαλάκα του απάντησε και τα αίματα άναψαν! «Τον π****λο» του είπε και ο ίδιος απάντησε: «Είσαι γατάκι... μαζί μου ασχολείσαι πόσο μ***κας είσαι». Το όλο συμβάν διέκοψε όμως μια λιποθυμία!

Ένας από τους Τούρκους παίκτες, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος.

Ο ίδιος έβγαζε αφρούς και όλοι έτρεξαν κατά πάνω του να δουν τι συνέβη! Σε εκείνο το σημείο, ξεχάστηκε για λίγο και ο καβγάς όμως η παραξήγηση.... δεν λύθηκε! 

Μετά τις εντάσεις είχαμε και δεύτερο τραυματισμό. Ο Νίκος, ο Έλληνας παίκτης, κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα επάθλου, τραυματίστηκε, αφού χτύπησε το κεφάλι του από το οποίο έτρεχε αίμα και χρειάστηκε τη βοήθεια των γιατρών. 

Ποια ομάδα όμως κέρδισε στο Survivor το λαχταριστό έπαθλο των κοτομπουκιών; Όλοι ήθελαν να φάνε κοτομπουκιές αλλά.... μια ομάδα κέρδισε και μάλιστα μετά από ντέρμπι! Άσπροι και μαύροι το ήθελαν πολύ και μάλιστα η νίκη πραγματικά ήρθε σε ανύποπτο χρόνο!

Με σκορ 10 - 8 κέρδισαν οι μαύροι! 

Ο Σάκης Τανιμανίδης, στο συμβούλιο του νησιού, στο Survivor άδειασε δημόσια τον Τόνι! Ο ίδιος, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τον καβγά που είχε ο Τόνι με την Δαλάκα, ο οποίος εμπεριείχε και πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς!

Ο Τόνι θέλησε να εξηγήσει τι έχει γίνει αλλά ο Τανιμανίδης τον διέκοψε λέγοντας: «Επειδή λες ότι είσαι μαγκάκι.... θα σου πω μια συμβουλή! Όταν μιλάς σε γυναίκες.... το σωστό είναι να προσέχεις τα λόγια σου! Στο λέω αυτό, γιατί μπορεί να μείνεις και σήμερα, όπως έχεις μείνει άλλες μέρες! Έχε το στο νου σου...» Φυσικά μετά από αυτό ο Τόνι, δεν σχολίασε τίποτα!

Ποιος παίκτης αποχώρησε από το Survivor του ΣΚΑΙ; Ο Κυριάκος κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές περισσότερες ψήφους από τον Τόνι και ο τελευταίος φεύγει από το ριάλιτι υπό την ανακούφιση πολλών συμπαικτών και αντιπάλων του!  Ο Τόνι έφυγε με δάκρυα στα μάτια από το παιχνίδι επιβίωσης! 

Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμρα; Αρχικά το επεισόδιο ξεκινάει με πανηγύρια και χαρές για την αποχώρηση του Τόνι!

Ο ράπερ με το φακιόλι δίνει... πόνο και τα σχόλια δεν σταματούν! Οι παίκτες και από τις δύο ομάδες μοιάζουν σχεδόν ανακουφισμένοι από αυτή την εξέλιξη! Φυσικά, από το επεισόδιο δεν λείπει και το καθιερωμένο αγώνισμα που φαίνεται να έχει εντάσεις και ανατροπές! 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν